zmena osvetleni palubovky
Mě osobně to zelený podsvícení vyhovuje....hlavně je to origo a je to vidět i přes den.......
Chápu že tenhle klub je z 90% tvořen z tzv. " Tuningářů"......
já sem spíš zastánce mít Fiata v perfektním stavu a ne na něj bastlit všemožný věci.....
Ikdyž někerý tunningy Temper sou hodně vydařený
Někdy je auto sice vytuněný z venku, ale jinak je celý sežraný a pod kapotou traktor............................
Tempra 1,9 TD r.92
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
verim tomu, ze kdyz uz ti lide maji ty auta v perfektnim stavu, tak se zabyvaji i takovymi vecmi. A nikdy nevis, kdy se ti to bude hodit, nyni ziskane poznatky.
Jinak, obcas ani to zelene podsviceni digitalky neni extra dobre videt ve dne (
Ja bych radsi bral stroj v perfektnim stavu a s upravami "Srdce"
90% tuningářů, tady nejsi na www golf atd téma tuning je samostatná kolonka, a schválně do ní nakoukni kolik je tam příspěvků oproti ostatním ryze technickým tématům ale mohla by se vytvořit anketa kolik lidí se počítá mezi tuningářeZdary ....nějak mi furt nejde do hlavy proč se zbytečne patlat s plexisklem, něco furt škrábat......
já sem spíš zastánce mít Fiata v perfektním stavu a ne na něj bastlit všemožný věci.....
Někdy je auto sice vytuněný z venku, ale jinak je celý sežraný a pod kapotou traktor............................
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo 1,9 TD
90% tuningářů, tady nejsi na www golf atd téma tuning je samostatná kolonka, a schválně do ní nakoukni kolik je tam příspěvků oproti ostatním ryze technickým tématům ale mohla by se vytvořit anketa kolik lidí se počítá mezi tuningářeZdary ....nějak mi furt nejde do hlavy proč se zbytečne patlat s plexisklem, něco furt škrábat......
ja se mezi ne pocitam ale beru pouze original tovarni doplnky!
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM