tuning vraků

Více
18 roků 7 měsíců zpět #1 od jirkaR
tuning vraků vytvořil uživatel jirkaR
Poslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #2 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: tuning vraků
protože chce mít individuálku pokud možno pod 15000 i s tuningem...
Nechápu ale znám i takové...

Více
18 roků 7 měsíců zpět #3 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: tuning vraků
Ja znam taky jednoho tunera. Koupi si 3 stejne vraky aut a udela z toho jedno, max dvě... :lol:
Ted to byly 3 Fordy Probe...

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 7 měsíců zpět #4 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: tuning vraků
Taky tomu nerozumím. Asi májí z toho dobrý pocit, že to alespoň dobře vypadá. Taky to zabírá na lehké děvy:-) Z vlastních zkušeností si ženská kupuje auto podle barvy a ne podle toho v jakém je stavu :?

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 7 měsíců zpět #5 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: tuning vraků
Podle mě je tuzing výsledek mediální masáže (Rychle a zběsile a podobné béčkové filmy).
Jestli na "votuzené hustokáry" zabírají děvy, to nevím, jestli ano, mají asi podobné IQ jako ti tuzeři.
Mně se celkem líbí úpravy ve stylu rallye, ale to málokdo udělá tak, aby to vypadalo přesvědčivě. A klidně přiznávám, že mám slabost pro "fofrpruhy" a hlavně přídavná kulatá světla značek S.E.V. Marchal a Cibie :D

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 6 měsíců zpět #6 od petr1978

Podle mě je tuzing výsledek mediální masáže (Rychle a zběsile a podobné béčkové filmy).
Jestli na "votuzené hustokáry" zabírají děvy, to nevím, jestli ano, mají asi podobné IQ jako ti tuzeři.
Mně se celkem líbí úpravy ve stylu rallye, ale to málokdo udělá tak, aby to vypadalo přesvědčivě. A klidně přiznávám, že mám slabost pro "fofrpruhy" a hlavně přídavná kulatá světla značek S.E.V. Marchal a Cibie :D

Souhlas :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 6 měsíců zpět #7 od Michal
Odpověděl Michal pro téma Re: tuning vraků
Italský cary se tunit nemusí ty jsou individual i v seriovce

Alfa Romeo 75 2,0 T.S 148 hp
Alfa Romeo 155 1,8 T.S 130 hp
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6

Více
18 roků 6 měsíců zpět #8 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: tuning vraků
...taky pravda :D

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 6 měsíců zpět #9 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: tuning vraků

Taky tomu nerozumím. Asi májí z toho dobrý pocit, že to alespoň dobře vypadá. Taky to zabírá na lehké děvy:-) Z vlastních zkušeností si ženská kupuje auto podle barvy a ne podle toho v jakém je stavu :?

To jsi mi něco připoměl, u nás v Lucasu dělá fůra lidí coby sezónní pracovníci a jeden mi líčil " akože u nich na dedine s kamarátom ozaj perfektně spravili škodu stodvadsať, všetko urobené", no líčil mi to a je to už asi rok a půl ale pamatuju si že říkal že dozadu dali světla z odstavenýho valníku, nacpali tam nějakou předimenzovanou aparaturu a - išli okolo takých perfektných báb, išli celkom pomali, měli stažený vokýnka v hubě cigarety a ta muzika řvala a baby čuměli, pak prej s nima skončili někde na mezi - tak jsem si to představil, ale nesmál jsem se i když jsem se držel. :lol:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #10 od petr1978
Tak vidíte, nemusíte mít Fiat , aby jste zbalily něké pořádné "pouzdro" . Stačí stará škodovka a valník :D

Více
18 roků 6 měsíců zpět #11 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: tuning vraků
No, tak to hura koupit šáde 120 a oholit nejaky valnik a pak jeste ty repraky - mozna bude statcit stary magič na pásky :wink: Ale co to vubec kecam, uz uvazuju jako oni :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 2 týdnů zpět #12 od Zemca
Odpověděl Zemca pro téma Re: tuning vraků
Joooooo, technickou zpřísnit, tyhle votuzy rámusící, nebrzdící překážející zakázet, sešrotovat, svrhnout ze skály, zlikvidovat. Zlatý tipko z r. 89... je lepší než Felda z r. 1998.

• TripleX
18 roků 2 týdnů zpět #13 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma No ...
Ja mam staru Skodu 105 a celko docela hrdzavu ale pozor je to hrdza iba na karoserii ale za to som okamzite isiel po brzdach tie som mal v zdy fantasticke co sa mi na Tipe stale nedari doladit. No a potom sa mi kamos pustil do motora. Ten dal navrtat az na 1360 cm dal tam piesty vybrusove osemkanalova hlava sportovy vyfuk bezkontaktove sviecky brisk el. zapalovanie znizila sa hlava pretriskoval sa karburator a naposledy som to jemne znizil cely podvozok a auto vyzeralo presne podla vasich predstav teda tuning ale auto otrasne no bola zabava ked som po dialnici obiehal nejaku Octaviu ospojlerovanu vzadu rurky z komina a ja 160 on pridal ja tiez a zobral som ho 185km/h a chlapik nevedl co sa deje. Preto ja mam rad tuning pokial treba ale iba vykon max podvozok ale vonkajsi moc neuznavam ziadne spojlery atd ... Ale paci sa mi aj vonkajsi len na to nemam prachy radsej kupim nieco do motora co sice nie je vidiet ale dava mi to vykon ...

Více
18 roků 2 týdnů zpět #14 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: tuning vraků
Bacha na stromy...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #15 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: tuning vraků

Poslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím

...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tunenia :) :) :)

Vygenerováno za 2.278 sekund