ruší rádio

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od bery1970
ruší rádio vytvořil uživatel bery1970
rádio mi hraje krásně,ovšem do té doby než nastartuju,to je jako rušička.dřív bylo vše ok,ale asi 3 dny zpátky se mi přepálila pojistka,ne ta přímo v rádiu,ale pod volantem(mám rádio a klakson na jednu),vyměnil jsem ji za stejnou 25A,ale od té doby to ruší.prosím poraďte.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od darel69
Odpověděl darel69 pro téma ruší rádio
mam pocit ze se prodaval odrusovaci clen ktery se pridelal na napajeni radia ale nevim jestly se jeste vyrabi

Fiat tipo
1.6 DOHC

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od simir
Odpověděl simir pro téma Re: ruší rádio

mam pocit ze se prodaval odrusovaci clen ktery se pridelal na napajeni radia ale nevim jestly se jeste vyrabi

Vyrábí a prodává se stále a je součástí většiny autorádií. Měl jsem stejný problém a filtr nepomáhal a náhle přestalo auto dobíjet... Vše bylo způsobeno špatným uhlíkem v alternátoru, po výměně je vše OK. Ale může to být samozřejmě čímkoliv jiným...

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: ruší rádio
Ta pojistka nepraskla sama od sebe. Jsou tam slyšet včechny spotřebiče v autě (ventilátor , alternátor , stěrače , lupnutí při rozsvícení světel ) ? pokud ano tipuju to že odešel ten pdrušovací člen v rádiu , pokud je slyšet pouze jeden učitý spotřebič bude to spíše on.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: ruší rádio
ten zvuk - to rušení se zvětšuje z otáčkami motoru nebo je to pořád stejné ?
Jestli třeba není vadný nějaký odrušovací člen a altíku - probíhá tam jiskření kartáčků. Ale nevím,třeba je to hovadina

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: ruší rádio
No tak s tim mám problém, ale dělá mi to zesilovač, a je to přesně podle otáček motoru, dělá to pouze při otáčkách vyšších než 2500....pokud vypnu zesik hraje rádio normálně

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ruší radio
zesik není odrušenej..
ajinak jak říká Tempař pocází to z alt.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: ruší rádio
co stojí taková věcička na odrušení toho pískání nebo jak to nazvat :?:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ruší radio
nevím nejsem elektikář ale zajdi do mototechny,určo tam budou mít odrušovací člen.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od temprař

zesik není odrušenej..
ajinak jak říká Tempař pocází to z alt.

Mno právě - spolupracovníkovi to dělalo na Formanovi - čím větší otáčky tím silnější rušení. A když zapnul kazetu tak pohoda . Možná že mu ta pojistka "praskla" z toho důvodu,že se prorazil ten odrušovací člen.
Mno má rada by zněla Bery ať to rychle napravíš - pokud je v tom altíku ten odrušovací člen zapojen k uhlíkům a třetí vývod na kostru tak se může stát že ti shoří rotor. Ono to možná něco vydrží ale neriskoval bych.
Mluvím z vlastní zkušenosti jako opravář elektrospotřebičů - starý vysavače,mixery jsou odrušeny taky tak,že kondík je připojen k uhlíkům a třetí vývod na kostru. Když ten motorek v tom vysavači nevypneš tak Ti shoří celej.Ale mluvím o jiné dimenzi - starý vysavače berou při 230 V nějaký 1.5 A a altík dává proud až 50 A. a má jinou dimenzi vinutí :)

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: ruší rádio
koukám že se vám včera nechtělo spát :P takže k těm ulíkům ty mám od loňského vlastně už předloňského léta nové.ale zjistil jsem že mi to dělá jen u jedné stanice a to u evropy 2.to je divný že :?: u dalších pěti stanic to hraje ok.čili naladím evropu 2 hraje krásně čistě,nastartuju a šumí,šum je ale pořád stejný,nezesiluje s otáčkami :idea: díky všem za odpovědi.

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ruší rádio

koukám že se vám včera nechtělo spát :P takže k těm ulíkům ty mám od loňského vlastně už předloňského léta nové.ale zjistil jsem že mi to dělá jen u jedné stanice a to u evropy 2.to je divný že :?: u dalších pěti stanic to hraje ok.čili naladím evropu 2 hraje krásně čistě,nastartuju a šumí,šum je ale pořád stejný,nezesiluje s otáčkami :idea: díky všem za odpovědi.

třeba ten (uhlík v alt,je alergickej na E 2)jinak ostatní stanice zkousne.. :lol: :lol: počkej,to chitneš jen 5 stanic(nemáš to rádio elektronkový) :lol: :lol:
kdyštak sorry jestli sem se tě dotknul.tak mě dořvi!!! :?

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od temprař

koukám že se vám včera nechtělo spát

Co bychom pro Tebe neudělali - i o půl noci jsme tu pro Tebe :)

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od simir
Odpověděl simir pro téma Re: ruší rádio
tak to je záhada, pokud je to jen u jedné stanice...To nebude uhlíkama, to by bylo závislé na otáčkách. Viděl bych to asi na nějaké špatné ukostření (zapalovací modul?).Nemáš v aute zesík?

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: ruší rádio
óóó díky přátelé že někdo hlídá přízpěvky i po půlnoci :D to rádio skypane je už v dnešním trendu,i když elektronková rarita by taky nebyla špatná,chytne to samozřejmě více stanic, těch šest je předvolených.vidím rád že ani v novém roce neztrácíme smysl pro humor a to je dobře :lol: :lol: :lol: to mám rád :P

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Vygenerováno za 0.505 sekund