-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Rada na úmístnění auto rádia
15 roků 11 měsíců zpět #1
od petas021
Zdravim všechny. Mám takovej problém, mám autorádio z vísuvním LCD displejem a nevim kam jinám nebo jak ho zabudovat, aby lcdéčko mohlo normálně vijet. V mém Tipu ho do středového tunelu dát nemůžu protože ten kaslík je moc na šikmo a srovnat nejde kvuli topeňí.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 11 měsíců zpět #2
od stiglitz
Nechci být špatným prorokem, ale přístroj bych vyměnil za něco, co bude možno instalovat. Po pravdě si nedovedu instalaci do stávajícího interiéru představit.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
15 roků 11 měsíců zpět #3
od command
No ja som nad niecim podobnym uz raz uvazoval. Musel by si obetovat stredovu cast kurenie teda tie mriezky tam by sa to dalo kludne zabudovat keby si na to spravis nejaky adapter ale zase by si prisiel o obidva fukace.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
15 roků 11 měsíců zpět #5
od petas021
Mřížky ze středu sem už vindal, ale malej problem je to málo hluboký. Jedině vindat i ten tunel rozvodu vzduchu a nějak ho předělat. To ale zatim nevim jak. Dát ho o něco níž pod původní otvor na rádio sem taky přemíšlel, ale tam by na to lcdo nebylo moc viďet. Otevře se jen do pravého úhlu vůči rádiu.
15 roků 11 měsíců zpět #6
od TooM-As
nechal bych ho ve stejné pozici, jen bych ho vytáhl víc ven. aby lcd při vyjetí krylo ovládání topení. buď ho jen podložit , nebo tunetr upravit pomocí laminátu.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
15 roků 11 měsíců zpět #7
od gabisto
Ja by som sa tiez na to asi vybodol... Mne osobne sa cely stredovy panel na Tipe paci, neprerabal by som ho... Je to sice "staré, ale jaré"
15 roků 11 měsíců zpět #8
od petas021
Ráno skusim nečo s těma mřížkama topení a tunelama vedení vzuch. Na tomhle místě by se mi cocela líbylo. Nto abych o tam pěkně usadil potřebuju 8cm. To snad nějak pude udělat.
15 roků 11 měsíců zpět #9
od Charles
No já nechci strašit, 8cm je sice málo, ale někdy je to hodně moc. Ty výdechy ventilace tam jdou jakoby zespodu od radiátoru. Pokud si pamatuju dobře z rozdělávání, tak hned za těmi výdechy je taková příčka nebo nosník či jak to nazvat, na tom je položená a v některých místech i přišroubovaná palubka. Takže abys třeba nazačal řezat a pak stejně nezjistil, že o 1 cm to tam nedostaneš
ale vážně nechci malovat čerta na zeď, protože si nejsem jistej na 100%
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
15 roků 11 měsíců zpět #10
od petas021
Tak sem to úspěšně dodělal a dokonce se mi povedlo zachovat funkční i boční ofuky okna. Musim nechat že to byla hrozná práce a bylo to jen tak tak.
15 roků 11 měsíců zpět #11
od TooM-As
popiš , nafoť ..atd.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
15 roků 10 měsíců zpět #12
od mk-tec
Tak sem to úspěšně dodělal a dokonce se mi povedlo zachovat funkční i boční ofuky okna. Musim nechat že to byla hrozná práce a bylo to jen tak tak.
...doufám, že jsi počítal s tím, že ti tam nesmí jít teplý vzduch topení, jinak se rádio přehřeje a současně s tím, že potřebuje chladit, ťedy za rádiem alespoň místo, kam se dostane chlednější vzduch z okolí a naopak kam teplý vzduch chlazení rádia unikne...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
15 roků 10 měsíců zpět #13
od petas021
No janě že sem s tim počítal. Na rádio sem udělal částečnej kaslík z umnělé hmoty kterej je na straně chladiče koncáku. Je v něm díra na ní ventilátor z PC grafiky. Jinak rádio jako takový má svuj vlastní ventilátor, k němu je přivedená flexibilní trubka která končí za kaslíkem nad řídící jednotkou motoru. Tam je docela "chladno". Od tamtut si rádio nasává chladnej vzduch. Púvodní tunel na rozvod teplého vzduchu od topení sem předělal tak na rádio to nefouká.
Ale po pravdě už to víckrát nechci dělat.
15 roků 10 měsíců zpět #14
od Romik
a co kdy bude nejake foto?docela me to zajima jak to vipada
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
15 roků 10 měsíců zpět #15
od petas021
Pokusim se to všechno nafotit a tak nějak popsat ještě do konce roku, ale nic neslibuju. Po novém roce budou fotky určitě i s popisem.
-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Vygenerováno za 0.636 sekund