řídící jednotku centrálu

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od jirka1985
Zdravým,chtěl bych si namontovat dálkové ovládání k centrálu
ale mám dost velkej problém protože nemůžu najít řídící jednotku
centrálu. Už jsem se díval a nikde jsem ho nenašel,jenom
kopu drátů a nic.

Předem děkuji za odpověď.

FIAT Tipo 1.4 i.e. r.v. 88

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od jimird
tak to já taky budu montovat dálku na centrál,protože zahlazuju kliky a čekám až to přijde poštou ate%d řeším to samé

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od Pavel
Je to největší relátko mezi ostatníma relé u pojistek. To je celá řj centrálu, ale tu k zapojení nepotřebujete.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od jirka1985
Odpověděl jirka1985 pro téma Dálkoví centrál

Je to největší relátko mezi ostatníma relé u pojistek. To je celá řj centrálu, ale tu k zapojení nepotřebujete.

Dík za radu, to mně taky mohlo napadnout .
Ale ještě pár dotazů, takže při montáži vytáhnu
relátko centrálu a nahradím ho připojením
řídicí jednotkou dálkového centrálu?

FIAT Tipo 1.4 i.e. r.v. 88

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od Marco Bartoli
Ne. Relátko tam nech. Musíš si najít dráty co vedou k řídící jednotce s horní strany pojistkové skříně. Vede jich tam několik (2) pro napájení servomotorů ve dveřích a několik (3) je jich připojeno ke spínači v zámku předních dveří pro dodání impulzu řídící jednotce při odemikání nebo zamikání. Na tyto (3) dtáty je potřeba napojit řídící jednotkou pro dálkové ovládání. Základem řídící jednotky pro dálkové ovládání jsou dva vodiče pro napájenía a dva vodiče pro dodání impulzu pro odemknutí nabo zamknutí. Samotné ovládání servomotorů ve deveřích již provede stávající řídící jednotka umístěná v pojistkovéskříni. Na stránkách www.levnealarmy.cz/ si při výběru dálkového centrálu můžeš prohlédnout schéma zapojení.

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od jimird
takže relé uplně vynechám a musím to hledat v pojistkové skříni,já tam našel oranžovou řídící jednotku,ale ta je asi jen na el. okna,dále mám nějaké pojistky vedle pojistkové skříně,takže nevím asi jdu znova vše proměřovat.Včera jsem u toho strávil dost dlouho asi hledám na špatném místě.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od jimird
tak jsem hledal a nic jsem nenašel mám v tom ještě větší guláš a navíc mi nejde stáhnout okno asi něco shořelo

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od jimird
tak už jsem to zjistil:mám to ovládaný vodičem,na který se se přivádí pozitivní nebo negativní pol,mínus je myslím zamčeno a plus odemčeno a je to modrý vodič,ale dveře řidiče jsou ovládací,takže se mi zavíraly všecny dveře krom tich řidičových

Více
17 roků 8 měsíců zpět #9 od jimird

Ne. Relátko tam nech. Musíš si najít dráty co vedou k řídící jednotce s horní strany pojistkové skříně. Vede jich tam několik (2) pro napájení servomotorů ve dveřích a několik (3) je jich připojeno ke spínači v zámku předních dveří pro dodání impulzu řídící jednotce při odemikání nebo zamikání. Na tyto (3) dtáty je potřeba napojit řídící jednotkou pro dálkové ovládání. Základem řídící jednotky pro dálkové ovládání jsou dva vodiče pro napájenía a dva vodiče pro dodání impulzu pro odemknutí nabo zamknutí. Samotné ovládání servomotorů ve deveřích již provede stávající řídící jednotka umístěná v pojistkovéskříni. Na stránkách www.levnealarmy.cz/ si při výběru dálkového centrálu můžeš prohlédnout schéma zapojení.

třeba to máš jinak,protože italové každý rok nějaké ty drobnosti dávali jiné asi podle dodavatelů nebo vylepšovali

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od Marco Bartoli
Do dveří řidiče vede svazek drátů. Pro ovlaádání el zrcátka 5, pro el okna dva k elektromotoru a šest ke spínačům a pro centrál jich tam vede taky šest. Mělo by to byt teda 19 drátů celkem. V servomotoru centrálu je elekromotrek (dva dráty), přepínač polohy elektromotoru (dva dráty) a spínač otevřených dveří (jeden drát). Ty potřebuješ zapojit odemikací a zamikací signál od dálkové řídící jednotky na dráty co vedou od spínače polohy elektromotoru. Je to bílej a světlemodrej drát. Je možné že v této barvě je jich tam víc, tak je potřeba rozebrat dveře a podívat se jestli vedou k servomotoru centrálu. Vše pak zapoj dvel schématu u řídící jednotky pro dálkovej centrál. Víc ti asi moc neporadim. Musel bych bejt u toho a vidět tu řídící jednotku a schémata k ní. Jako příkald ti posílám dokaz na jednu řídící jednotku a zapoj to dle schématuzapojení číslo 1 na straně 3 dole.
www.levnealarmy.cz/pdf/ModulCZDO2T.pdf

Více
17 roků 8 měsíců zpět #11 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma řj centrálu
já jsem to montoval nedávno, ale nemůžu najít fotky kabelů a zapojení celé jsem to zdokumentoval a někde ztratil.
mám problém s ovladačema jsou nějaké dodrbané, baterka je ok, při zmačknutí se rozsvítí ale signál nepošlou, dají se koupit nějaké univerzály nebo jsou dražší než celá jednotka nová?jo a já mám k motoru centrálu ve předu 4nebo5+2 dráty, ale to bude asi tím že je tam origo servo fiat, lancia, vzadu jen 4dráty

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 8 měsíců zpět #12 od Marco Bartoli
vzadu je 4 drát proto, že dva ovládají servo a další dva jsou ke spínači otevřených dveří. Ve předu je to 4+2=6 tak jak jsem psal. Ty ovladače můžou bejt jen odprogramovany. Zkus je znovu připrogramovat do řídící jednotky (popsáno v manuálu k řídící jednotce).

Více
17 roků 8 měsíců zpět #13 od jimird
ty 2 jsou ovládací,ale musej se ukostřovat a z dálkáče vedou dva dráty,které dávaj impulsi +

Více
17 roků 8 měsíců zpět #14 od Pavel

ty 2 jsou ovládací,ale musej se ukostřovat a z dálkáče vedou dva dráty,které dávaj impulsi +

No tak to musíš přes dvě reké aby dávali mínus :wink:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #15 od Marco Bartoli
Tak to jo. TIPO má vlastně negativní ovládání. Nejde na té řídící jednotce dálkového ovládání přehodit polaritu výstupních signálů? Pošli mi prosím typ téřídící jednotky.Jinak bys musel asi fakt využít těch relátek. Řídící jednotka pak bude spínat ty relátka plusem a ty relátka pak budou připojovat zem na ty dráty.

Vygenerováno za 0.060 sekund