Univerzální centrál
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
- vilímek petr
A kolik tě stál?Zdravím pánové,tak já ho taky kupoval univerzál a jsem spokojen.Montáž tak 3 hodky pro toho kdo je zručnější.sada obsahuje 4*motorek,2*dálkové ovládání + kabeláž+řj centrálu.
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
- vilímek petr
A proc sis jeste nedokoupil jeden na kufr? Daji se jeste dokupovat, takze bys mel vsechno.Zdravím pánové,tak já ho taky kupoval univerzál a jsem spokojen.Montáž tak 3 hodky pro toho kdo je zručnější.sada obsahuje 4*motorek,2*dálkové ovládání + kabeláž+řj centrálu.
Fiat Tipo 1,9 TD
- vilímek petr
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/
např. bez dálky:
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamyk...-ovladani/cz4-g.html
nebo s dálkou:
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/
jen si vybrat - široký sortiment sad i jednotlivých dílů!
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
Pokud máš centrál funkční, stačilo by dokoupit dálku, zbytečně kupovat vše nové!zdar chalani...chcem sa opytat..kebyze chcem central aj s dialkowym...w kupil by som si nowu celu sadu....a wymenil za powodny central to by nema byt problem nie???hmm??niekto mate skusenosti???
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
Pokud máš centrál funkční, stačilo by dokoupit dálku, zbytečně kupovat vše nové!zdar chalani...chcem sa opytat..kebyze chcem central aj s dialkowym...w kupil by som si nowu celu sadu....a wymenil za powodny central to by nema byt problem nie???hmm??niekto mate skusenosti???
da sa to??a tam sa dawa aj nowa RJ centralu???newes o tom nieco???
Fiat Tipo 1,9 TD
necháš si svojí ŘJ centrálu, akorát k tomu píchneš jednotku DO a ta ovládá jakoby to origo. Nic nesápeš ven, vše zůstane a pouze dodáš. Je to fakt jednoduchý. Až něco koupíš tak se ptej co dál...podle toho typu co seženeš.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Už se to tu řešilo...
necháš si svojí ŘJ centrálu, akorát k tomu píchneš jednotku DO a ta ovládá jakoby to origo. Nic nesápeš ven, vše zůstane a pouze dodáš. Je to fakt jednoduchý. Až něco koupíš tak se ptej co dál...podle toho typu co seženeš.
ahaa newem ja som to este necital tak preto sa pytam....hmm noo budem wdacny ak by si mi nejak pomohol...lebo by som to chcel kupit...musim sa popytat nato a napisem potom....
Fiat Tipo 1,9 TD
Kdo máte zájem, koukněte sem - je to i s diskuzí a prodejce poradí:
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/
např. bez dálky:
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamyk...-ovladani/cz4-g.html
nebo s dálkou:
www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/
jen si vybrat - široký sortiment sad i jednotlivých dílů!
zaujal mě ten cz 4 do.g.chci se zeptat jestli to dodávaj i s nějakým návodem k instalaci,který by pochopil i laik čili já :stupid:
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Když jde o komplet dodání motorků do dveří, tak je to více mechanické práce než elektro zapojování, které se děje jenom za pomoci schémátka, barviček a toť vše.
Když budeš dodávat jenom DO do origo centrálu, budeš muset skloubit 2 schémata - najít si v origo kabeláži kam připojíš ty neorigo ovládací vodiče, nicméně i přes to je to jednoduché a veskrze se fakt jedná spíš o tahání kablíků. ( varianta 1) 80% tahání 20% zapojování, 2) 60% tahání a hledání, 30% zapojování a ještě Ti zbyde 10% na pivko )
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/