Copak mi to vrčí po otočení klíčku?

Více
15 roků 10 měsíců zpět #16 od oto1

Zajímalo by mě, co mi vrčí v autě když otočím klíček do první polohy (žhavení). Je to takový zvuk, jako když třeba běží palivové čerpadlo, takové elektrické vrčení. TD ale podávací čerpadlo nemá, ne? Tam si to saje rovnou vstřikovací čerpadlo. Větrák to taky není, mám auto s klimou a ta je vypnutá.

Zdar. Mám tempru 2,0 a když sepnu kliček, taky vrčí. Mám digi topení poloutomatický, nebo co to je, a co sem to koupil tak vrčí. jak tu někdo napsal tak někde od rádia. Nedalo mi to, odšrouboval sem pár šroubků, a je tam malinkej motorek, s vrtulkou a ten nasává vzduch z kabiny na teplotní čidlo pro automatiku topení. a vrčí i když je topení vypnutý. Když se tam koukneš, v plastech palubovky je malinká mřížka, za kterou je to schovaný. Asi ve výšce mýho kolena.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #17 od skypan

Zajímalo by mě, co mi vrčí v autě když otočím klíček do první polohy (žhavení). Je to takový zvuk, jako když třeba běží palivové čerpadlo, takové elektrické vrčení. TD ale podávací čerpadlo nemá, ne? Tam si to saje rovnou vstřikovací čerpadlo. Větrák to taky není, mám auto s klimou a ta je vypnutá.

Zdar. Mám tempru 2,0 a když sepnu kliček, taky vrčí. Mám digi topení poloutomatický, nebo co to je, a co sem to koupil tak vrčí. jak tu někdo napsal tak někde od rádia. Nedalo mi to, odšrouboval sem pár šroubků, a je tam malinkej motorek, s vrtulkou a ten nasává vzduch z kabiny na teplotní čidlo pro automatiku topení. a vrčí i když je topení vypnutý. Když se tam koukneš, v plastech palubovky je malinká mřížka, za kterou je to schovaný. Asi ve výšce mýho kolena.

děkuji ve Volvu mám to samé :wink:
konečně mi to někdo ptvrdil.....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 10 měsíců zpět #18 od jirk
Dělá mi to taky,v autě je namontovaná klima, i když je už nefunkční.Po zapnutí zapalování to chvilku běží a po chvíli to přestane.Když to nechci poslouchat,dám ovládání ventilátoru do polohy mezi OFF a O a ten ventilátorek se zastaví.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #19 od Předseda

Dělá mi to taky,v autě je namontovaná klima, i když je už nefunkční.Po zapnutí zapalování to chvilku běží a po chvíli to přestane.Když to nechci poslouchat,dám ovládání ventilátoru do polohy mezi OFF a O a ten ventilátorek se zastaví.

No, tady je jenom OFF, je to ovládání tlačítky :) A taky mi to dělá jen někdy, dneska jsem si toho všiml. Ten čmuchací větráček by to být mohl.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #20 od bjukemen
...thak presne aj mne tam vrči ten motorček...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 10 měsíců zpět #21 od skypan

...thak presne aj mne tam vrči ten motorček...

no vidíte pánové,tak nejsem sám,co sem si myslel,že mi hučí někde jinde :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 10 měsíců zpět #22 od Předseda

no vidíte pánové,tak nejsem sám,co sem si myslel,že mi hučí někde jinde :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ve výši kolen? No pane jo :D

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #23 od command
Este som chcel k tomuto dodat ze to co mi tam vrcalo tak to bolo riadenie vnutorneho a vonkajsieho okruhu cize klapkat sa presuvala a po vypnuti klucov niekedy ta klapka spadne a vzdy ked zapnem kluciky tak sa snazi dostat do polohy na ktoru je nadstavena cize bud vnutorny albo vonkajsi okruh. momenatlne je pokazeny a tak som to odpojil heh.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #24 od temprař
Je to motorek na nasávání vzduchu z interiéru - měl jsem digi topení - ale NE klimu - a když jsem zapl klíček tak to vrčelo... Všiml jsem si toho těsně před prodejem - malý motorek a na něm vrtulka. Vrčelo to z důvodu toho,že ta vrtulka byla zasraná prachem... Vyčistil jsem ji,na ložiska kapl lehce olej a pak jak jsem to složil a zpl klíček tak si ten motorek lehce vrtěl a byl opravdu tichunký. Zkus můj postup a uvidíš...

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
15 roků 4 měsíců zpět #25 od jipaf
u tempry s digi vrčelo asi u spolujezdce pod palubkou a u tempry analog nic nevrčí.. :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Vygenerováno za 0.075 sekund