Čirá optika na tipo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #16 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Čirá optika na tipo
O tomhle je debata jinde ale je pravda že Tipo je Tipo a dvojku Golfa má kdejakej jouda. Já tedy samolepku na víčko taky ne a taky souhlasím ale s názorem že jsme celkem nemajetný a na tuning potřebuješ prachy. Je tuning, styling a pak je tuzing ale to už jsou hovada, to je na sebrání techničáku. Já mám o víčku nádrže konkrétní představu ale potřebuju hliníkovej plech...a pak... Hele to sem nepatří založime téma víčko nádrže. :lol:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #17 od stiglitz
Snažím se mít auto v kupě a nemám tam žádný úpravy kromě tahokovu v předním spojleru a masce, na pátých dveřích stříbrnou stříšku / auto je černý a hliníkem obloženej vnitřek. Na skle vzadu mám samolepku takový ornamenty - jsem tuzingář? tak ať, to není můj problém ale toho kdo si to myslí a ten ať mi ...

stiglitz.
/////

Více
18 roků 3 měsíců zpět #18 od tipo
Odpověděl tipo pro téma Re: Čirá optika na tipo
Hele nebud vztahovačnej,ani DAVE nebyl 8) Já mám vnitřek taky v hliníku,a nejsem sám. Tuning není jen o pěnězích. Nemám rád když někdo má super auto(jaká koliv značka),a na něco se ho optáš a on řekne že neví že mu to dělala firma. Já těch moc peněz taky nemám,ale mám ženu kterou tuning bere,teda do doby než tady bude můj nasledovník(půl roku).

db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od stiglitz
Nejsem... 8) Jen jsem napsal co si myslím. Abysme se vrátili k tématu - až tam budou světla z Octavie - co na to policajti a taky na technický? Jestli je tam někdo dá tak jsem zvědav na fotky v galerii.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.306 sekund