tuning vraků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tuneniaPoslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím
já to nekrytizuju jen mě to štve
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
...mna keby všetko malo zaujimať čo je zle a čo všetko nepochopim a je to ešte tomu take hrozné tak si hodim asi mašlu...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tuneniaPoslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím
já to nekrytizuju jen mě to štve
Fiat Tipo
..."jirkaR"to je v pohode superjen mě zajímal názor druhých
Ja bych třeba S 120 vzivote netuningoval. Kdybych mel hooodne moc penez tak bych ji dal presne do originalu S130RS nebo LR nebo proste org. soutěžák. Ale abych dávál peníze za tuning vraku to ne!!!! Toť muj nazor.
No chtěl bych vidět jak "vytuninguješ" (to je šílený slovo ) 120ku na 130 RS
Ja bych třeba S 120 vzivote netuningoval. Kdybych mel hooodne moc penez tak bych ji dal presne do originalu S130RS nebo LR nebo proste org. soutěžák. Ale abych dávál peníze za tuning vraku to ne!!!! Toť muj nazor.
No chtěl bych vidět jak "vytuninguješ" (to je šílený slovo ) 120ku na 130 RS
jinak v životě jsem viděl jen 2 dobře udělaný 120 ale ty fakt byly
Fiat Tipo
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Motor by měl mít zhruba od 150 do 200 koní
Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
Já s otcem asi budem dělat Škodu 1000MB do tuningu, ale ne jako ostatní. Kastle bude original ( červená barva, chromové doplňky atd. ) vnitřek též do originálu, akorát ji trošku snížíme, dáme lepší pneu, silnější brzdy a místo motoru 1000ccm 50 koní tam dáme buď nějakou 1,8 nebo 2,0 turbo a nebo nějakej normální 3 litr. to už by mohl byt mazec
Motor by měl mít zhruba od 150 do 200 koní
...v tom případě nechápu, co chceš udělat s podvozkem, bo Škoda 1000MB a 150 koní...? By se kroutila jak vývrtka od vína a polososy, ramena... Nebo tam budete dávat i jiný podvozek - ale to pak už bude asi jiné auto, které bude mít jen vzhled Škody... nebo se mílím? Taková nádherná klasika, jako Š 1000MB a rvát tam cosi jiného... no já nevím
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Tuning je hodně drahý koníček,ale udržet naše už ne nejmladší miláčky ve slušném stavu a ještě je stále zdokonalovat to už je mazec.Nejvíc peněz a práce mne stály věci,které vlastně nikdo neuvidí,ale bez nich by moje Tipo byl jen namašlený vrak a o to já nestojím.Znám své auto do posledního šroubku včetně jeho slabin a nedostatku a proto mám k němu jiný vztah,než někdo kdo chce s autem jen frajeřit.Smekám před každým kdo se o své auto stará a navíc se ho snaží vylepšit a odlišit od ostatních vlastními silami a ne jenom si vozit prdel a veškerý servis a tuning si zaplatit u někoho jiného.Na všechno člověk sám nestačí,ale tuning by měl vycházet z nápadu a práce majitele auta a ne jen z jeho peněženky.Jinak ten kdo má jenom namašlený vrak,neví co to je tuning!
otom mi povídej včera jsem počítal kolik už v něm je za 45 000 a dalších 83 000 jsem do něj narval a na srazu jste viděli jak vypadá na tuning nezbyly peníze
Fiat Tipo
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.