sportovní svíčky

Více
17 roků 7 měsíců zpět #31 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: sportovní svíčky
Taky mám dodst dobré zkušenosti s NGK. Jen jsem trochu upravil vzdálenost elektrod a jede to dost dobře:-) Teď mám vzdálenost 1.1 mm, originál mají 0.8mm. Jen jsem musel trochu upravit předstih:-) Je to levné a skoro žádná práce. Problém je jen, že se musí dobře upravit boční elektroda:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #32 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: sportovní svíčky
Mno co můžu doporičit jedině svíčky NGK nejlepši co může byt kámoš je má ve Fabce a Dal zaně 4litry :oops: :roll: ale má ty nejdrašší a nejlepši co jsou mno já na to nemám my stačí jedna za 200sta tak že 800 jsem dal za4 svíčky NGK zdlouhým zavítem a spokojenost opravdu :wink: :wink: doporučuji :idea: :!:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #33 od TommyAngelo
Mno co můžu doporučit jedině svíčky NGK nejlepši co může byt kámoš je má ve Fabce a Dal zaně 4litry :oops: :roll: ale má ty nejdrašší a nejlepši co jsou mno já na to nemám my stačí jedna za 200sta tak že 800 jsem dal za4 svíčky NGK zdlouhým zavítem a spokojenost opravdu :wink: :wink: doporučuji :idea: :!:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #34 od gotie
Odpověděl gotie pro téma Re: sportovní svíčky
Svicky NGK uz nikdy!!!!!!!!! koupil jsem je jednou protoze jine v tu chvily
nemeli odjel jsem s nimi Italii a byly death. Jedine BOSCH nejlepsi co muze bejt. 8) 8) 8)

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 2 měsíců zpět #35 od TommyAngelo
chceš se hádat kámoo :lol: si piš že jsou nejlepší Bosch jsou šmejdky to bylo to první co jsem na autě dělal pryč snima proto že tam byly a kupil jsem NGK a jak to tedkom frčí a startuje hmmm :wink: kdo vý co jsi koupil nesmiš kupovat u větnamčíku co ti fixem napiše na krabičku nápis NGK :wink: :lol: :lol: :lol: :idea:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #36 od gotie
Predpokladam,ze ty u nich nakupujes dost casto ze to tak znas co prodavaj. :roll: Jestli povazujes auto KELLY za vetnamciky tak to klobouk dolu.
Skoda ze nejsem tvoje Tipo to bych se mel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 2 měsíců zpět #37 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: sportovní svíčky
No já tam mám od X beru čtyřbodovky pozlacené konce a naprostá spokojenost,před tím jsem měl bosch třibodovky a taky to bylo ok.

1.6ie 93"

Více
17 roků 2 měsíců zpět #38 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: sportovní svíčky
Bacha na vícebody pokud nejsou přímo doporučeny od výrobce auta. Ve spalovacím prostoru se rapidně změní proudění a taky se může stát že kolem těch kontaktů se nedostane dobře zapálitelná směs k jiskře a je problém. U vícebodů jde jiskra vždy přes jednu elektrodu nikdy přes více. Pak se taky může stát že budou hůře zapalovat než šmejdy za 30 kč. :!:

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 měsíců zpět #39 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: sportovní svíčky

Bacha na vícebody pokud nejsou přímo doporučeny od výrobce auta. Ve spalovacím prostoru se rapidně změní proudění a taky se může stát že kolem těch kontaktů se nedostane dobře zapálitelná směs k jiskře a je problém. U vícebodů jde jiskra vždy přes jednu elektrodu nikdy přes více. Pak se taky může stát že budou hůře zapalovat než šmejdy za 30 kč. :!:

s tímto neleze než souhalsit.. měli sme ej v hasičký mašině. že prej jsou super.. no vyhozenejch 500.. mašina v zátěži šla na 3 válce.. teď tam jsou bosch paltinum a mašina jde jak z praku...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 2 měsíců zpět #40 od gotie
Tak to máte asi pravdu,protože ty SUPER SVÍČKY NGK byli vícebody.Prej budou bombové když jsou vícebody.Zlaté Boschky jednobod!!!! :lol: :idea: :lol: :idea:

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

• TripleX
17 roků 2 měsíců zpět #41 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Neviem ...
No ja neviem ja mam potom zazracne viacbodove resp. bezkontaktove Brisky. Su super uz mam na nich aj najazdene dost a mozem len chvalit a hlavne bolo tam citit lepsi chod.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #42 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Neviem ...

No ja neviem ja mam potom zazracne viacbodove resp. bezkontaktove Brisky. Su super uz mam na nich aj najazdene dost a mozem len chvalit a hlavne bolo tam citit lepsi chod.

Nojo, to ale není vícebod. Má to jen jednu středovou a jednu vnější elektrodu :D Ty běhají když máš dobré zapalování. :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #43 od wr8
Odpověděl wr8 pro téma Re: sportovní svíčky
ono to okoo tech svicek neni tak uplne jednoduchy,nejde o to tam dat svicku nejdrazdsi ktera se tam vleze, co treba vykon zapalovani? v KVoltech co jdou na svicku?souhlasim s honzem,clovek si muze vyzkouset kde co,ale nakonec zjisti ze svicka s jednim jistristem a kvalitni elektrodou je v porovnani ceny a uzitne hodnoty super, u seriovejch motoru bych dal podle oznaceni vyrobce,oni na ty svicky sou i srovnavaci tabulky,odtrh to je jasny podle vyrobcu,u upravenejch motoru je to jina,vetsinou se davaji studenejsi a tak,ale to uz sme trosku nekde jinde.

Vygenerováno za 4.950 sekund