-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Elektricke stahovanie okien
15 roků 6 měsíců zpět #16
od esox25
Potreboval by som poradiť, ohladom el stahovania. Motorček je v poriadku, problem je v tom plastovom bazmeku v ktorom sú guličky. Aj ked ich dám naspäť, po rozobratí sú znova rosipané. Nevie mi niekto vysvetliť, ako to funguje? Neviem prísť nato, kde vlastne majú byť tie guličky. Stále to prešmykuje. Za rady dakujem.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
13 roků 2 měsíců zpět #17
od kado
zdravicko, mam podobny problem. motorcek mi nefungoval tak som si zohnal druhy ale z opacnych dveri. myslel som si ze jednoducho ked len prehodim motorcek a toho "slimaka" dam povodneho tak to bude v poriadku, ibaze otvtedy mi to stale presmykuje. nasiel som tam tie gulicky ale netusim kde a ako maju byt.. (snad som nezaspal par rokov a este mi sem niekto odpovie
)
13 roků 2 měsíců zpět #18
od esox25
podla mna by ti bolo najjednoduchšie kúpiť niekde na nete druhý, ako som urobil aj ja, lebo tie guličky bude problém dať dokopy. A za tých 10 eur sa ti to ani neoplatí.
13 roků 2 měsíců zpět #19
od majster
ja uz tipo nemam a ostal mi tu jeden stahovac okna.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
13 roků 1 měsíc zpět #20
od jumbo
esox25 napsal: podla mna by ti bolo najjednoduchšie kúpiť niekde na nete druhý, ako som urobil aj ja, lebo tie guličky bude problém dať dokopy. A za tých 10 eur sa ti to ani neoplatí.
Má pravdu.
12 roků 5 měsíců zpět #21
od adame
zdravim chalani som tu novy mam tipovinu v garazi po malej uprave takisto pokazenych motorou v oknach len mam velky problem a to taky ze ked som zapojil vsetko tak ako ma byt tak akosi nevedomky mi nejde stresne okno otvarat ani zatvarat a takisto ani vodicove okno teda spravne funguje len okno spolujazdca okno sa da stiahnut aj u vodica aj u spolujazdca neviete prosim poradit ze aky a kde moze byt problem skusal soms a aj nato pozret poistky som povymienal ktore boli vypalene a vedla poistkovej skrine je taka mala skatulka cca ako dlan ? a ide tam 12v + nejake 4 alebo 5 vystupou alebo vstupov kable vedu do tej skrinky je mozne ze je v tej skrinke nejaka zavada ? je tam nejaka poistka ? lebo ked skusam spustit okno tak relatko zopne ale okno nejde dole uz soms toho na nerva
Fiat Tipo 1.7D 89rv.
12 roků 5 měsíců zpět - 12 roků 5 měsíců zpět #22
od ivobr
tá krabička je na ovládanie okien,ja som ju už menil dvakrát. či je to aj na strešné okno neviem (mám mechanické) ale myslím že strešné bude mať inú krabičku. inak môže byť pokazené aj tlačítko ovládania okna na dverách.
ale ked ti relátko cvaká tak budú asi zahorené kontakty na nom. poistky v nej niesú.
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
Poslední změna: 12 roků 5 měsíců zpět uživatelem
ivobr.
12 roků 5 měsíců zpět #23
od adame
a nevedel by si mi poradit kde by sa to malo nachadzat ? niekde pod volantom ? lebo viem ze tam je len ta cierna taka velka ako dlan alebo penazenka a potom uz len poistkova skrinka
Fiat Tipo 1.7D 89rv.
12 roků 5 měsíců zpět #24
od ivobr
tak to bude ona. hned vedla poistkovej skrinky nalavo. krabičky bývajú červené,čierne aj biele.
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
12 roků 5 měsíců zpět #25
od adame
dakujem pekne takze to cele vymenit a malo by to fachat
este kolko si vypitaju na vrakovisku zato
ale dakujem moc
Fiat Tipo 1.7D 89rv.
12 roků 5 měsíců zpět #26
od jumbo
Poku jsem ji nevyhodil, a nespěcháš na to, tak asi 3.6 pojedu do Martina. Můžu ti ji přivézt.
12 roků 5 měsíců zpět #27
od adame
tak to by si mi pomohol ze uplne super to by sme sa dohodli je tu nieco ako sukromna sprava ? by to bolo lepsie nie tu spamovat
Fiat Tipo 1.7D 89rv.
12 roků 5 měsíců zpět - 12 roků 5 měsíců zpět #28
od jumbo
Soukromé zprávy tady už bohužel nefugují.
Co je pěkně na hovno, protože jsem tam měl uložené nějaké info, ke kterým se už
nedostanu.
Poslední změna: 12 roků 5 měsíců zpět uživatelem jumbo.
12 roků 5 měsíců zpět #29
od adame
chcems a ta spytat toho 3,6 ides do martina teda ? by som od teba kupil tu riadiacku tich okien a ak by bola moznost aj hadica na vodu ktora ide ponad spojku niekde v tich priestoroch
Fiat Tipo 1.7D 89rv.
12 roků 5 měsíců zpět - 12 roků 5 měsíců zpět #30
od jumbo
škoda že jsi se noezval dřív. Už jsem se dnes večer vrátil. Ale někdy v jüli tam pojedu ještě jednou, tak bych tp dovezl i s hadicema.
Poslední změna: 12 roků 5 měsíců zpět uživatelem jumbo.
-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Vygenerováno za 2.954 sekund