help blbnu mi stierače

Více
16 roků 11 měsíců zpět #16 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: help blbnu mi stierače
Taky by to mohlo být řídící jednotkou stěraču co je v pojistková skříňce. Fakt vypadá jako relátko. Zkusil bych jet na vrakoviště a vyzkoušet to.
Taky mě nypadlo, jestli ti nepřebíjí alternátor, nebo máč v pořádku ukostření.
Může to děla ti vysokým napětím na motorku. Nesvítí ti více světla než obvykle? To by byl další důsledek přebíjení alternátoru.
Možná jen tak plácám, ale snad na něco přijdeme.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #17 od GIZMO16
Odpověděl GIZMO16 pro téma Re: help blbnu mi stierače
a nemohol by simi napisat,ake ma označenie a kde sa presne nachadza riadiaca jednotka stieračov?Lebo ja som z toho uplne vedla...

Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence

Více
16 roků 11 měsíců zpět #18 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: help blbnu mi stierače
No označení neznám, ale jestli máš chytrou knihu Jak na to, je to tam napsané. Umístění je určitě v pojistkové skříňce a vypadá jako relátko jen větší. Taky by jsi mohl zapnout stěrače, a poslouchat co v pojistkové skříňce cvaká. :) Jsi si fakt jistý, že v tom tělese není nějaký odpor nebo dioda? V zadím určitě je a bylo by mi dovné kdyby se lišil konstrukčně motorek předního a zadního stěrače :?

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 11 měsíců zpět #19 od skypan
Odpověděl skypan pro téma help blbnu mi sterače
no jak sem to vysledoval...tak múj odhad,špatný kontakty nadojezdovejch kontaktech v prevodce motorku(ty kontakty tiregulují dráhu stěračú) 8)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 8 měsíců zpět #20 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: help blbnu mi stierače
Chlapi, asi se zeptám blbě. Dneska jsem to vytáhnul a z toho tisícihranu jsem stáhnul To kratičký ramínko, ten plocháček, co hýbě táhlama, to jsem asi neměl, ale jak bych se jinakdostal na ty tři šrouby. Nemůže se to nějak rozhodit, v původní poloze už to zpátky nenasadím. Nikdy jsem to nedělal, připadám si jako učedník.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #21 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: help blbnu mi stierače
Vlastně blbnu, vždyť je to jedno, nic, dneska mi to nemyslí a to je celkem často.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.343 sekund