Moje drobné úpravy
ja mu taky verim ale on me asi ne bude nejake dalsi foto jeste nekdy??Já mu věřím a proč by měl teď nějak haprovat, když dostal nové věci?
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jinak se nedivimí, že Ti nevěří, když mu koupíš volant a hned ho zase prodáváš na aukru, to samé mračítka mu sebereš....asi Ti to vrací
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
vsak volant je na 2 veci kdyz netrouby a to jen kuli spatne nabe tak si tam dam z5 raci originalni volant ten aspon troubil nechce se mi vihazovat dalsi love za spatnou nabu kterou koupim a zase mi tam nepujde to budu mit raci ten original jo a mracitka ti prodavam z duvodu ze uz mi jsou na nic kdyz budu mracit kapotu plechem ktery tam navarim no jinak je to vse okNo tak asi bude, ale až to ještě nějak protřídím, co je použitelné a co je zbytečnej šotek
Jinak se nedivimí, že Ti nevěří, když mu koupíš volant a hned ho zase prodáváš na aukru, to samé mračítka mu sebereš....asi Ti to vrací
Romik Tipo 1.6 DOHC
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
to me napadlo kajo taky ale me se stim nechce zase placat nez bych to propojil a zapojil uz tam mam auto pojizdnou elektrarnuděláš, jako bys klakson potřeboval každej den 20x .... já osobně klakson v podstatě nepotřebuju, ale dá se to vyřešit i jinak než prodejem volantu. Existují taky spínací tlačítka, to by sis dal někde, kam bys chtěl a taky by to troubilo Pár lidí to tak má řešeno a taky to jde....
Romik Tipo 1.6 DOHC
no tak to jsem ted pochopil jak to myslis ale ubec nevim jaky rele vis kolik jich mam v aute tam neni jen jedno tam jich je hodne moc a to si teda mam vibrat jaky chci ne nebo mi nejake doporucis :jak propojil? stačí ti jeden drát, kterej bude přivádět kostru na relé, to je všechno a ten drát někde přerušíš spínačem...jak jednoduché :driver:
Romik Tipo 1.6 DOHC
no tak to jsem ted pochopil jak to myslis ale ubec nevim jaky rele vis kolik jich mam v aute tam neni jen jedno tam jich je hodne moc a to si teda mam vibrat jaky chci ne nebo mi nejake doporucis :
No podle schématu najdeš, jaké relé v pojistkovce to je, pak koukneš, jaké dráty to jsou (ke klaksonu jdou fialové), pak z nich vybereš ten, co jde k volantu nebo jak to tam je a na něj přivedeš tu kostru
Funkci toho relé ti snad nemusim popisovat
to obravdu nemusis jsi moc hodni ze jsi mi aspon trosku poradil ted to bude jen o me sikovnosti to zapojitno tak to jsem ted pochopil jak to myslis ale ubec nevim jaky rele vis kolik jich mam v aute tam neni jen jedno tam jich je hodne moc a to si teda mam vibrat jaky chci ne nebo mi nejake doporucis :
No podle schématu najdeš, jaké relé v pojistkovce to je, pak koukneš, jaké dráty to jsou (ke klaksonu jdou fialové), pak z nich vybereš ten, co jde k volantu nebo jak to tam je a na něj přivedeš tu kostru
Funkci toho relé ti snad nemusim popisovat
Romik Tipo 1.6 DOHC
nechej sprotovní volant a tohle si namontuj a trychtýřem na z5né zrcátko,
no troubit na překážející vozidla na cestě se hold mušííí
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
To ne to je az moc extremni ne jo to raci klakson z kamionu ten hlubokej dobrejwww.sportovni-potreby.cz/produkt/klakson-pro-fanousky-sportu/
nechej sprotovní volant a tohle si namontuj a trychtýřem na z5né zrcátko,
no troubit na překážející vozidla na cestě se hold mušííí
Romik Tipo 1.6 DOHC
tir má vzduchové podtlakovky, není problém sehnat lokomotivní a dovézt na sraz, ale jsem zvědavý jak je zprovozníš
to neRomik,
tir má vzduchové podtlakovky, není problém sehnat lokomotivní a dovézt na sraz, ale jsem zvědavý jak je zprovozníš
Romik Tipo 1.6 DOHC
Romik,
Mě by se hodily...jestli máš, tak přivez. Hodim si je na jinou mašinu, ta si nafouká 5Atm, takže vzduch an to mám. Já sháním takové co se dávaly na LIAZky. Maj skvělej zvuk.
Kdyžtak co za ně?
5Atm přesně, zítra posonduju a pak se dohodneme..