help blbnu mi stierače
P.S.voda tam nebola.[/b]
Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
no cyklovac by mohol byt na nic, ale ze by to zvacsilo aj obluk stierania??? to sa mi nevidi... mne sa parkrat povolili tie sroby ktore drzia ramienka strieracov a vtedy mi to zvacsilo obluk a lietali ako pojasene....
Skus kuknut ten cyklovac a dotiahni si tie sroby, pretoze tie ramienky by mali byt zapustene v takych drazkach,ale tie sa casto vyderu a preto tam ramienka dost dobre nedrzia 8O
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
diky a ešte by som potreboval vedieť,kde je cyklovač.Mno ještě mně napadlo že máš vháji cyklovač zkus ho vymněnit
Terchova-Nizne Kamence
Terchova-Nizne Kamence
diky a ešte by som potreboval vedieť,kde je cyklovač.Mno ještě mně napadlo že máš vháji cyklovač zkus ho vymněnit
cyklovac najdes priamo na motorceku, taka umela skatulka.... a pri pojistkach mas relatko....
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
Uvnitř jsou kovové dráhy, a ty by mohly být zasrané. Pak to ty dráhy přebíhá a je problém. Nebo možná že je to blbě poskládané. Taky bych se podíval na tisící hran co je přímo na osce co hýbe s rameny. Tam to taky může prokluzovat a pak to dělá takovou paseku.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
vymenil som cely motorček aj s kovovymi drahami,zo stareho zariadenia mi ostali iba stierače,ktore som dal na novy motorček.ide to bezchbne,pokial neni naštartovane.Měnil jsi jen motorek nebo celý blok?
Uvnitř jsou kovové dráhy, a ty by mohly být zasrané. Pak to ty dráhy přebíhá a je problém. Nebo možná že je to blbě poskládané. Taky bych se podíval na tisící hran co je přímo na osce co hýbe s rameny. Tam to taky může prokluzovat a pak to dělá takovou paseku.
Terchova-Nizne Kamence
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Terchova-Nizne Kamence
Mě se taky zasekávaly, akorát se nezrychlovaly. Vyměnil jsem celý motůrek, mechanismus a nic. Pak jsem si všiml, že se zasekávají o ten plast
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Jen tak cvičně bych si půjčil jinou a zkusil ji vyměnit. Pro všechny Tipa a možná Fiaty by měla být setjná.
Terchova-Nizne Kamence