mlhovky
No ja neviem ako na tipe ale tempra má už predprípravu. Aj ja som si dorábal hmlovky a stačilo len dopojiť káble od nich na spoločný 4-pin ktorý vedie do poistkovky. Taktiež aj vypínač kabeláž k nemu bola pripravená v palubke stačilo len napojiť origo. vypínač. A presne tak isto aj keď som si menil obyčajné zrkadlá za elektrické všetka elektrika bola pripravená. Podľa mňa aj na tipe by to tak malo byť.
Máš SX, proto příprava. Já mám tempru S, a měl sem tam absolutní kulový. U tipa to je to samý, SX a S maj jinou kabeláž, jinou pojistkovku apod.
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
1.6ie 93"
fakt je ten,že sem zapoměl že dělaly i socky jenom se zákl,vybavením,a pravdu díš,že tam dávali malé pojistkovky,tudjíž žádné volné"sloty"charlesi pokud se ti vyhřálo relé na mlhovkách tak asi bude něco špatně, normální relé je stavěný na 50A to musí vydržet i dvě sto watový žárovky s ledovým chladem...
Já mám v dálkách 100W žárovky spínám to jedním relé a je to vpoho...
Jediný problém byl v přívodu, tahal sem společný drát pro mlhovky a dálky s jednou 20A pojistkou, drát měl průřez nějakých 4mm2 a dost se to hřálo, jak drát tak pojistka, ta se přechodem úplně seškavařila, takže sem rozhodil přívod na dva dráty zvlášť i pojistky a od té doby je klid po pěšině.
Skypan: pojistkovka nemá určitě volný "slot" na relé pro mlhovky, když nemáš origo mlhovky tak tam je malá pojistkovka, podívej se do knihy na kterou se odkazuješ jsou tam obě varianty popsaný a vykreslený. Pokud má tu malou (jako já) nemá co kam zasunout, musí se všechno tahat znova. Všechny přídavný relata mám v kufru chycený buď k nějaké liště nebo jen tak do nějakého volného závitu, je jich tam mrtě... Do kastle jsou jen spínací šlaušky přes nějakou volnou průchodku, taky jich tam je dost.
já měl 16 ieSX tam v pojistkovce byli tři volné"sloty"jako reservy a v 1.9TDs taky....
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků