zmena osvetleni palubovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #46 od Lucaso
Odpověděl Lucaso pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
Zdary ....nějak mi furt nejde do hlavy proč se zbytečne patlat s plexisklem, něco furt škrábat......

Mě osobně to zelený podsvícení vyhovuje....hlavně je to origo a je to vidět i přes den.......

Chápu že tenhle klub je z 90% tvořen z tzv. " Tuningářů"......

já sem spíš zastánce mít Fiata v perfektním stavu a ne na něj bastlit všemožný věci.....

Ikdyž někerý tunningy Temper sou hodně vydařený :D

Někdy je auto sice vytuněný z venku, ale jinak je celý sežraný a pod kapotou traktor............................ :lol:

Tempra 1,9 TD r.92

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #47 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
Lucaso:
verim tomu, ze kdyz uz ti lide maji ty auta v perfektnim stavu, tak se zabyvaji i takovymi vecmi. A nikdy nevis, kdy se ti to bude hodit, nyni ziskane poznatky.
Jinak, obcas ani to zelene podsviceni digitalky neni extra dobre videt ve dne :((
Ja bych radsi bral stroj v perfektnim stavu a s upravami "Srdce" :twisted:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #48 od sandos
Odpověděl sandos pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
Ja so to skúšal zatial iba s hodinami, odobral som tu zelenu foliu anechal iba priesvitnu, vymenil žiarovku. Miesto čírej som kupil za 11sk modrú a myslím že to bude o.k. Keby tak dobre vyzeral aj otačkomer a ostatné tak by to bolo super.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #49 od michalkulistak

Zdary ....nějak mi furt nejde do hlavy proč se zbytečne patlat s plexisklem, něco furt škrábat......

já sem spíš zastánce mít Fiata v perfektním stavu a ne na něj bastlit všemožný věci.....

Někdy je auto sice vytuněný z venku, ale jinak je celý sežraný a pod kapotou traktor............................ :lol:

90% tuningářů, tady nejsi na www golf atd :roll: téma tuning je samostatná kolonka, a schválně do ní nakoukni kolik je tam příspěvků oproti ostatním ryze technickým tématům :wink: ale mohla by se vytvořit anketa kolik lidí se počítá mezi tuningáře :lol:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #50 od MATY585
Odpověděl MATY585 pro téma Re: zmena osvetleni palubovky
hmm chalani akurat som docital wase poznamky a musim powedat ze ma to dost zaujalo...ja som uz dlho rozmyslal o inom podswieteny palubky....ja osobne by som bral cerwene.....hmm cital som to wsetko ale chcem sa opytat ktory sposob je taky najlepsi z ktorych ste spominali.....diky

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 9 měsíců zpět #51 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zmena osvetleni palubovky

90% tuningářů, tady nejsi na www golf atd :roll: téma tuning je samostatná kolonka, a schválně do ní nakoukni kolik je tam příspěvků oproti ostatním ryze technickým tématům :wink: ale mohla by se vytvořit anketa kolik lidí se počítá mezi tuningáře :lol:

ja se mezi ne pocitam ale beru pouze original tovarni doplnky! :wink:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Vygenerováno za 0.371 sekund