baterka v háji?
Auto stálo 2 týdny co jsem byl nemocnej. Už se to stalo po několikáté, že byla z ničeho nic prázdá. Vždycky jsem změřil odběr na prázdno, ale na nic jsem nepřišel. Tak jsem baterku nabil a jezdil dál.
Nejspíš bude baterka v háji, že jo? Pořád doufám v jinou závadu, protože se mi nechce nová kupovat. Stojí děsný prachy...
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tak se u mě po čase zase objevil nějaký problém. Ráno jsem sednul do auta, otočím klíčkem a nic, ani se nerozsvítili kontrolky. Prostě prázdná baterka.
Auto stálo 2 týdny co jsem byl nemocnej. Už se to stalo po několikáté, že byla z ničeho nic prázdá. Vždycky jsem změřil odběr na prázdno, ale na nic jsem nepřišel. Tak jsem baterku nabil a jezdil dál.
Nejspíš bude baterka v háji, že jo? Pořád doufám v jinou závadu, protože se mi nechce nová kupovat. Stojí děsný prachy...
jo olovo šlo hodně nahoru
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- vilímek petr
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
ale nevím, těžko říct, odběr na prázdo to má malej, takže autorádio to asi nebude, kouknu na to světlo a uvidim co bude dál
no, pravda je, že se mi občas nezhasne světlo nad zrcátkem, i když je vypnutý, tak svítí
ale nevím, těžko říct, odběr na prázdo to má malej, takže autorádio to asi nebude, kouknu na to světlo a uvidim co bude dál
No zrovna mi kamarád vyprávěl, že mu přes anténu teče do interiéru a do světýlka. Nemáš to náhodou stejně? To světýlko má dost velký odběr i když není ve skratu, a co potom když tam teče voda. Za 2 týdny ti klidně vyšťaví baterku na dno:(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
navíc Tipo stálo celou dobu v garáži
to jsou všechno málé odběry-plnej souhlas,dělá to baterka, jinak aku,je-li v poho má samodobíjecí schopnost ,kdyš začne odcházet tak se začíná vybíjet,snižuje se kapacita,elektrolit je vhorším stavu a pod.vodu ani vlhkost sem tam nepozoroval.
navíc Tipo stálo celou dobu v garáži
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Zkus zmerit elektrolyt. Vetsinou kdyz je spatna baterie, tak je na plus polu spatna hodnota.no ja mam tiez problem z baterkou. kupil som novu 44 Ah (na 1,4 myslim ze staci) dal som ju cez vikend nabit. ale ked necham auto stat den - dva tak pri starte netoci motor uplne v pohode ale tak ako by nebola nabita baterka a pritom ked zmeriam volty tak ma okolo 12,7 V az 12,8 V. a odber v klude je 0,08 A. tak kde by mohol byt problem?
Je mozne, ze je vadna od vyroby.
Jeste jedna vec. Dival jsem se do manualu k autu a je tam uvedena baterie 55Ah, takze je otazkou, zda ta 44Ah neni prilis slaba.