Software

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od Fila
Software vytvořil uživatel Fila
Zdravím všechny, scháním jakýkoliv software co se týká aut, mám jen Worksshop nebo tak nejak se to jmenuje, ale byla by toho potřeba víc,nejen na Fiat, kamarad si zařizuje dílnu, tak proto... tak jestli nekodo neco máte, cokoliv, tak prosím napište, nějak se domluvíme:-)

Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
Alfa Romeo 156 2,4JTD (rv99)-spotrpacket 3

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Software
ja tedy mam jen VIID Workshop a jsou tam vsechny auta a ne jen fiaty,a pak mam nekde autoda jeste

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: Software
dobrý je aj
Mitchell1.OnDemand5.1
trochu veľké ale dobré, akurát fiaty tam niesú :( , ale je to USA soft a je to na veľa sťahovania.... treba hľadať na torentoch, ale dobré....

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od wotan
Odpověděl wotan pro téma Re: Software
mohly byste mi taky zaslat nejaky program mel jsem workshop a comp mi napadl vir a je v kelu dik

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Software
Mám: Vivid Workshop, Compact98, Etka7, Autodata 3,16 , Vag-Com

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od knedlik
Odpověděl knedlik pro téma Re: Software
já mam compact 98,e-per(jak na fiat,tak i na lancii a alfu)..jen je blbý,že to nejde spálit...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od wotan
Odpověděl wotan pro téma Re: Software
kombajne mohl by si mi zaslat ten compact dik

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od vachi
Odpověděl vachi pro téma Re: Software
mám primitivní dotaz :lol: .... kam se strká konektor v tipu 1.6 1988? :lol: abych ho mohl spojit s notebookem

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Software

mám primitivní dotaz :lol: .... kam se strká konektor v tipu 1.6 1988? :lol: abych ho mohl spojit s notebookem

no konektor je u řidici jednotky u spolujezdce na prave straně pod palubkou, ale nevim co tam napojiš :D asi si pokecáš jen blikkodem , nic jineho to neumí a ktomu nepotřebuješ ani PC stačí propojit jen ty piny v konektoru a vybliká ti to závadu na palubce , už je to tu ve foru řešeno , jak se to přesně dělá :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Software
Jestli má OHC, tak ta kontrolka na palubce zapojená není. Zkoušel jsem vyblikání pomocí návodu z bxclubu www.bxclub.com/view.php?cisloclanku=2005071102 , řj na to reagovala a vyblikávala, ale strašně rychle, v podstatě pořád mihotavě svítila. Kdyby vyblikávala pomaleji, tak by pak nebyl problém si tu kontrolku na palubce zapojit, někam skrýt tlačítka a mohlo by se vyblikávat kdekoli, ale takhle to nemá smysl.

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Software

Jestli má OHC, tak ta kontrolka na palubce zapojená není. Zkoušel jsem vyblikání pomocí návodu z bxclubu www.bxclub.com/view.php?cisloclanku=2005071102 , řj na to reagovala a vyblikávala, ale strašně rychle, v podstatě pořád mihotavě svítila. Kdyby vyblikávala pomaleji, tak by pak nebyl problém si tu kontrolku na palubce zapojit, někam skrýt tlačítka a mohlo by se vyblikávat kdekoli, ale takhle to nemá smysl.

když budeš hledat , tak je tu i návod na to , jak zapojit tu kontrolku aby blikala normálně :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Software

když budeš hledat , tak je tu i návod na to , jak zapojit tu kontrolku aby blikala normálně :wink:

Tak sem pohledal a našel jsem jen celou řadu témat pro DOHC, či témat, kde bylo, že to na OHC nejde. Asi jsem slepej, ale jak to blikání zpomalit jsem nenašel :oops:

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od kombajn

kombajne mohl by si mi zaslat ten compact dik

Myslíš poštou? Nebo to můžu nahrát na nějaký free server a odtamtud to stahneš.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Software

Myslíš poštou? Nebo to můžu nahrát na nějaký free server a odtamtud to stahneš.

Zdravím tě,taky bych měl zájem. :wink: Pokud můžeš tak na E-disk,je tam do 100Mb zdarma,kolik to má?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od kombajn
Má to 608.79 MB. Můžu to rozdělit po stovkách a upnout. Jinak už je to tady: czshare.com/files/173311/8i17/

Vygenerováno za 0.476 sekund