Rada na úmístnění auto rádia

Více
16 roků 3 měsíců zpět #16 od Romik
Tak to jo teda at se ti to podari dobre nafotit!

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #17 od petas021
Budu se snažit co to jen půjde. Taky se to pokusim udělat tak nějak aby to bylo vše jasný a pochopitelný. To jen kdyby to někdo chtěl taky dělat. Je to fakt oprus. :D

Více
16 roků 3 měsíců zpět #18 od Romik
To ti i docela verim ze stim musela bit strasna prace protoze ja jsem nad tim taky premislel nez jsem koupil jini radio a rozhodoval jsem se mezi normalnim a lcd ale nebilo kam dat no taky me napadli ti videchi na vzduch ale me se do toho nejako moc nechtelo!!mozna casem to skusim az uvidim foto 8)

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #19 od petas021
Tak to až uvidíš fotky tak se ti do toho asi bude chtít ještě míň. Mě to celkem zabralo asi 18hodin, a to sem toho půlku dělal v práci. Ale na druhou stranu je to asi něj místo pro takovej typ rádia.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #20 od Romik
No ono to v tomhle tipu auta ani asi nikam jinam umistit nejde pak me jedine napadlo udelat si nejakej univerzalni kastlik a upevnit ho na tu odkladaci plohu ale to bi bilo docela z ruky.a pak tak jak to tu uz nekdo psal pohrat si stim prostrednim tunelem a tam to nejako napasovat ale to je asi zase moc pracni.

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #21 od petas021
Do toho středového tunelu mi to přišlo horší než do těch ofuků. Protože tam je a to hůř vidět muselo by bejt víc venku. tam toho místa taky neni moc a ke všemu tam vadí topení s kterým se nedá nic dělat. Takhle je to lepší asi i kvůli bezpečnosti. Nemusíš koukat dolu, ale jen trochu do strany.

Vygenerováno za 0.045 sekund