Demontáž palubní desky - žárovičky - analog

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od stiglitz
Mám potíž - demontuju palubku, odpojím náhon tachometru, a jak dál. Když odpojím konektor tak zároveň s ním táhnu i tu fólii s tištěným spojem. Nesvítí mi kontrolka světel. Už jste ji někdo vyměňoval? Vzadu jsou takový plastový čepičky nebo něco takovýho. Jak na to? Díky za každou radu.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od ntmp
Nedavno sem taky menil zarovicku indikace svetel, normalne odsroubuj palubku, vytahni ten kabel z tachace, vytahni ty ostatni konektory(teda pokud ti to pude aniz bys treba tu folii nezlikvidoval) no a ty plastove cudliky sou v podstate ty zarovicky, jen staci pootocit do prava/leva (ted nevim kam :) ) je to takovy ten jednozavit jakoby :) kdyz to pootocis tak ti to tak vyskoci a jen vytahnes zarovicku, vymenis a zase zasroubujes. Je to jednoduche. Me te vymena sla docela ztuha, tak sem to vytacel klestema :)

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od stiglitz
No právě mám obavy o ty tištěný spoje aby nepadly za vlast protože oni jdou i s tím konektorem. Na ty čudlíky se dá prstama dostat aniž bych to vytahal z tý palubky ale jestli to půjde ztuha tak mi nic jinýho nezbyde. Jaká je tam žárovička? Dá se koupit běžně nebo to zas je něco speciálního?

stiglitz.
/////

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od Pavel
Neboj ta fólie něco vydrží, ale pokud možno tak raději opatrně a pak ji tam raději přilep. Žárovky sou normální.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od ntmp
No me to prave rukou moc neslo, proto sem to vytah ven a sel sem na to se sikovkama :) Co se te zarovky tyce, tak sem se na ni ted dival, a je celosklenena a je na ni napsano 12V/1,2W. Nake typove oznaceni neznam.
Pro predstavu prikladam link na modre zarovky i s tou umelohmotnou patici - ZDE

edit - nasel sem na krabicce udaje o zarovce --> 12V/1,2W 2x4,6d (netusim co ty posledni cisla znamenaji :) )

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od Augustin

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od ntmp

No jestli chces tunit, tak neni problem, ale 6O kacek bych za to nedal.

Ja bych za to taky nedal 60 kč :) Chtel sem jen najit nakou fotku jak to asi vypada a nic jineho nez tohle sem nenasel :)

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od rat21
Bacha na patice, ziarovky su univerzalne a su 1,2 (kontrolky)alebo 2 W (osvetlenie palubky), ale patice nie.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 1 měsíc zpět #9 od stiglitz
Jasně, dám pozor, díky za tip. 8)

stiglitz.
/////

Více
18 roků 1 měsíc zpět #10 od PoloKu

No me to prave rukou moc neslo, proto sem to vytah ven a sel sem na to se sikovkama :) Co se te zarovky tyce, tak sem se na ni ted dival, a je celosklenena a je na ni napsano 12V/1,2W. Nake typove oznaceni neznam.
Pro predstavu prikladam link na modre zarovky i s tou umelohmotnou patici - ZDE

edit - nasel sem na krabicce udaje o zarovce --> 12V/1,2W 2x4,6d (netusim co ty posledni cisla znamenaji :) )

No jestli chces tunit, tak neni problem, ale 6O kacek bych za to nedal. Ja jsem kupoval jednu za nejake 3-4 Kc, presne si nepamatuji (koupil jsem jich pred rokem a pul nejakych patnact a menil v palubce).
Taky jsem to musel vytahovat klestema, nutno otacet doleva (proti smeru hod.rucicek).

a kde jsi je koupil nevis??

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
18 roků 1 měsíc zpět #11 od PoloKu
zkus si vzpomemnout...

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
18 roků 1 měsíc zpět #12 od Pavel
No já těch žárovek do palubky mám asi 1000ks no možná už jen 900 :D známej mi je přinesl z VDO. Ta patice je prakticky totožná, ale né stejná žárovka jde ale vyndat a dát do orig.patice. 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #13 od Augustin

Více
18 roků 1 měsíc zpět #14 od MichalW
Tyto žárovky půjdou zakoupit v každém lepším obchodě s autodíly.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #15 od michal_tipar
za šest pětek to je mazec, já jsem si je vyráběl sám a jedna trvala tak deset minut a stála tak 5kč/kus..

Vygenerováno za 0.445 sekund