číra optika

Více
15 roků 2 měsíců zpět #61 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: číra optika
tak těmto jsem na chuť vážně nepřišel, to si spíš nechám tyhle červené ze sedici, co mám. Ty bílé by vážně k mému autu neseděly, teda aspoň já si to myslím. Ale stejně se mi nezdá, že by v Turecku měly jen tyhle jediné. No kdyby vyšly alespoň přední, tak by to bylo fajn...rozmyslím se, až pokud budu vědět finální cenu 8)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #62 od eifel
Odpověděl eifel pro téma Re: číra optika

tak těmto jsem na chuť vážně nepřišel, to si spíš nechám tyhle červené ze sedici, co mám. Ty bílé by vážně k mému autu neseděly, teda aspoň já si to myslím. Ale stejně se mi nezdá, že by v Turecku měly jen tyhle jediné. No kdyby vyšly alespoň přední, tak by to bylo fajn...rozmyslím se, až pokud budu vědět finální cenu 8)

Chlap prezistí všetko čo sa na "Tofas Tipo" 8O 8O 8O takýto to tam má názov, vyrábalo.

Potom sa čudujem, keď do vyhľadávača zadávam Fiat Tipo Turkey apod. nezmysly, že mi nič nenachádza. :wink:

...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #63 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: číra optika
z duvodu koupe noveho vozu se zrikam zavazneho zajmu o zadni lampy

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #64 od eifel
Dnes som dostal info, ze svetla tie turecke sa uz nevyrabaju. Maju ale poslednych 12 sad na sklade a s radostou ich predaju. Par za cca 40 Euro. Su to tie klasicke Tipacke akurat su cele biele. Link na foto je niekde v tejto sekcii.

Kto ma zaujem, nech mi napise na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. alebo najlepsie, ked mi posle aj sms na 00 421 (0) 908 744 469.
Za dovoz bude mozno par eciek.

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 2 dní zpět #65 od eifel
Pani,

Mozem Vam s radostou povedat, ze mozno ako jediny na SK mam svetla na Tipe ine, ako ostatni :o)

Konecne mi dosli z Turecka svetla po dlhych tahaniciach s mantakmi z BA na colnici, ktori si mysleli ze pasujeme hasis alebo co. Take prekaracky s colnikmi neprajem zazit nikomu.

Hreje ma pri srdci pocit, ze mam na Tipenku nieco originalne. V najblizsej dobe nafotim a skuste kazdy za seba svoj nazor. :O)

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 2 dní zpět #66 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: číra optika
Možná jsi mohl dát vědět, určitě by se našlo více zájemců, no škoda, nedá se nic dělat, já mám zálusk na ty z brazílie, teď komunikuji s jedním z brazilského klubu, ptal jsem se ho i na plazmové budíky, takže jak budu vědět víc, tak dám určitě vědět :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
15 roků 1 den zpět #67 od eifel
Nie je problem objednat dalsie. Teraz ale potrebujem vediet, kto by o to mal zaujem. Viacmenej som toto riesil na sebe ako pokusny kralik. Ale bezproblemov sa podelim o radost s kymkolvek.

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 21 hodin zpět #68 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: číra optika

tak upřímně bych raději měnil přední světla zadní mě přijdou akorát originál, ty přední první z turecka se mi celkem libi, ty z brazilie jsem nevidel, jelikzo odkaz na ne nefunguje jak ma, nekdo jej asi stahnul... :cry:

Jirko, nemáš v předu čočky? dej tam bi xenony a máš to vyřešený...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 12 hodin zpět #69 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: číra optika
tak co uz mas nejaky fotky tech svetel?

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 12 hodin zpět #70 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: číra optika

tak upřímně bych raději měnil přední světla zadní mě přijdou akorát originál, ty přední první z turecka se mi celkem libi, ty z brazilie jsem nevidel, jelikzo odkaz na ne nefunguje jak ma, nekdo jej asi stahnul... :cry:

Jirko, nemáš v předu čočky? dej tam bi xenony a máš to vyřešený...

trochu pozde ne??? vzdyt tipo uz nemam a u mareny to zatim neresim

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
14 roků 10 měsíců zpět #71 od Charles
Taky čekám na fotky těch světel.....nejsou nějaké nové informacie?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
14 roků 10 měsíců zpět #72 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: číra optika
Tak já jsem teď nějak neměl čas komunikovat s jedním z borců z brazilského tipo klubu, ale něco pozjišťuji. Zatím sem si jen tak hrál a nezlobil bych se ani za takovédle světla www.postimage.org/image.php?v=aVzOTfJ

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

• jumbo
14 roků 10 měsíců zpět #73 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: číra optika
Ty světla úplně změní typický čumák Tipa i Tempry. Ale vypadají dost dobře. 8)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #74 od Charles
Jo taky to nevypadá špatně, no stejně si myslím, že to nakonec dopadne jako s těmi zadními...

• Nismowill
14 roků 10 měsíců zpět #75 od Nismowill
Odpověděl Nismowill pro téma přední čirá
hele lidi, kouknul jsem na ten poslední příspěvek, ta přední čirá se mi moc líbí...na kolik by to vyšlo??? byl bych i ochotnej do toho jít!!!!

Vygenerováno za 0.699 sekund