Montáž centrálu

Více
18 roků 7 měsíců zpět #1 od Tesik
Montáž centrálu vytvořil uživatel Tesik
Zdravím jen mě zajímá zda má někdo zkušenosti s dodatečnou montáží dálkově ovládaného centrálního zamykání na Tipo.Jeden názor mi říkal že to jde namontovat bez problémů a druhý že je s tím moc práce.Uvažuju o tím že si zakoupím univezální sadu centrál.zamykání.

Pište co si o tom myslíte :?:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #2 od radioRH
Odpověděl radioRH pro téma Re: Montáž centrálu
chci taky dokoupit dalkáč a alarm tak by me to taky zajimalo jak poznam esi to pujde nebo ne,abych to nekupoval zbytečně,že prej jak to tam nemá vyvedeny drát,tak to tam nezapojim,diky moc za každou radu

fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg

• vilímek petr
18 roků 7 měsíců zpět #3 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Montáž centrálu
Zdarec.kupoval jsem letos přes internet sadu centrálu na 4dveře + 2 dálkové ovladače asi za 1100kč a vše funguje jak má a montáž zabere trochu zručnému občanovi asi dvě hodky.Všechno jde,a montáž do dveří je jednoduchá a dráty nepotřebuješ jsou u toho.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #4 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Montáž centrálu
Vůbec bych se toho nebál, je to jednoduché co se teda el. přippojení týče 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #5 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Montáž centrálu
já jsem montoval centrál bez dálky, ale mechanicky je to shodné a není na tom nic složitého. Nejhorší je oddělat tapecírunky a tu folii po tím, aby to přežila...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #6 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Montáž centrálu
Řešil jste někdo odemykání kufru?
Pokud ano, stačil na to obyčejný servomotorek s 2 vývody?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 7 měsíců zpět #7 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Montáž centrálu
pokud nemáš zámek od centrálně zamykaného zadku tak asi těžko. Já mám obyč zámek a není tam nic, kde by se dalo servo zapojit

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #8 od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma Re: Montáž centrálu
dneska jsem se dozvěděl že každý Tipo ty táhla ve dveřích má zapojené jinak,a právě že když tam nejsou obyčejné táhla tak tam centrál zapojit nepůjde,tak nevím :roll:

Více
18 roků 7 měsíců zpět #9 od čenda

pokud nemáš zámek od centrálně zamykaného zadku tak asi těžko. Já mám obyč zámek a není tam nic, kde by se dalo servo zapojit

:?
Pokud bylo Tipo z výroby vybaveno centrálem, zamykaly se jím i dveře kufru, nebo jen dveře po stranách?
Jinými slovy, mám se pokusit sehnat zámek s centrálem na vrakárně, nebo to je škoda času a mám se smířit s tím, že kufr budu muset odemykat ručně :?:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

• vilímek petr
18 roků 7 měsíců zpět #10 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Montáž centrálu
tipo ma uplně stejná táhla,a stačí ti jen jedno na spojení s tím motorkem a to je to čím zamykaš auto,ten čudlík uvnitř.V tom bych neviděl vubec žadny problém.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #11 od radioRH
Odpověděl radioRH pro téma Re: Montáž centrálu
takže připojit dálkáč a alarm by neměl byt problém a mělo by to jít bez problému

fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg

Více
18 roků 7 měsíců zpět #12 od Michal Zajíček
že se vmýchávám do debaty, ale zajímalo by mě, jakým způsobem se dá koupit a zapojit dálkové ovládáni pokuď mám centrál ovládaný klíčkem a chtěl bych jen dálkový dálkáč. Děkuji :?:

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
18 roků 7 měsíců zpět #13 od čenda

že se vmýchávám do debaty, ale zajímalo by mě, jakým způsobem se dá koupit a zapojit dálkové ovládáni pokuď mám centrál ovládaný klíčkem a chtěl bych jen dálkový dálkáč. Děkuji :?:

DO k centrálu seženeš např. na Aukru, cena je obvykle kolem 500 Kč. Jinak by to mohli mít v obchodě s alarmy nebo v radiotechnických potřebách. Laciných čínských centrálů a DO není třeba se bát, jednu takovou soupravu mám v Unu a už víc než rok funguje OK.

Dodatečnou montáž DO jsem sice nedělal, ale podle mě na tom nic nebude.
Jestli nemá ŘJ centrálu už připravený samostatný vstup na DO, budou se výstupy z DO nejspíš připojovat paralelně na kabely spínače polohy otevřeno - zavřeno. Signál z DO pak bude simulovat stav spínače. Z tohoto spínače obvykle vedou v 5kabelovém servomotorku 3 dráty, zbylé 2 jsou pohon motorku.
Konkrétní barvy jednotlivých kabelů budou uvedené v el. schématu pro dané Tipo :idea:.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 7 měsíců zpět #14 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Montáž centrálu

Je to jednoduché už sem jich namontoval několik, ale jedině a výhradně Jablotron www.jablotron.cz/docs/manualy/mhk51004.pdf

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #15 od Michal Zajíček

Je to jednoduché už sem jich namontoval několik, ale jedině a výhradně Jablotron www.jablotron.cz/docs/manualy/mhk51004.pdf

a cena ?

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Vygenerováno za 0.070 sekund