Značka baterie a její životnost

Více
17 roků 3 měsíců zpět #16 od libenak

O Vartě taky přemýšlím, je stejně drahá, jako Bosch. Pak mají taky Banner - tuším a není drahá a pak jsem si všiml že dodávají baterie do vysokozdvižných vozíků, tak to úplně neznámý nejsou.

Bannerku můžu vřele doporučit, já ji mám 3. rok v Tipu (a to nevím, jak dlouho tam byla před tím - dal ji tam dřívější majitel), ještě jsem ji ani doma nedobíjel. Já tam mám 74Ah, ale do té benzínové 1.6 by ti stačila i 55Ah, takže ji budeš mít levnější. :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #17 od doomik
Jen upozorneni na levne baterky s magickym okem. Ty dost casto zacinaji
tect a to neni to prave orechove.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 3 měsíců zpět #18 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: životnost baterie

já mám Vartu okolo 60A, druhým rokem a bez problémů. akorát to altík nějak nestíhá dobíjet, občas se podívám jaké světýlko na baterii svítí a kdyžtak ji dobiju. bíle mi zatím ještě nesvítilo, ale asi budu muset vyměnit alternátor

alternátor neměň bude asi stačit jen uhlíky

Více
17 roků 3 měsíců zpět #19 od jimird

do felicie (nízký provoz), golfu IV (akorátní provoz) a do škodovky (nízký provoz) sme dali zn Perion a u všech do 2 let KO. já mám už několik let v tipu (akorátní provoz) Vartu blue dynamic 74Ah a bez jedinýho problému. tyhle mají být dle výrobce vhodný i pro auta s nízkým provozem...

perion je nejhorší,vartu nechci vidět raději cizinu a za více

Více
17 roků 3 měsíců zpět #20 od Hody
Odpověděl Hody pro téma Batéria Vs. Alternátor
Chlapci v mojom DIESláku je alternátor MAGNETI MARELLI AA 125R-14V-55A a k tomu mám v ňom teraz baterku AKUMA 72 Ah 680A (ktorá už pomali umiera) chystám sa na jeseň pred zimou pre istotu kúpiť novú baterku pre zimné štartovanie. Neviem však akú mám kúpiť. Silnú alebo slabšiu??? Stíha môj alternátor dobíjať 72 Ah 680A baterku alebo radšej mám kúpiť slabšiu batériu. Neviem. Ide o to,že v decebri 2006 som kúpil toto Tipo 1.7D aj zo spomínanou batériou ktorá už má cca 3roky a zisťujem že slabne a aj hustota v nej je oslabená. Ako sa ptichystať na zimné štartovačky Diesla??? Čo mám kúpiť?? :?

Slovakia, Fiat Tipo 1.7D, modrá metalíza tmavá, r.v. 1988

Vygenerováno za 0.322 sekund