Montáž centrálu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Jenže problém byl ZADNÍ DVEŘE a tam není žádné táhlo, které by šlo ovládat, je tam jen plastová spojka, co přímo ovládá západku zámku, takže to není na co zapojit
Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- vilímek petr
Nazdar pánové,nemáte někdo zkušenost z montáží tzv. falešného alarmu,to jest blikající dioda někde do palubovky.Jde o to jak ji zapojit aby kdyžzamknu tak blikala a když jsu v uatě tak aby zhasla.Pište vaše zkušenosti,Dík
Ahoj,
hele napiš Critonovi, ten si to tam nedávno dával sám, má to nějak napojené na centrál, ale opravdu nevím jak. Zkus mu poslaz SZ nebo mail a snad ti poradí
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Presne jak rika Pavel. Ja jsem si to taky montoval sam. Nejdrive jsem si prosel zapojeni od alarmu a pak to porovnal s tim co mam v aute. Mam sice starsi typ (CA-300), ale je stale f-ni a doufam, ze jeste dlouho bude. Upozornuji, ze mam v aute uz central z vyroby. Pripojoval jsem to vsechno u pojistkove skrine, na jednotlive vyvody, nejsem sice elektrikar (jsem strojar
Je to jednoduché už sem jich namontoval několik, ale jedině a výhradně Jablotron www.jablotron.cz/docs/manualy/mhk51004.pdfže se vmýchávám do debaty, ale zajímalo by mě, jakým způsobem se dá koupit a zapojit dálkové ovládáni pokuď mám centrál ovládaný klíčkem a chtěl bych jen dálkový dálkáč. Děkuji
:
Jinak Jablotron vrele doporucuji.
Vystřelovací klíč sem si v poho udělal, i chip se tam v poho vešel, ale ještě sem tam nenacpal střevá s klíčenky na dálku.
Může se do toho vystřelovacího klíče nahrát kód imobilizéru?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Možná tu budu popisovat něco co už tu někdo řešil ale potřebuju nějak vyřešit el.odemikání pátých dveří. U TIPA to fakčí tak, že zmáčknutím odemklého tlačítka otevírání pátých dveří páté dveře jakoby odskočí. Když je otevřete a podíváte se na zámek (je to takové otočné účko) jde vydět taková tyčka (já jí mám bílou) vedoucí od toho účka k nějakymu mechanizmu toho zámku. Když za tu tyčku zatáhnete směrem od sebe (šroubovákem) tak se zámek má tendenci odemčít. Pokud bych k té tyčce správně namontoval elektromagnet www.levnealarmy.cz/centralni-zamykani-6/.../s1000-detail-53.htm tak by i uzamčený kufr šel odemčít po přivedení napětí na tento elektromagnet. Odemikání kufru se dá pak jednoduše připojit na najaké tlačítko na palubovce nebo na dalkový centrál (jedno tlačítko pro odemikání a zamikání dveří pro cestující a druhé tlačítko pro odskok tátých dveří) www.levnealarmy.cz/dalkova-ovladani-27/m...do-2t-detail-165.htm
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.