Jaký Airbox se dá do Tipa použít?

Více
14 roků 8 měsíců zpět #16 od petr1978
Co znamená měřák podtlaku? Jsem se snažil sehnat měřič tlaku a stál nehorazné prachy. :( Chtěli za to 4tis kč, což jen pro ukazatel turba je moc.
Můžeš mi to vysvětlit blíže? Jsem dneska udělal pokus a nahodil jiné, zpevněné hadice c celé části před turbem. Jinak sy myslím, že podtlak musí být před turbem, protože ho samo turbo vytváří aby nasávalo.
Taky jsem zkoušel odpojit turbo, a vcelku volně se točí. Je to přesně jako ny olejovém filtru, klade lehký odpor.
Zkusím to projet, a dám vědět.
Nemáš náhpdou nějaký nápad co se dá použít ke zobrazení tlaku turba? Mám mechanický manometr z palubky delty, ale je to jako pěst na oko a nechci dráždit policajty. Taky mám digi palubku a jakýkoliv budík je jakopěst na oko :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #17 od petr1978
Tak jsem otestoval auto s novýma trubkama sání, a nic se nezměnilo:-(
Dokonce jsem zkoušel dát zpět konus a chovalo se to stejně. Ukazatel turba ukazuje 0.2 Bar, což je málo a mám problém motor vytočit přes 4 tis otáček :( Tak teď už mám opravdu podezření na Turbo. Akorát nechápu proč zrovna, když jsem přehodil airbox. No nic, založím téma jak otestovat turbo, airboxem to není :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.262 sekund