rucicka ukazatele paliva kmita jako splasena
16 roků 8 měsíců zpět #16
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: rucicka ukazatele paliva kmita jako splasena
Tak jsem byl u pumpy a zjistil jsem že mi opět škube palivoměr, ručička. Tak. V dohledný době se na to chystám takže nafotím rozebírání palivoměru a dám to sem. Jenom, když na to pomyslím se mi zvedá žaludek.
stiglitz.
/////
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #17
od kendy
Odpověděl kendy pro téma Re: rucicka ukazatele paliva kmita jako splasena
Ty fotky se budou určitě hodit,já ho teda konečně rozchodil,že ukazuje ale kontrolka svítí i když mám půl nádrže plný,tak ještě musím vychytat elektriku
a když to nepůjde tak ji odpojím a pojedu jen podle ručičky.Nebaví mě pořád koukat na "hladové oko".Ale stejně si myslím ,že nejlepší by bylo koupit funglovku ale za litr se mi teda vůbec nechce.Čus
a když to nepůjde tak ji odpojím a pojedu jen podle ručičky.Nebaví mě pořád koukat na "hladové oko".Ale stejně si myslím ,že nejlepší by bylo koupit funglovku ale za litr se mi teda vůbec nechce.Čus
16 roků 8 měsíců zpět #18
od Jenda
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Odpověděl Jenda pro téma Re: rucicka ukazatele paliva kmita jako splasena
Cau,dneska sem dával novej paliv.filtr a říkal sem si,že se mrknu i do nádrže.Vyndal sem u mého benzína nejdřív ten plovák a pak celej ten bazmek s čerpadlem.Jinak to nešlo ven.No plovák sem rozhodil,v něm žádnej bordel nebyl.Trochu sem ohnul ty dvě planžety,aby to dobře přilehlo na ten jezdec a smontoval dohromady a zajistil kroužkem co je zespoda. Kouknul sem do nádrže a byl tam bordel.Jelikož mám přes půl nádrže benonu,tak sem byl nucen tam ten bordel nechat a vše zase dal zpět.Nic na tom není,je tam docela jednoduchej mechanizmus
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
16 roků 8 měsíců zpět #19
od stiglitz
stiglitz.
/////
Odpověděl stiglitz pro téma Re: rucicka ukazatele paliva kmita jako splasena
No to já si to teda blbě pamatuju, ale je tam myslím zespoda šroub kterým se šteluje to hladový oko, to jsem nastavoval. Dej bacha ať nevyskočí, páč to není tak dlouhý ten šroub. Nastavíš tím nějak vejšku hladiny.Ty fotky se budou určitě hodit,já ho teda konečně rozchodil,že ukazuje ale kontrolka svítí i když mám půl nádrže plný,tak ještě musím vychytat elektriku
stiglitz.
/////
Vygenerováno za 1.065 sekund