Help.....

Více
17 roků 6 dní zpět #1 od Freedom
Help..... vytvořil uživatel Freedom
Zdarec tipaři.....mám novou baterku teda cca 2 měsíce...72Ah...ale dneska mě nechala na holičkách...museli mě kluci roztlačit.....normálně od školy nastartuju a pak zaastavim na 5 minut chcípnu a už sem to nenatočil....potom sem to chcípnul znova a zase nic....baterka mi nesvítí...a už mi to udělalo jednou ale nechal sem jí dobýt tak mi to tak 2 tejdny jezdilo v pohodě....jo píská mi klíňák jako prase....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 dní zpět #2 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Help.....
nevim ze to sem vubec pises...vis ze piska klinak.....je na nem alternator tj ze nenabiji baterku asi treba signalizace dobijeni nefunguje.....toto by mohl byt ten problem....pak v zime kdyz nekdo dyl nejede je dobry baterku odpojovat...treba radio jen pamet v nem dokaze v mrazech baterku zridit :wink: a nebo je ta tva baterka spatna ikdyz je nova...je to neco z techto variant

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 6 dní zpět #3 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Help.....
no mě to dělalo i se starou....ale víš co...ono to třeba 5 dní chodí a ten 6 se to vybije i když to jede.....a signalizace podle mě chodí při startu mi to svítí.....a právě že sem s tim teď jezdil....sem k tomu přišel ze školy a pohoda to chytlo..pak sem asi tak po 15 km zastavil na 5 minut a konec

Více
17 roků 6 dní zpět #4 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Help.....
to chce jako videt je to tezky ti rict muze to byt cimkoli,.....ale jestli je to tak jak rikas,neco ji musi v tom malym okamziku vybit,nevim co no....nezhavi to treba nejak porad??? jediny zhaveni by ji za takovou chvilku vybilo.....skus udelat to,jak dojedes zastav,a oddelej kontakt baterky,a jak ho tam zase budes davat nemelo by to jiskrit,kdyz to jiskri tak si to auto z ni bere energii ikdyz by nemelo...ale chce to vedet kam no...musis si s tim pohrat.......ale je to blby ted v zime...taky musim na formanu neco udelat ale nechce se me....je moc zima :lol:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 6 dní zpět #5 od Freedom
jj jiskří to vždycky když jí taqm dávám...něco bere rádio to je jasný....ale nemůže mi to během pěti minut vybít tak že to nenastratuje.....žhaví to jenom když má......

Více
17 roků 6 dní zpět #6 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma baterie
jiskřit to bude vždycky když to připojíš. to bys musel všechno poodpojovat. co máš za tipo. spíš to bude altíkem pokud odešlo dobíjení tak se svícením to po 15km vybiješ. změř kolik V dává alt(asi kolem14V) a uvidíš

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 6 dní zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Help.....
Jo jiskřit to bude vždycky, páč jen když to připojíš, tak ti naběhnou hodiny a proud ti jde i ke spínačce.....pokud by to nezajiskřilo je to blbý ;)
ale i když jedeš se světlama tak baterku nevymlátíš za 15 kiláků na dobro, já jsem jednou nouzově dojel jen na baterku i se světlama 40 kiláků, ale pak už ani světla skoro nesvítily...leda bys tam měl někde kraťas nebo stuďák na kostru a proto by se baterka mohla vytlouct

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 dní zpět #8 od Freedom
no zkusim to změřit...zajedu s tim za kámošem a změříme...mě příde že to auto chodí jeden tejden a druhej tejden se se*e...jinak mám 1.7D

Více
17 roků 6 dní zpět #9 od Freedom
a s těma světlama taky všechno šlo a najednou mi to přestalo jakoby je...auta co jeli porti mě problikávali že mi to nesvítí a najednou z ničeho nic se to zase chytlo......a dobila se aspoň tak že sem moh startovat.....

Více
17 roků 5 dní zpět #10 od Freedom
Tak sem dneska pročistil kostru,jelikož sem zjistil že baterka je v pohodě nabitá....tudíž mi to nestartuje kvůli něčemu jinému....zničeho nic mi začlo cvakat relátko jak je tam žhavení čerpadlo a asi ještě něco jinýho...v pojistkové skříňce mi to taky občas cvakne....když otočim klíčkem tak mi palubka svítí tak že na ní neni vůbec nic vidět a cvaká to relátko....když se relátko zastaví, tak se palubka zase rozsvítí normálně...a když chci nastartovat tak nic jenom mi de čerpadlo a když ho pustim tak zase relátko cvaká takže opravdu už nevim co s tim zase je????? :cry:

Více
17 roků 5 dní zpět #11 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma help
jednotka žhavení je myslím v motorovém prostoru, taková šedá krabika pod baterkou. zkus to relé co cvaká vyměnit. relé pro čerpadlo je jen u vstřikovacích motorů. u 1,7d není(píšou v knize)jinak je taky u motoru. jaké tam máš elektrické čerpadlo? normálně tam žádné není

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 5 dní zpět #12 od Freedom
nevim co to je....ale když mi zto kámoš opravoval tak sme tam hnuli s kablíkem kterej upad a nešla mi tam nafta......je to všechno v týhle šedý skříňce..ale co to je to nevim.....si myslim jestli to nebude ještě nějaká kostra někde.....

Více
17 roků 5 dní zpět #13 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma relé
ta šedá krabice pod baterkou je to relé žhavení. ke vstřikovacímu čerpadlu jde jen jeden kábl k elektroventilu, ten zavírá naftu při vypnutí motoru. zkontroluj odkud odpadl ten káblík, jinak to nebude žhavit nebo jak píšeš dávat naftu. jinak jak psal charles, může to někde probíjet a likvidovat baterku.odkrytuj to relé žhavení a taky ho vyčisti. já jsem před chvílí sedl do auta a taky bez štávy :cry: . ale mě to zcela určitě nedobíjí a navíc mrzlo. musím vyměnit altík

Více
17 roků 5 dní zpět #14 od Freedom
ale jo tu krabici sem pročiťoval.....kabely sou v pohodě.....ale pořád to nejde....kouknu na to ještě zejtra zkusim všechny kostry co najdu a uvidim..ale moc tomu nevěřim.....

Více
17 roků 5 dní zpět #15 od valeo
Odpověděl valeo pro téma Re: Help.....
ked píska remen tak ho došponuj a potom zmeraj ci dobíja malo by to byt okolo 14,2 V

Vygenerováno za 0.453 sekund