sportovní svíčky
Takze akakolvek uprava uprava motora si vyzaduje sviecky z mensiou vzdialenostou elektrody
Co v pripade, ze nemas rozsiahle upravy motora, a jazdis na kvalitnejsii benzin s vyssim oktanom, napr. 98 oktanov, dokonca 99 - 100 ako je shell V power? Toto palivo tiez pre jeho plnohodnotne vyuzitie potrebuje sviecky z mensou elektrodou 0.6? Alebo staci len standardna vzdialenost na kvalitnejsich svieckach.
myslím že stačí seriová vzdálenost..
ono tohle palivo nevyužiješ..ŘJ to nijak nepozná
to je např.jev u novejch aut (např test octy RS jedoucí nejdřív na 99oct benzína pak na 95..přitom předpis je minimálně 98oct)do kterjch natankuješ 95oct palivo,motor začne klepat ŘJ stáhne předstih a máš menší výkon. u motru bez čidlaklepání nedosáhneš ničehopokud nenastavíš jinačí předstih...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
- TripleX
- TripleX
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
jsem na to zvědavej, potom napíšu názor, jestli jsem něco zpozoroval
Fiat Tipo 1,6 DOHC,r.v. 89 černá metalíza
- TripleX
Tak jaké jsou dojmy? Celekm mě to zajímá..... Já osobně mám bezelektrodové Brisky a zatím spokojenost
To som rad ze si spokojny lebo ja som s nimi spokojny nad mieru uz najazdili dost a hlavne je to citit motor s nimi slape super. Tieto bezkontaktove BRISK su spravna volba pre vynikajuci vykon ...
- TripleX
nepoznal sem vůbec nic, motor stále chytá na první otočení a jestli to zvedlo výkon těžko poznam, o tolik to zas nebude ale spokojenej jsem
To samozrejme ze nic moc nepoznas ale ked poznas do detailov svoje auto co urcite poznas tak casom zistis malicke zmeny ono to je ako kvapka vody v pohary ale aj to pomoze.
- TripleX
jelikož jsem s autem zatím najel tak 1000 km tak ho mam těžko zmáknutý z toho tam 100km s novýma svíčkama
Musis jazdik ako skace ten tvoj zajo co mas pri mne sa mi paci ako skace
Mají tenkou středovou elektrodu z Iridiaa potřebují mnohem menší energii na jiskru. Jiskra je mnohem mohutnější než u svíček se standartní tloušťkou středové elektrody. Platina, stříbro, a podobné prvky ovlivní jen málo vlastnosti svíčky kromě životnosti. Už jsem opravdu vyzkoušel spoustu svíček, ale Dneso je Denso.
Měl jsem chvíli Nissan 300 ZX, což je 3l 6V a 2 turba. Originál doporučené svíčky jsou Bosch nebo NGK 4 bodové Platiny. Spotřeba mi vycházela kolem 13 l na 100km. S Vyzkoušel jsem Densa iridium, a spotřeba spadla na 10 l. Výkon i tak dost vsoký výkon se znatelně zvýšil a o krouťáku nemluvě. Tak takové mám zkušenosti z dob kdy jsem měl ještě prachy:-)
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955