zmena osvetleni palubovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od TDGT
zmena osvetleni palubovky vytvořil uživatel TDGT
zdravim potrebuju radu chtel bych modre nebo cervene osvetlit pristrojovku,mam 1.9 td analog rok 93 a potrebuju poradit,tak jestli nekdo vite kde sehnat zarovky a mate zkusenost s vymenou tak prosim napiste budu moc rad.zatim diky

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
nejsem si jistej , ale nejsou tam žárovky , co se dávaj do parkovaček , ty celoskleněný?

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od skypan
Odpověděl skypan pro téma zněna osvětlení palubky
no nejdřív zjisti jaký vůbec žárovku tam jsou,pak se seber a do mototechny a podle té původní(z palubky)kup zabarvené(maj tam různé druhy)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: zněna osvětlení palubky

no nejdřív zjisti jaký vůbec žárovku tam jsou,pak se seber a do mototechny a podle té původní(z palubky)kup zabarvené(maj tam různé druhy)

to je nejlepší řešení a když nepochodíš v mototechně , tak na netu jistě něco najdeš

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
diky moc jo a nevite jeste kolik jich tam celkem je ?at vim dopredu.a demontaz je snadna?jinak jednu vemu a poptam se

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od skypan
Odpověděl skypan pro téma zmena osětlení palubky
no kdyš budeš vyndávat jednu :roll: ,tak si spočítej (při odklopení palubky),to snad spočítáš...kolik jich tam je..no a kup o jednu,dvě navíc,ty se ti neztratěj,a stojí pár kaček. :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
To skypan: musel jsem ti opravit hrubky, rvalo mi to oči :lol:

Jinak pokud chceš změnu, můžeš použít i diody, a dát předřadný odpor s myslim impedancí 650 ohmů před každou, nebo se zeptej že chceš odpor na diodu na 12V a oni ti je daj (stojej pár halířů), ty barevný žárovky se začnou postupně loupat :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma zněna osvětlení palubky
jj Charles :twisted: dík,nekdy mě to prostě nejde :P lítaj kolem mě děcka a člověk se nemůže soustředit(na češtinu sem slabej,i žena mě musí kolikrát opravovat) :lol: :lol:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
tohle asi u digi pauby nejde, ze :lol: ?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od Charles

tohle asi u digi pauby nejde, ze :lol: ?

myslíš jako změnu barvy podsvícení ? Samozřejmě že to jde, mám to naplánováno tak za měsíc dělat, až se momentální situace uklidní :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od skypan
Odpověděl skypan pro téma změna osvětlení palubky
Proč neéé,mám pocit že už to tady někdo i popsal,podívej do sekce download.někde to tam najdeš...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od Charles
No článek o změně osvětlení digi palubky bych chtěl napsat a samozřejmě doplnit i fotkami, protože jsem ho nikde nenašel :(

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od TDGT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od skypan
Odpověděl skypan pro téma změna osvětlení palubky
joo Charlesi někde sem o tom četl..nebo to bylo na foru?už přesně nevím,ale někde to tady určo je..

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od TDGT
tak sem pred chvilkou kuchl palubovku a koukal sem na ty zarovky,a bohuzel to nejsou ty co v parkovackah ale na netu sem je nasel takze asi je obednam pres net,ale trochu mi vrta hlavou,vzdyt ta original zarovka prece nesviti zelene ale bile a podsviceni je zelene,je tam pridelany na budicich nejaka zelena folie,myslite teda ze kdyz zenim pouze zarovku na modrou ze bude vysledny efekt normalne modry?

Vygenerováno za 0.502 sekund