Kontrolka dobíjení - Rozsvěcuje se a pohasíná

Více
16 roků 6 měsíců zpět #16 od Charles
no altík ti nedobíjí, pokud má motor pod 750ot. jak má alespoň 800 je to vše dobrý...no může tam někde kolísat to napětí, proto se rozsvěcuje a zase zhasíná, zkusil bych si půjčit nebo za levnej peníz koupit altík a co to bude dělat potom ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #17 od scherer012

no tak to bude asi asi můstek v čudu , nejsem elektrikář , ale 14,6V je už moc

to je tak akurát
keď prebíja- tak by to malo stúpať zároveň s otáčkami- dostal som sa na 18,9V :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od boubik
Jedna rychlovka nez se na to dostanu poradne - pri zvysenejch otackach (az nekam asi k 5000ot/min) je max. napeti na baterce 15.5V pri vypnutych spotrebicich. Knizka rika ze idealne by to melo byt 14V.

Taky jsem zmeril bezudrzbovou baterii (odpojenou na 2h od el. instalace auta) a ma 12.67V coz je podle knizky "jako nova". Nova by mela mit 12.7V a spatna 12.3V.

Zatim nebyl cas se podivat vic, byl jsem na sluzebce... nejaky novy napady co s tim? Altik je na tomhle aute dost nepristupnej, nechce se mi ho jen tak vytahovat :twisted:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od Freedom

Jedna rychlovka nez se na to dostanu poradne - pri zvysenejch otackach (az nekam asi k 5000ot/min) je max. napeti na baterce 15.5V pri vypnutych spotrebicich. Knizka rika ze idealne by to melo byt 14V.

Taky jsem zmeril bezudrzbovou baterii (odpojenou na 2h od el. instalace auta) a ma 12.67V coz je podle knizky "jako nova". Nova by mela mit 12.7V a spatna 12.3V.

Zatim nebyl cas se podivat vic, byl jsem na sluzebce... nejaky novy napady co s tim? Altik je na tomhle aute dost nepristupnej, nechce se mi ho jen tak vytahovat :twisted:

není to zas tak nepřístupný stačí to zvednou a povolit a de to ven v pohodě....sem ho vyndaval několikrát a dělám to behem 15 minut.....a zpátky ho dávám tak 5 minut :wink:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od majster
ak tam mas 15,5 tak mas vadny regler, da sa vymenit bez demontaze alt.
ak ho vyberies, da sa aj otestovat, potrebujes k tomu reg. zdroj, a ziarovku, a avomet.
ak prejdes ostatne vlakna najdes tu odkaz na zapojenie pre test.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
16 roků 1 měsíc zpět #21 od boubik
Vyřešeno, opravilo se to samo, kontrolka občas trochu žhne ale nic se neděje. Tak fajn...

Vygenerováno za 0.353 sekund