Kraťák někde u předních světel
16 roků 11 měsíců zpět #16
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Kraťák někde u předních světel
navíc chyba může být i v parkovačkách ty nemaj moc dobrý objímky a když nesvítí tak ti to signalizuje na check panelu taky
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 11 měsíců zpět #17
od drto
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Odpověděl drto pro téma Re: Kraťák někde u předních světel
drto napsal:
No já jsem vysledoval, že když nechám zaplá světla a vypnu motor (samože u našich fiátků světla nezůstanou svítit) a poté sednu do auta, světla pořád zaplá na páčce a startuju, tak se mi na check panelu rozsvítí kontrolky závady světel a světla samozřejmě svítí, dělá to ještě někomu??? Já mylsím, že to je asi normální.
Jinak souhlas ty patice dělají hrozný bordel
tak som to skusal ale kontrolky poruchy svetiel sa mi nerozsvietia ked startujem na zapnutych svetlach. asi budes mat niekde nejaky skratik
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
16 roků 11 měsíců zpět #18
od mk-tec
...u nas v Kroměříži jsou, tuším do 100,- Kč pár s keramickým vnitřkem (lepší odvod tepla) a jsou super!!! A normálně je mají od distributora, takže by to mělo jít bez problémů sehnat. Při nejhorším Ti jekoupím, ale to poštovný...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Kraťák někde u předních světel
a muzete me poradit jake patice mam teda koupit??? Moc by mi to pomohlo... diky chlapi, ste skvely.
...u nas v Kroměříži jsou, tuším do 100,- Kč pár s keramickým vnitřkem (lepší odvod tepla) a jsou super!!! A normálně je mají od distributora, takže by to mělo jít bez problémů sehnat. Při nejhorším Ti jekoupím, ale to poštovný...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Vygenerováno za 1.043 sekund