Kraťák někde u předních světel

Více
17 roků 7 hodin zpět #1 od Dacan_dacanowski
Zdavim vas. Lidi mam problem. Mam nekde kratak na prednich svetlech a za boha ho nemuzu najit. Motor cerpa proud i kdyz je chcipli. Vzdy kdyz nastartuju tak se mi rozsivti kontrolka na to ze mi nesviteji predni svetla. Vzdy vylezu s auta a jdu se presvedcit jestli sviti a samozrejmne sviti. Staci zachybat s kontakty ze zadu na svetlech a vse je OK. Nevite nekdo co stim????

Zdarec mam Fiat Tipo 1.6 i.e. tridverovy tak urcite napiste a pokecame....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 hodin zpět #2 od SKV
Možná máš problém v patici na žárovkách. Jdou tam velké proudy a časem originál patice odejde. Řešil jsem to tak, že jsem původní dráty odstřihl a dal patici (tuším) ze škodovky, kde jsou přívodní dráty přišroubovány pod šrouby a je pohoda!

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
17 roků 7 hodin zpět #3 od tom.podluzak
no me to delalo taky a svitila mi kontrolka na dalkova ale pred autem byla tma tak jsem vymenil ty patice a mam klid

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od čenda
Některé patice jsou porcelánové, ale nevím jaké (možná Š 1203), ty by asi byly lepší, protože by se netavily.
Když jsem se po nich ale ptal v obchodě s autoelektrikou, čučeli na mě jak vrány, co to po nich chci.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od tom.podluzak
no jo kdyz za pultem stoji jelito nenadelas nic :lol:

Fiat Tipo 1,9td r.v 92

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od Vali
No já jsem vysledoval, že když nechám zaplá světla a vypnu motor (samože u našich fiátků světla nezůstanou svítit) a poté sednu do auta, světla pořád zaplá na páčce a startuju, tak se mi na check panelu rozsvítí kontrolky závady světel a světla samozřejmě svítí, dělá to ještě někomu??? Já mylsím, že to je asi normální.
Jinak souhlas ty patice dělají hrozný bordel :roll:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od tom.podluzak
jo ty patice nez njsem trefil ty npravy tak mi vydrzely 14 dni porad jse vyhrivaly a to byly nove

Fiat Tipo 1,9td r.v 92

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od drto

No já jsem vysledoval, že když nechám zaplá světla a vypnu motor (samože u našich fiátků světla nezůstanou svítit) a poté sednu do auta, světla pořád zaplá na páčce a startuju, tak se mi na check panelu rozsvítí kontrolky závady světel a světla samozřejmě svítí, dělá to ještě někomu??? Já mylsím, že to je asi normální.

uz sa aj mne podarilo par krat nechat zapnute svetla a potom startovat aj so svetlami ale porucha sa mi pri starte tusim nerozsvieti. neviem isto este to skusim a dam ti vediet.

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od Dacan_dacanowski
a muzete me poradit jake patice mam teda koupit??? Moc by mi to pomohlo... diky chlapi, ste skvely.

Zdarec mam Fiat Tipo 1.6 i.e. tridverovy tak urcite napiste a pokecame....

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od tom.podluzak
ja tam dal ze skodovky a je pokoj

Fiat Tipo 1,9td r.v 92

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od nuni
Dej tam ty bakelitové ze škodovky a můžeš si dovolit i 100wattové žárovky.Jinak si ještě zkontroluj ukostření a to i na parkovačkách.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od SKV

ja tam dal ze skodovky a je pokoj

Přesně tak - bez problémů! :!:

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od scherer012

mne to robilo, vymenil som päticu (kúpil som s konektormi), a odvtedy poho, a to štartujem skoro stále so zapálenými svetlami :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma světla
mě to dělá taky a to jsem tam dal výše zmíněné patice ze škobrda, kontrolka na checku svítí a svítí i světla. už jsem si zvykl a nevnímám to :D

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od jirkaR

Dej tam ty bakelitové ze škodovky a můžeš si dovolit i 100wattové žárovky.Jinak si ještě zkontroluj ukostření a to i na parkovačkách.

patice prodávaj za 4 pětky prostě chtěj patici na H4 ale 100w bych tam nedával bych měl strach že to rozpeče parabolu

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.520 sekund