Čirá optika na tipo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1 od Dave
Čirá optika na tipo vytvořil uživatel Dave
Sháním čirou optiku na tipo ještě jsem na ní nikde nenarazil,poradte

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: Čirá optika na tipo
taky sem neviděl. na nějakým autě sem viděl čirý zadní, ale ony by byly spíš potřeba přední..

ale je to koncernový italský auto. za každý světlo vyplázneš někol. tis., takže na 4 klidně desítku. to už sou myslím lepší černý okna.
má vůbec smysl do auta za cca 40tis rvat 10t ? není lepší si dát prachy na hromady a využít líp? efektivněji.

přítelkyně nebo ženuška by určitě přivítala dovolenou ;)

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od Dave
Odpověděl Dave pro téma Re: Čirá optika na tipo
Přítelkyně by sice přivítala ale Tipo taky,chtěl bych zadní optiku na autě jsem ji už viděl ale v obchodech nebo netu ještě ne,me auto vzhledově obič jen ma pěkne elektrony a celkem slušnou hudbu a chci ha z krášlit ještě víc a optika by bodla!!!Přítelkyně to přežije už si zvykla :lol: :lol:

Více
18 roků 3 měsíců zpět #4 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Čirá optika na tipo

Jo chlapce muzes hledat kde chces ale nenajdes bod nikde se nedaji koupit proste a jednoduse nevyrabise aspon v nasich dosazitelnych zdrojich.nekde v italii ci Brazilii jich par lidi na aute ma (cirou zadni a bili prevlek na zadnich svetlech) ale proste unas nejsou k sehnani. :x :x :x

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od IceTipo
jo a jeste prosimte DAVE nez budes psat nejaky prispevek koukni aspon na predni stranku dane sekce tematu protoze treba o cire optice tu se uz debatovalo a proto neni potreba psat novy tema ale pripsat prispevek k danemu starsimu tematu.
Díky za pochopeni

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #6 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: Čirá optika na tipo

no asi nikde nebude, taky jsem přemýšlel, že bych si koupil ještě jedny světly a na nich zkoušel nějak experimentovat. teď mam ale v planu asi tam narvat optiku z jineho auta. co jsem se tak dival, tak optika z prvni generace Octavie by nemela delat vetsi problemy. . . Ale pokud ma nekdo zkušenosti, nebo foto nebo cokoli jine, tak poprosim Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. diky.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od Dave
Z octavie??Ty brdo,to by mě zajímalo,no ale asi se to bude muset upravit co??Kdyby se ti to povedlo pošli foto,Tipo je dobry ale ne na tuning není na ně tolik věci jako na jiný auta.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #8 od dj_wow
Odpověděl dj_wow pro téma Re: Čirá optika na tipo

Z octavie??Ty brdo,to by mě zajímalo,no ale asi se to bude muset upravit co??Kdyby se ti to povedlo pošli foto,Tipo je dobry ale ne na tuning není na ně tolik věci jako na jiný auta.

mas pravdu, na tipa je málo tuningovych doplnku, ale pokud chces cirou optiku, tak se musis divat na svetla podobnych rozmeru, a tvaru. tak jsem se jednoho dne dival a dival, a uplne mne to taky prekvapiklo, ale z jednickove octavie( na kterou cira optika existuje ) jsou predni svetlomety skoro identicke. ja se do toho zatim nepouštím, protoze jako student nemam na to abych si je poridil, ale jak bude prvni prilezitost, asi do toho jdu a pak ti nejaky foto poslu.

jo a chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi jestli optika z novejsiho tipa jde na starsi tipo??? jestli s tim ma nekdo zkusenosti??? dik

Více
18 roků 3 měsíců zpět #9 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Čirá optika na tipo
Tak na tohle jsem zvědavej 8O

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #10 od IceTipo

mas pravdu, na tipa je málo tuningovych doplnku, ale pokud chces cirou optiku, tak se musis divat na svetla podobnych rozmeru, a tvaru. tak jsem se jednoho dne dival a dival, a uplne mne to taky prekvapiklo, ale z jednickove octavie( na kterou cira optika existuje ) jsou predni svetlomety skoro identicke. ja se do toho zatim nepouštím, protoze jako student nemam na to abych si je poridil, ale jak bude prvni prilezitost, asi do toho jdu a pak ti nejaky foto poslu.

jo a chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi jestli optika z novejsiho tipa jde na starsi tipo??? jestli s tim ma nekdo zkusenosti??? dik

jde a musis vymnenit jeste blinkry a masku

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
18 roků 3 měsíců zpět #11 od Dave
Jsem trochu zmaten,mluvíš o přední optice??A ty to maš na autě??Nemaš nějaky foto kde je tipo s tou optikou z octavie??

Více
18 roků 3 měsíců zpět #12 od tipo
Odpověděl tipo pro téma Re: Čirá optika na tipo

Musím s tebou nesouhlasit.Tipo právě na tuning je,a je správný že na něho skoro nic není,aspon nejezdí jedno Tipo jak druhý!!!!!!!
Nemusí být čirá optika,sežente kulatý bodovky(HELLA je vyráběla).

db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz

Více
18 roků 3 měsíců zpět #13 od Dave
No špatně jsem se vyjádřil,Tipo je na tuning skvělé!!!!A dobře vypadajcí,ale špatně se tuni,př.hledal jsem tu chrom nálepku na víčko nádrže,na tipo jsem nesehnal a tak je to i z více věcmi.Ale je fakt že nejsou tak jednotvarne jak každá druhá vytuněna felicie.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #14 od tipo
Odpověděl tipo pro téma Re: Čirá optika na tipo
Neber to jako rejpání do tebe,ale ta samolepka je TUZING.
TUNING JE ÚPRAVA,tak si můžeš třeba upravit nárazník třeba z BMW.Až pojede galerie tak tam hodím fota.

db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz

Více
18 roků 3 měsíců zpět #15 od Dave
Jo ja to chápu,ale taky si uvědom že jsem dal jen příklad to za prvé a za druhé,vím že každej tuning není tuning,ne každej má na ten drahej a na velké předělávání auta.

Vygenerováno za 0.480 sekund