řídící jednotku centrálu

Více
17 roků 8 měsíců zpět #16 od Marco Bartoli
Já si dálkovej centrál přidělávám do auta právě teď, ale já tam neměl vůbec žádné serva, kabelové svazky, řídící jednotky. Prostě moje TIPO bylo úplně v základní výbavě. Centrál jsem vyřešil tak, že jsem koupil řídící jednotku www.levnealarmy.cz/dalkova-ovladani-27/m...do-2t-detail-165.htm s dálkovím ovládáním a vyměnil všechny zámky za elektrické, natáhal kabely a pozapojoval (na tom teď dělám). Nemám tam možnost ovládat centrál klíčkem ve dveřích. Musím vždy použít klíčenku. Na výstupu z řídící jednotky mám v podstatě dvě přepínací relé (6 drátů) a tak si můžu zbůsob ovládání vybrat jak chci. (ty relé jsou vestavěné v řídící jednotce)

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #17 od Killer

Já si dálkovej centrál přidělávám do auta právě teď, ale já tam neměl vůbec žádné serva, kabelové svazky, řídící jednotky. Prostě moje TIPO bylo úplně v základní výbavě. Centrál jsem vyřešil tak, že jsem koupil řídící jednotku www.levnealarmy.cz/dalkova-ovladani-27/m...do-2t-detail-165.htm s dálkovím ovládáním a vyměnil všechny zámky za elektrické, natáhal kabely a pozapojoval (na tom teď dělám). Nemám tam možnost ovládat centrál klíčkem ve dveřích. Musím vždy použít klíčenku. Na výstupu z řídící jednotky mám v podstatě dvě přepínací relé (6 drátů) a tak si můžu zbůsob ovládání vybrat jak chci. (ty relé jsou vestavěné v řídící jednotce)

Takže ty moje zámky ti byli na nic :cry: ??

Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html

Více
17 roků 8 měsíců zpět #18 od Marco Bartoli

Takže ty moje zámky ti byli na nic :cry: ??

Né. Ty moje sem musel vyměnit za ty tvoje el. zámky. A funguje to!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #19 od Marco Bartoli
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=4156

Tady je nákres toho jak zapojit ty relátka.

Vygenerováno za 0.056 sekund