tuning vraků

Více
18 roků 3 týdnů zpět #16 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: tuning vraků
Ja bych třeba S 120 vzivote netuningoval. Kdybych mel hooodne moc penez tak bych ji dal presne do originalu S130RS nebo LR nebo proste org. soutěžák. Ale abych dávál peníze za tuning vraku to ne!!!! Toť muj nazor.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #17 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: tuning vraků

Poslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím

...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tunenia :) :) :)

já to nekrytizuju jen mě to štve

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 3 týdnů zpět #18 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: tuning vraků

Poslední dobou nechápu že spostu lidí tuní ale přitom to jsou hrozný vraky je to většinou celý schnilí ale hlavě že tam má nový kola a dokonce jsem slyšel i borce který si koupil nárazník místo toho aby si opravil brzdy který byly v hrozným stavu.
Proč to ti lidi dělají tomu fakt nerozumím

...nekrytizuj druhých najskôr sa zamysly nad sebou či ty maš na luxusný tuning až potom niečo vrav, každy s nás si robý pokial mu penaženka stačí aj ked maš pravdu bezpečnosť je prvoradá do tunenia :) :) :)

já to nekrytizuju jen mě to štve

...mna keby všetko malo zaujimať čo je zle a čo všetko nepochopim a je to ešte tomu take hrozné tak si hodim asi mašlu :lol: :lol: :lol:

Více
18 roků 2 týdnů zpět #19 od jirkaR
jen mě zajímal názor druhých

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 týdnů zpět #20 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: tuning vraků

jen mě zajímal názor druhých

:lol: ..."jirkaR"to je v pohode super :lol:

Více
18 roků 2 týdnů zpět #21 od p.b.
Odpověděl p.b. pro téma Re: tuning vraků

Ja bych třeba S 120 vzivote netuningoval. Kdybych mel hooodne moc penez tak bych ji dal presne do originalu S130RS nebo LR nebo proste org. soutěžák. Ale abych dávál peníze za tuning vraku to ne!!!! Toť muj nazor.

No chtěl bych vidět jak "vytuninguješ" (to je šílený slovo :? ) 120ku na 130 RS :D

Více
18 roků 2 týdnů zpět #22 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: tuning vraků
Vím, omlouvam se napsal sem blbost. Stidím se :oops:

Více
18 roků 2 týdnů zpět #23 od jirkaR

No chtěl bych vidět jak "vytuninguješ" (to je šílený slovo :? ) 120ku na 130 RS :D

jinak v životě jsem viděl jen 2 dobře udělaný 120 ale ty fakt byly :!:

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 týdnů zpět #24 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: tuning vraků
Já Rapida a to bylo něco. Tak si myslím že o značku ani tak nejde. Když se to tak vezme - máme všichni holou :ass: :dead:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #25 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: tuning vraků
Já s otcem asi budem dělat Škodu 1000MB do tuningu, ale ne jako ostatní. Kastle bude original ( červená barva, chromové doplňky atd. ) vnitřek též do originálu, akorát ji trošku snížíme, dáme lepší pneu, silnější brzdy a místo motoru 1000ccm 50 koní tam dáme buď nějakou 1,8 nebo 2,0 turbo a nebo nějakej normální 3 litr. to už by mohl byt mazec :twisted:
Motor by měl mít zhruba od 150 do 200 koní

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
18 roků 2 týdnů zpět #26 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: tuning vraků

Já s otcem asi budem dělat Škodu 1000MB do tuningu, ale ne jako ostatní. Kastle bude original ( červená barva, chromové doplňky atd. ) vnitřek též do originálu, akorát ji trošku snížíme, dáme lepší pneu, silnější brzdy a místo motoru 1000ccm 50 koní tam dáme buď nějakou 1,8 nebo 2,0 turbo a nebo nějakej normální 3 litr. to už by mohl byt mazec :twisted:
Motor by měl mít zhruba od 150 do 200 koní

...v tom případě nechápu, co chceš udělat s podvozkem, bo Škoda 1000MB a 150 koní...? By se kroutila jak vývrtka od vína a polososy, ramena... :roll: Nebo tam budete dávat i jiný podvozek - ale to pak už bude asi jiné auto, které bude mít jen vzhled Škody... nebo se mílím? Taková nádherná klasika, jako Š 1000MB a rvát tam cosi jiného... no já nevím

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 1 týden zpět #27 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: tuning vraků
není to o tom jestli tunit 120 nebo pětkovýho golfa ale o tom, že jsou tací co tuní 120, která už sama o sobě nedrží pohromadě jinak než flastrama z laminátu... Jo když se vezme 120 a z gruntu se dá do pořádku, vyvaří očistí a pak se do toho namontuje motor třeba z tatry a dá se to do pekného tuningu, proč ne, neo se tam nechá třeba i originál motor ale spousta aut by neměla vůbec vyjet na silnici natož na nich dělat tuning. Kolikrát jsem viděl zrezlího opela nebo golfa (abych furt nemluvil jen o škodárnách, mohlo by to vypadat, že jsem vůči nim zaujatej...) který vypadal, že se za nejbližší zatáčkou rozsype a na prdeli měl hliníkový křídlo jak dragster a laminátový spojlery který drželi mezi dírma v plechu...

Více
18 roků 1 týden zpět #28 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: tuning vraků
Tuning je hodně drahý koníček,ale udržet naše už ne nejmladší miláčky ve slušném stavu a ještě je stále zdokonalovat to už je mazec.Nejvíc peněz a práce mne stály věci,které vlastně nikdo neuvidí,ale bez nich by moje Tipo byl jen namašlený vrak a o to já nestojím.Znám své auto do posledního šroubku včetně jeho slabin a nedostatku a proto mám k němu jiný vztah,než někdo kdo chce s autem jen frajeřit.Smekám před každým kdo se o své auto stará a navíc se ho snaží vylepšit a odlišit od ostatních vlastními silami a ne jenom si vozit prdel a veškerý servis a tuning si zaplatit u někoho jiného.Na všechno člověk sám nestačí,ale tuning by měl vycházet z nápadu a práce majitele auta a ne jen z jeho peněženky.Jinak ten kdo má jenom namašlený vrak,neví co to je tuning!

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
18 roků 1 týden zpět #29 od jirkaR

Tuning je hodně drahý koníček,ale udržet naše už ne nejmladší miláčky ve slušném stavu a ještě je stále zdokonalovat to už je mazec.Nejvíc peněz a práce mne stály věci,které vlastně nikdo neuvidí,ale bez nich by moje Tipo byl jen namašlený vrak a o to já nestojím.Znám své auto do posledního šroubku včetně jeho slabin a nedostatku a proto mám k němu jiný vztah,než někdo kdo chce s autem jen frajeřit.Smekám před každým kdo se o své auto stará a navíc se ho snaží vylepšit a odlišit od ostatních vlastními silami a ne jenom si vozit prdel a veškerý servis a tuning si zaplatit u někoho jiného.Na všechno člověk sám nestačí,ale tuning by měl vycházet z nápadu a práce majitele auta a ne jen z jeho peněženky.Jinak ten kdo má jenom namašlený vrak,neví co to je tuning!

otom mi povídej včera jsem počítal kolik už v něm je za 45 000 a dalších 83 000 jsem do něj narval a na srazu jste viděli jak vypadá na tuning nezbyly peníze

Fiat Tipo

Více
18 roků 1 týden zpět #30 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: tuning vraků
Já to počítal tudle a jsem na asi osmadvaceti tisících a to jsou v tom hliníkový kola za šestku.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.095 sekund