Kontrolka dobíjení - Rozsvěcuje se a pohasíná
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
no tak to bude asi asi můstek v čudu , nejsem elektrikář , ale 14,6V je už moc
to je tak akurát
keď prebíja- tak by to malo stúpať zároveň s otáčkami- dostal som sa na 18,9V
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Taky jsem zmeril bezudrzbovou baterii (odpojenou na 2h od el. instalace auta) a ma 12.67V coz je podle knizky "jako nova". Nova by mela mit 12.7V a spatna 12.3V.
Zatim nebyl cas se podivat vic, byl jsem na sluzebce... nejaky novy napady co s tim? Altik je na tomhle aute dost nepristupnej, nechce se mi ho jen tak vytahovat
Jedna rychlovka nez se na to dostanu poradne - pri zvysenejch otackach (az nekam asi k 5000ot/min) je max. napeti na baterce 15.5V pri vypnutych spotrebicich. Knizka rika ze idealne by to melo byt 14V.
Taky jsem zmeril bezudrzbovou baterii (odpojenou na 2h od el. instalace auta) a ma 12.67V coz je podle knizky "jako nova". Nova by mela mit 12.7V a spatna 12.3V.
Zatim nebyl cas se podivat vic, byl jsem na sluzebce... nejaky novy napady co s tim? Altik je na tomhle aute dost nepristupnej, nechce se mi ho jen tak vytahovat
není to zas tak nepřístupný stačí to zvednou a povolit a de to ven v pohodě....sem ho vyndaval několikrát a dělám to behem 15 minut.....a zpátky ho dávám tak 5 minut
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
ak ho vyberies, da sa aj otestovat, potrebujes k tomu reg. zdroj, a ziarovku, a avomet.
ak prejdes ostatne vlakna najdes tu odkaz na zapojenie pre test.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane