Čirá optika na tipo
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ale je to koncernový italský auto. za každý světlo vyplázneš někol. tis., takže na 4 klidně desítku. to už sou myslím lepší černý okna.
má vůbec smysl do auta za cca 40tis rvat 10t ? není lepší si dát prachy na hromady a využít líp? efektivněji.
přítelkyně nebo ženuška by určitě přivítala dovolenou
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Jo chlapce muzes hledat kde chces ale nenajdes bod nikde se nedaji koupit proste a jednoduse nevyrabise aspon v nasich dosazitelnych zdrojich.nekde v italii ci Brazilii jich par lidi na aute ma (cirou zadni a bili prevlek na zadnich svetlech) ale proste unas nejsou k sehnani.Sháním čirou optiku na tipo ještě jsem na ní nikde nenarazil,poradte
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Díky za pochopeni
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
no asi nikde nebude, taky jsem přemýšlel, že bych si koupil ještě jedny světly a na nich zkoušel nějak experimentovat. teď mam ale v planu asi tam narvat optiku z jineho auta. co jsem se tak dival, tak optika z prvni generace Octavie by nemela delat vetsi problemy. . . Ale pokud ma nekdo zkušenosti, nebo foto nebo cokoli jine, tak poprosim Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. diky.Sháním čirou optiku na tipo ještě jsem na ní nikde nenarazil,poradte
mas pravdu, na tipa je málo tuningovych doplnku, ale pokud chces cirou optiku, tak se musis divat na svetla podobnych rozmeru, a tvaru. tak jsem se jednoho dne dival a dival, a uplne mne to taky prekvapiklo, ale z jednickove octavie( na kterou cira optika existuje ) jsou predni svetlomety skoro identicke. ja se do toho zatim nepouštím, protoze jako student nemam na to abych si je poridil, ale jak bude prvni prilezitost, asi do toho jdu a pak ti nejaky foto poslu.Z octavie??Ty brdo,to by mě zajímalo,no ale asi se to bude muset upravit co??Kdyby se ti to povedlo pošli foto,Tipo je dobry ale ne na tuning není na ně tolik věci jako na jiný auta.
jo a chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi jestli optika z novejsiho tipa jde na starsi tipo??? jestli s tim ma nekdo zkusenosti??? dik
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
mas pravdu, na tipa je málo tuningovych doplnku, ale pokud chces cirou optiku, tak se musis divat na svetla podobnych rozmeru, a tvaru. tak jsem se jednoho dne dival a dival, a uplne mne to taky prekvapiklo, ale z jednickove octavie( na kterou cira optika existuje ) jsou predni svetlomety skoro identicke. ja se do toho zatim nepouštím, protoze jako student nemam na to abych si je poridil, ale jak bude prvni prilezitost, asi do toho jdu a pak ti nejaky foto poslu.Z octavie??Ty brdo,to by mě zajímalo,no ale asi se to bude muset upravit co??Kdyby se ti to povedlo pošli foto,Tipo je dobry ale ne na tuning není na ně tolik věci jako na jiný auta.
jo a chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi jestli optika z novejsiho tipa jde na starsi tipo??? jestli s tim ma nekdo zkusenosti??? dik
jde a musis vymnenit jeste blinkry a masku
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Musím s tebou nesouhlasit.Tipo právě na tuning je,a je správný že na něho skoro nic není,aspon nejezdí jedno Tipo jak druhý!!!!!!!Z octavie??Ty brdo,to by mě zajímalo,no ale asi se to bude muset upravit co??Kdyby se ti to povedlo pošli foto,Tipo je dobry ale ne na tuning není na ně tolik věci jako na jiný auta.
Nemusí být čirá optika,sežente kulatý bodovky(HELLA je vyráběla).
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz
TUNING JE ÚPRAVA,tak si můžeš třeba upravit nárazník třeba z BMW.Až pojede galerie tak tam hodím fota.
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz