Montáž centrálu

Více
18 roků 7 měsíců zpět #16 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: Montáž centrálu
Dneska jsem si koupil dálkové ovládání centrálu Track Pro TP-1000 má to ty vystřelovací klíče jako WV nebo Škodovky tak jsem zvědavý jak to půjde napojit. Necham to rači napojit chlapíkem co se tim živí určitě to bude rychlejší.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #17 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Montáž centrálu
Vystřelovací klíč sem si v poho udělal, i chip se tam v poho vešel, ale ještě sem tam nenacpal střevá s klíčenky na dálku.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #18 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Montáž centrálu
Zapojit centrál ke dveřím není nic složitého, ovládá to ten drát k vyjížděcímu čudlu ve dveřích. Stačí jen vhodně uchytit a naformovat dráty... Vedou k tomu svazky drátů, ty se dodávají komplet, napojí se na sebe shodné barvy a pak se to píchne do jednotky, co to ovládá, nic složitého...
Jenže problém byl ZADNÍ DVEŘE a tam není žádné táhlo, které by šlo ovládat, je tam jen plastová spojka, co přímo ovládá západku zámku, takže to není na co zapojit :cry: Jediným řešením je sehnat origo zámek ovládaný centrálem

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #19 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: Montáž centrálu
Dálkový centrál je již funkční včera jsem to svěřil do ruk odborníka a za cca dvě hodiny a 600,- Kč už to šlapalo. Z napojením prý neměl žádný problém tak doufám že s jeho užíváním ho mít taky nebudu. Ti co maji origo centrál a chcou jen dálkač tak tenhle jde připojit a je i funkční . :ps:

• vilímek petr
18 roků 6 měsíců zpět #20 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Montáž centrálu
Nazdar pánové,nemáte někdo zkušenost z montáží tzv. falešného alarmu,to jest blikající dioda někde do palubovky.Jde o to jak ji zapojit aby kdyžzamknu tak blikala a když jsu v uatě tak aby zhasla.Pište vaše zkušenosti,Dík

Více
18 roků 6 měsíců zpět #21 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Montáž centrálu

Nazdar pánové,nemáte někdo zkušenost z montáží tzv. falešného alarmu,to jest blikající dioda někde do palubovky.Jde o to jak ji zapojit aby kdyžzamknu tak blikala a když jsu v uatě tak aby zhasla.Pište vaše zkušenosti,Dík

Ahoj,
hele napiš Critonovi, ten si to tam nedávno dával sám, má to nějak napojené na centrál, ale opravdu nevím jak. Zkus mu poslaz SZ nebo mail a snad ti poradí :wink:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
18 roků 6 měsíců zpět #22 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Montáž centrálu

že se vmýchávám do debaty, ale zajímalo by mě, jakým způsobem se dá koupit a zapojit dálkové ovládáni pokuď mám centrál ovládaný klíčkem a chtěl bych jen dálkový dálkáč. Děkuji :?:

Je to jednoduché už sem jich namontoval několik, ale jedině a výhradně Jablotron www.jablotron.cz/docs/manualy/mhk51004.pdf

Presne jak rika Pavel. Ja jsem si to taky montoval sam. Nejdrive jsem si prosel zapojeni od alarmu a pak to porovnal s tim co mam v aute. Mam sice starsi typ (CA-300), ale je stale f-ni a doufam, ze jeste dlouho bude. Upozornuji, ze mam v aute uz central z vyroby. Pripojoval jsem to vsechno u pojistkove skrine, na jednotlive vyvody, nejsem sice elektrikar (jsem strojar :wink: ), ale mel jsem to na dve odpoledne. Co si pamatuji, byl tam akorat jeden maly problem a to se zapojenim na signalizaci otevrenych dveri - jsou tam pouze tri vstupy na snimace a ja mam pet dveri. Vyresil jsem to spojenim pres diody, protoze jinak by se mi pri otevrenych dverich zobrazovalo na check-panelu otevrene vice dveri.
Jinak Jablotron vrele doporucuji.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #23 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Montáž centrálu

Vystřelovací klíč sem si v poho udělal, i chip se tam v poho vešel, ale ještě sem tam nenacpal střevá s klíčenky na dálku.

Může se do toho vystřelovacího klíče nahrát kód imobilizéru?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
18 roků 5 měsíců zpět #24 od Marco Bartoli
Odpověděl Marco Bartoli pro téma Re: Montáž centrálu
Zdravím.

Možná tu budu popisovat něco co už tu někdo řešil ale potřebuju nějak vyřešit el.odemikání pátých dveří. U TIPA to fakčí tak, že zmáčknutím odemklého tlačítka otevírání pátých dveří páté dveře jakoby odskočí. Když je otevřete a podíváte se na zámek (je to takové otočné účko) jde vydět taková tyčka (já jí mám bílou) vedoucí od toho účka k nějakymu mechanizmu toho zámku. Když za tu tyčku zatáhnete směrem od sebe (šroubovákem) tak se zámek má tendenci odemčít. Pokud bych k té tyčce správně namontoval elektromagnet www.levnealarmy.cz/centralni-zamykani-6/.../s1000-detail-53.htm tak by i uzamčený kufr šel odemčít po přivedení napětí na tento elektromagnet. Odemikání kufru se dá pak jednoduše připojit na najaké tlačítko na palubovce nebo na dalkový centrál (jedno tlačítko pro odemikání a zamikání dveří pro cestující a druhé tlačítko pro odskok tátých dveří) www.levnealarmy.cz/dalkova-ovladani-27/m...do-2t-detail-165.htm

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Vygenerováno za 0.063 sekund