velmi malý proud při startování

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od pardal5
mě taky nic nenapadá,dejte vědět jak to dopadlo,zajímá co to nakonec bude

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od Vali
Tak pánové díagnóza je na světě - ale jen částečná zatím :lol:
Po instalaci mé předrepublikové baterie snaha startovat a pokles odběru v normálu z čehož plyne, že nová baterka co tam byla ist KO už je na reklamaci, co mě dostalo, tak prej za 3 týdny, ale to se v pondělí objasní :wink:

Další věc, Tipoušovi se nechtělo ani tak do startu, s mojí baterkou po úvahách a včerejším běhu motoru za podivném zvuku - nejspíš ne všechny válce jsme dokoumali, že jedině svíčky. No výměna za jedny co taky sloužily na mém voze a bylo jasno - startovalo. A zvuk hezkej, dobrej pocit když zase ožilo po 2 dnech :lol:

Jinak je třeba napravit to ukostření - tzn. novej kabel

Jinak odběr je v normálu cca 0,03 mA i s rádiem na paměť. Tzn. snad tam nic napětí netahá. Ale altík začne dobíjet při překročení 3000ot. a kontrolka baterie před startem nesvítí - světýlkem to není. Nejspíš výměna uhlíků a snad bude klid chvíli. Jinak asi to není poslední věc na tomto autě. No a na mém taky ne.

Zatím díky všem za reakce

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od petr1978
No vidiš :)
Já to věděl že si poradíš :)
No hlavně že to jede. S tím altíkem bych zkusil zkontrolovat řemen, a taky to klidně může být tím ukostřením.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od Vali
No řemen je jakž takž naplej, ale už je docela tvrdej, bude chtít vyměnit ostatně doporučil jsem komplet rozvody a kladky - no prostě komplet. On totiž i ze začátku pískal, teď už né, ale nevím, jestli to byl od altu. Ale neklouže to ne. No uvidíme, jak se udělá ta kostra co na to altík.

Jinak nemůžu přijít na závadu na mém autě - vrzání na mé přední nápravě - hlavně při zatáčení na kruháči, když točím delší dobu stejně - je to takovej kovovej zvuk. Koukal jsem na to a dělal stabíky a nic. Prošel sjem ramena, čepy a silenty ale pohledem a poklepem nic. Tak mám dvě teroie horní uložení tlumičů a nebo tady jsem četl někde na fóru borec psal, že mu to dělal nějaká vymezovací podložka na táhlu řízení.
Jinak sorry za OT, kdyby tě něco Peťo napadlo, tak mi kdyžtak pisni SZ nebo založím jiné téma, ať to tu neplantám.
Jinak dík za radu s tou baterkou, já vycházel, že když je nová snad bude OK :wink: :wink:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od radluk
Vali
vis covece, ze me to dela taky, takove klepani, pri vetsim naklonu auta v zatacce, hlavne kdyz zatacim do leva ! A pri zpatecce kdyz slapnu na brzdu, tak je to ten stejny zvuk :?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #21 od Vali
To Radluk:
No především to taky pozoruju když jedu vlevo. Teď mi to sem tak dělá i na rovince při přejezdu nerovnosti. Ale ten zvuk je dost hlasitej a výraznej - až to strach nahání. Už nad tím dumu aspoň měsíc a pořád nic :cry:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #22 od petr1978

No řemen je jakž takž naplej, ale už je docela tvrdej, bude chtít vyměnit ostatně doporučil jsem komplet rozvody a kladky - no prostě komplet. On totiž i ze začátku pískal, teď už né, ale nevím, jestli to byl od altu. Ale neklouže to ne. No uvidíme, jak se udělá ta kostra co na to altík.

Jinak nemůžu přijít na závadu na mém autě - vrzání na mé přední nápravě - hlavně při zatáčení na kruháči, když točím delší dobu stejně - je to takovej kovovej zvuk. Koukal jsem na to a dělal stabíky a nic. Prošel sjem ramena, čepy a silenty ale pohledem a poklepem nic. Tak mám dvě teroie horní uložení tlumičů a nebo tady jsem četl někde na fóru borec psal, že mu to dělal nějaká vymezovací podložka na táhlu řízení.
Jinak sorry za OT, kdyby tě něco Peťo napadlo, tak mi kdyžtak pisni SZ nebo založím jiné téma, ať to tu neplantám.
Jinak dík za radu s tou baterkou, já vycházel, že když je nová snad bude OK :wink: :wink:

Mrkni se jestli nemáš někde odřená krycí úplechy o kotouč brzdy. To by mohlo být to vrzání.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #23 od Vali
No na to jsem taky koukal, teď sjem měnil kotouče a na to to nevypadá. Jeden už tam není, ten tak nějak se rzí odešel do věčných lovišť a na druhej jsem koukal, ten to asi taky nebude.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #24 od petr1978
A to takhle homokynetické klouby? Koukal jsi jestli máš dost vazelíny uvnitř?
Nebo taky tam může být šptná, nalepí se ti rotací někde jiinde než má být a pak to nemaže. Kouknul bych se taky jestli není někde něco jiného odřené. Nedře to kolo o zástěrku když ho vytočíš?

Vygenerováno za 0.398 sekund