zakytovat SPZ

Více
18 roků 4 měsíců zpět #16 od lepa
Odpověděl lepa pro téma Re: zakytovat SPZ

Jo,jo,zítra nafotím a pošlu

Zdarec, nevim jestli uz neni pozde, ale poslal by si taky ty fotky na mail? Chtel bych spise zadni znacku zamracit a odstranit zamek, tak beru vsechny napady..... diky

Fiat Tipo 1.4 i.e., 51kW, r.v.91

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #17 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: zakytovat SPZ

Zdarec, nevim jestli uz neni pozde, ale poslal by si taky ty fotky na mail? Chtel bych spise zadni znacku zamracit a odstranit zamek, tak beru vsechny napady..... diky

kdyby to slo taky bych se mrknul sice je mam uz za kitovane ale napady jsou napady. diky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

18 roků 4 měsíců zpět #18 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma Re: ..

hele kdyz sezenes otevirani z filcky tak se tam necha zadelat..mel sem to tak udelany a chodilo to v pohode... a ja nevim jak vam ale me osobne se vic libi primracena spz... za prvy vam na to benga nic rict nemuzou a na druhou stranu to kytovani neni tak sileny....chytnout tak velikou rovinu kdyz to zadelavate cely si neumim predstavit...a nezapomente pak na vahu tech dveri uz takhle sou kotel tezky... :idea: z ty felcky tam pridelas na dvere ten zamek snad romalne ted bych kecal..zeptejte se kennyho jak to odeme koupil at vam to presne rekne... ale dole musel bejt platek myslim 4plechu a na nej se pridelalo teprve to otvirani..bylo to fakt jednoduchy..ale at vam to vyfoti...ja bohuzel fotky nemam..jenom pohled zezadu auta na tu primracenou spz...a doporucuju se ke me do profilu kouknout ..stoji to za to:o) (teda aspon me osobne se to libi vic nez cely zadelany)

nazdarek..prosimta mohel by si mi tu fotku tej zamračenej spz poslat na muj email....chcel by sem to videt...a možno si aj urobyt...diki moc...

email : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: zakytovat SPZ

jestli muzu taky poprosi. posli mi to na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
diky

Více
18 roků 3 měsíců zpět #20 od Kenny
Odpověděl Kenny pro téma Re: zakytovat SPZ
Zejtra nafotím a pošlu.

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo

Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny

Italiano Bastardo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #21 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma Re: zakytovat SPZ
posli mi je taky prosim... :-) mohlo by to vypadat zajimave... Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený.. :-D

Více
18 roků 3 měsíců zpět #22 od tomo20
Odpověděl tomo20 pro téma Re: zakytovat SPZ
jedno duse to udelas kup si odskok a mas po starostech

Více
18 roků 3 měsíců zpět #23 od Kenny
Zajímalo by mne jestli má někdo zkušenosti z odskokem(teda hlavně v zimě).Jestli se to dá vůbec otevřít :wink:

Italiano Bastardo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #24 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: zakytovat SPZ
kamarád měl odskoky na předních dveřích a kufru a nic neřikal. Takže asi no problemo

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
18 roků 3 měsíců zpět #25 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: zakytovat SPZ

Zejtra nafotím a pošlu.

Už na těch fotkách pracuješ??? dík

Více
18 roků 3 měsíců zpět #26 od Kenny
Teď pracuju na autě,takže na fotky nemám čas.Snad o víkendu. :oops:

Italiano Bastardo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #27 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: zakytovat SPZ
co takový odskok výjde??? je to namáhavá překopávka to na ten odskok udělat? a vůbec otevře ty dveře i pod takovou váhou?

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
18 roků 2 měsíců zpět #28 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: zakytovat SPZ
Odskok vychází asi na 800,- Kč. Mám ho tam tři roky a bez problémů. Mám tlačítko pod volantem a mám to i napojený na dálkový centrál, takže si to kdykoli otevřu - třeba po nákupu v marketu. Je to úplně jednoduchý... Jezdím celoročně a ani v zimě nebyl problém. Já si vždy před zimou v teple namažu těsnící gumy - nastříkám na hadr silikon a hadrem pak objedu gumy a nikdy mi nepřimrzly...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 2 měsíců zpět #29 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: zakytovat SPZ
tak chlapi jsem rozhodnutý, půjdou tam odskoky, ale neměl by někdo nějaké to schéma zapojení na centrál???

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
18 roků 2 měsíců zpět #30 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: zakytovat SPZ
Pokud ti mohu poradit, kup nový centrál s alarmem a napoj to znovu podle návodu a vyber si takový, který má možnost druhým tlačítkem ovládat druhou věc - např. právě jen zadní kufr. Ten origo je na p...l. Měl jsem to za den hotové a funguje bez problémů i na 50 metrů. Když budeš zapojovat odskok, napoj ten spínač přes relé (velký odběr odskoku) a ovládání vypínačem udělej přes mínus pól - tzn. do odskoku napájení + pól a mínus přes vypínač. Pak na to ten centrál bez problémů napojíš (už jsem taky předělával).

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Vygenerováno za 0.501 sekund