-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
zakytovat SPZ
zakytovat SPZ
18 roků 6 měsíců zpět #1
od Paragod
Ahoj.Nedávno jsem koupil za krásný peníze 5 dvířkový Tipo z 91 roku a chystám se z něj udělat trošku krasavce,ale mám jeden menší problém.Chystám se zakytovat SPZku,ale mám v autě central a nevim,jak budu otvírat kufr,když bych zakytoval i ten gombik na otvírání...nemáte s tím někdo zkušenost???Dík
Tipo 1,6 5dvéř r.v.91
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 6 měsíců zpět #2
od radioRH
musíš udělat otevíraní přímo s auta jak to některé mají
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
18 roků 6 měsíců zpět #3
od bastr
zadn dvere musis zalaminovat a central de uselat bud manualne provazkem vyvedenym vrchem z toho plastu a nebo udelat z moturku serva pres tahlo otvirani eletricke
18 roků 6 měsíců zpět #4
od Max-el
dají se koupit elektromagnetický odskoky - už se tu na to někdo ptal
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
18 roků 6 měsíců zpět #5
od stiglitz
Já se na to vyprdnu. Dneska jsem seděl ve fabrice na obědě s kámošem - má uno a on tam překope dveře a dá tam kliky z felicie a jak jsem ho tak poslouchal zalíbil se mi ten nápad. No já zakytuju pátý dveře a seženu na ně kliku z Pola nebo Golfa a dám ji na bok...Do spodního rohu těch dveří... Nebo dolů doprostřed. Pak půjde asi celý auto pod lak, dohodli jsme se se ženou, protože na Bravu, natožpak Stilo nebude
Ještě mě napadlo - ostřikovače světel s favorita, jak by to vypadalo?
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
18 roků 6 měsíců zpět #6
od MAzell
nechci ti radit ale zavareny dvere jsou proto aby byla krasne hladka zad.tou klikou bys to asi zkazil.to tam radeji nech ten puvodniu kolik.ja ho tam mam a nevipada to az tak spatne.krom toho tu kliku na plasztovy dvere asi tezko privaris.
tipatko 1,4 r.v 88 naj.220.tisic lehky tuning
18 roků 6 měsíců zpět #7
od Paragod
dají se koupit elektromagnetický odskoky - už se tu na to někdo ptal
No jo,odskoky jsou dobrá věc,ale celkem nepraktická na 5té dveře...při každym otevření u řidiče by mi vyskočil kufr a to je celkem na nic.Chtěl bych si to otvírání natáhnout pod sedačku,jako to má př,Fabie nebo Mazda 323,ale ne a ne se to podařit...
Tipo 1,6 5dvéř r.v.91
18 roků 6 měsíců zpět #8
od dirtbiker3
hele kdyz sezenes otevirani z filcky tak se tam necha zadelat..mel sem to tak udelany a chodilo to v pohode... a ja nevim jak vam ale me osobne se vic libi primracena spz... za prvy vam na to benga nic rict nemuzou a na druhou stranu to kytovani neni tak sileny....chytnout tak velikou rovinu kdyz to zadelavate cely si neumim predstavit...a nezapomente pak na vahu tech dveri uz takhle sou kotel tezky...
z ty felcky tam pridelas na dvere ten zamek snad romalne ted bych kecal..zeptejte se kennyho jak to odeme koupil at vam to presne rekne... ale dole musel bejt platek myslim 4plechu a na nej se pridelalo teprve to otvirani..bylo to fakt jednoduchy..ale at vam to vyfoti...ja bohuzel fotky nemam..jenom pohled zezadu auta na tu primracenou spz...a doporucuju se ke me do profilu kouknout ..stoji to za to:o) (teda aspon me osobne se to libi vic nez cely zadelany)
18 roků 6 měsíců zpět #9
od stiglitz
Díky, viděl jsem osobně loni asi tak v září v Liberci u OBI. Půjdu na to jinak.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
18 roků 6 měsíců zpět #10
od Kenny
Jo,kdyby měl někdo zájem,tak to celý nafotím.Je to fakt super.Krásně hladká záď a tak jednoduchý otevírání.S policajtama vážně nejsou problémy,to můžu potvrdit.
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
18 roků 6 měsíců zpět #11
od Max-el
No jo,odskoky jsou dobrá věc,ale celkem nepraktická na 5té dveře...při každym otevření u řidiče by mi vyskočil kufr a to je celkem na nic.
Tak si odskok napoj na tlačítko a to si dej vedle sedačky. Já to mam na tlačítko, když chci otevřít kufr, tak zmáčku tlačítko, to sepne odskok a kufr otevře.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
18 roků 6 měsíců zpět #12
od Paragod
No jo,odskoky jsou dobrá věc,ale celkem nepraktická na 5té dveře...při každym otevření u řidiče by mi vyskočil kufr a to je celkem na nic.
Tak si odskok napoj na tlačítko a to si dej vedle sedačky. Já to mam na tlačítko, když chci otevřít kufr, tak zmáčku tlačítko, to sepne odskok a kufr otevře.
O.k.Pokusim se,dík
Tipo 1,6 5dvéř r.v.91
18 roků 6 měsíců zpět #13
od Paragod
Jo,kdyby měl někdo zájem,tak to celý nafotím.Je to fakt super.Krásně hladká záď a tak jednoduchý otevírání.S policajtama vážně nejsou problémy,to můžu potvrdit.
Když budeš tak hodnej,blejskni to a pošli na miroslavovi@seznam.cz.Dík
Tipo 1,6 5dvéř r.v.91
18 roků 6 měsíců zpět #14
od PoloKu
Muzes mi taky poslat ty fotky na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. diky!!
Fiat Tipo 1.4 r.v 1989
18 roků 6 měsíců zpět #15
od Kenny
Jo,jo,zítra nafotím a pošlu
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
-
Fórum
-
Technické fórum
-
TUNING
-
zakytovat SPZ
Vygenerováno za 0.471 sekund