Software

Více
16 roků 7 měsíců zpět #31 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: Software
Ak si predtym nainštaloval a skúšal spustiť, a teraz tam dávaš licenciu, tak to asi nepojde - chce to pravdepodobne úplne odinštalovať, nejaou utilitkou prečistiť registre a záznamy o inštalácii, potom nanovo nainštalovať a vložiť ten dll súbor. Potom reštartovať...
Ja som mal ten istý problém, ale ke´dže na Tipo je to málo podrobné a program zaberá veľa miesta, tak som to odinštaloval, kým nebudem potrebovať... :(

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #32 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Software
aha,no to sem nevěděl.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #33 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Software
A proto ty vykřičníky!!!!!!! v nadpisu "návod čtěte" . Ale i tak by to mělo jít. Nakopíruj ten soubor dll do adresáře s vividem, spusť vivid a uvidíš. tu je ten soubor: [code:1]http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=c49073f235e2a4e60b3b023864195a82[/code:1]

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
16 roků 7 měsíců zpět #34 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Software
do pr***e mě to stále nejde, Jendo až se zase uvidíme, musíš mi to dát ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #35 od MAXO1973
tak ma to serie, už som to (vivid) inštaloval asapon 15x, (robim kamošovi testy software na 15 notebookoch) a v ramci testovania stability je aj inštalovanie a odin. nesúviasiaceho softu. A ten vivid mi tiez niekedy ide a niekedy nie... (autodata su fuška, ale aspon pri dodržani postupu to ide na 100 percent)
musí zmerčiť ako to vlastne je: niekedy inštalujem cez ISO, niekedy z DVD a niekedy z 3roch data CD, ale stale s tym istym crackom. Asi to skusim nainštalovat v nudzovom režime, alebo aspon prehodit ten DLL subor v nudzovom režime....
idem na to....

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #36 od MAXO1973
po nainštalovaní treba
- vložiťsúbor z cracku CRP32DLL.dll na umiestnenie

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WorkshopData\48\

teda C:\dokumenty a nastavenia\all user\data aplikacii\workshopData\48\

treba v možnostiach zložky nastaviť zobrazovanie skrytých súborov - aplikation data sú skryté
potom reštart
a ak sedi inštalacia a aj manitou doma, tak to ide :D
(záleží od presnej špecifikácie verzie,ak sedí,tak ok,ak nesedí, tak na 75 percent to pojde :( )

Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #37 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Software

tak ma to serie, už som to (vivid) inštaloval asapon 15x, (robim kamošovi testy software na 15 notebookoch) a v ramci testovania stability je aj inštalovanie a odin. nesúviasiaceho softu. A ten vivid mi tiez niekedy ide a niekedy nie... (autodata su fuška, ale aspon pri dodržani postupu to ide na 100 percent)
musí zmerčiť ako to vlastne je: niekedy inštalujem cez ISO, niekedy z DVD a niekedy z 3roch data CD, ale stale s tym istym crackom. Asi to skusim nainštalovat v nudzovom režime, alebo aspon prehodit ten DLL subor v nudzovom režime....
idem na to....

Já to instaloval asi 8x pokaždé na jiným PC nebo NTB a vždy jede na 100%. Nevím jestli máš stejnou verzi, ale u mě no problem.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
16 roků 7 měsíců zpět #38 od MAXO1973
máš pravdu, mám toho momentálne viac nasťahované a nekryju sa mi verzie :oops:

tu som uložil torrent na autoprogramy, je tam vivid, autodata a ešte niečo. prave sťahujem a je to "zdravo" aktívne...

http://uloz.to/329448/Auto_Programs.zip

Ford Focus combi 1,8TDdI

Vygenerováno za 0.360 sekund