tuning vraků
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Nechápu ale znám i takové...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Ted to byly 3 Fordy Probe...
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Jestli na "votuzené hustokáry" zabírají děvy, to nevím, jestli ano, mají asi podobné IQ jako ti tuzeři.
Mně se celkem líbí úpravy ve stylu rallye, ale to málokdo udělá tak, aby to vypadalo přesvědčivě. A klidně přiznávám, že mám slabost pro "fofrpruhy" a hlavně přídavná kulatá světla značek S.E.V. Marchal a Cibie
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Podle mě je tuzing výsledek mediální masáže (Rychle a zběsile a podobné béčkové filmy).
Jestli na "votuzené hustokáry" zabírají děvy, to nevím, jestli ano, mají asi podobné IQ jako ti tuzeři.
Mně se celkem líbí úpravy ve stylu rallye, ale to málokdo udělá tak, aby to vypadalo přesvědčivě. A klidně přiznávám, že mám slabost pro "fofrpruhy" a hlavně přídavná kulatá světla značek S.E.V. Marchal a Cibie
Souhlas
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Alfa Romeo 75 2,0 T.S 148 hp
Alfa Romeo 155 1,8 T.S 130 hp
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
To jsi mi něco připoměl, u nás v Lucasu dělá fůra lidí coby sezónní pracovníci a jeden mi líčil " akože u nich na dedine s kamarátom ozaj perfektně spravili škodu stodvadsať, všetko urobené", no líčil mi to a je to už asi rok a půl ale pamatuju si že říkal že dozadu dali světla z odstavenýho valníku, nacpali tam nějakou předimenzovanou aparaturu a - išli okolo takých perfektných báb, išli celkom pomali, měli stažený vokýnka v hubě cigarety a ta muzika řvala a baby čuměli, pak prej s nima skončili někde na mezi - tak jsem si to představil, ale nesmál jsem se i když jsem se držel.Taky tomu nerozumím. Asi májí z toho dobrý pocit, že to alespoň dobře vypadá. Taky to zabírá na lehké děvy:-) Z vlastních zkušeností si ženská kupuje auto podle barvy a ne podle toho v jakém je stavu
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
- TripleX
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tuneniaPoslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím