znižovanie podvozku

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od scoty-granturismo
chcem sa ta opytat niečo v mene kamoša chcel by vediet ak chce znižiť podvozok afta čo musi vymenit dat športove pružiny alebo tlmiče chce len vedieť čo robi to zníženie na afte tlmiče alebo pružiny??diki inak jak sa darí??

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: znižovanie podvozku
pružiny

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: znižovanie podvozku
mno ale když necháš origo tlumiče a snížíš podovzek,nebudou ty tlumiče snížené až na doraz ?

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: znižovanie podvozku
no tam pak de o to , jak moc to bude snížený ale kydž by to bylo tak do těch 3 cm tak bych řek , že to ty obyč tlumiče eště poberou , ale pak bych asi už dával i tlumiče

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: znižovanie podvozku
někdy dělaj snížení nejen pružiny ale třeba i kratší tlumiče, nebo posunutá miska směrem dolů na tlumiči...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od scoty-granturismo
OK,,a ked dam len pružiny športové tlmiče nacham orig bude to good,,alebo zlé na prd

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od scoty-granturismo

R15 205/50

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od hovi
no záleží na tom , pokud sou ty pružiny dělané i pro standartní tlumiče , to by mělo být vždy u nich napsáno , takže pokud to tam bude , tak proč je tam nedát
:D

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #9 od hovi

www.tuningshop.cz/fiat-tipo-1-9-tds-2-0-...ortovni-podvozek.htm

tak v tajihledstom schopu maj dobře natáhlí ceny koukal sem na ten podvozek a za tu cenu a eště levnější mají jinde i stavitelnej podvozek , což je už super a koukal sem jen nasamotné pružiny a tady za ně chtějí skoro 5000Kč a já je vyděl od té samé firmy za 2300kč

Více
17 roků 5 měsíců zpět #10 od scoty-granturismo
veru,,ja by som chcel dať nové športové pružiny lebo tieto čo mam sú nejake divné tak neviem či by pasovali s origoš tlmičmi

R15 205/50

Více
17 roků 5 měsíců zpět #11 od jimird
Odpověděl jimird pro téma kola
já snížil auto jen pomocí kol,dal jsem tam prostě menší kola,14 s ultra malým profilem gum

Více
17 roků 5 měsíců zpět #12 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: kola

já snížil auto jen pomocí kol,dal jsem tam prostě menší kola,14 s ultra malým profilem gum

To je celkem na úkor maximální rychlosti. Zase tím získáš lepší odpich.
Na škodovkách se dělalo malésnížení tím, že se z každé strany uřízlo max půl závitu. To dalo asi 3 cm dolů. Ale navím jak by se toto dalo udělat v zadu u Tipa a jak by se auto chovalo. Na Favoritu šlý krátit i zadní. Fakt to bylo poznat na stabilitě celého auta. Pro větší skrácení se dělaly různé nádstavce pro uchycení tlumičů a nebo ty speciální tlumiče i s pružinama.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 5 měsíců zpět #13 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: znižovanie podvozku
kámoš mi zas říkla že na škodofce to snížil tak že pružiny nahřál autogenem. že prý je to lepší než je řezat .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 5 měsíců zpět #14 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: znižovanie podvozku
tak jsem to rozerval v pátek o šutr v lese
nárazník ve spodu rozervanej,výfuk rozpujenej a je slovíno,navíc dnes mi tam skočil zajíc a já náračník i něj rozštíp i na druhé straně
Nárazník udělám-joště ho více vyhladím a chromové lišty udělám lépe

Více
17 roků 5 měsíců zpět #15 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: znižovanie podvozku
nic mě neodradí a budu jezdit ze snížením autem,i když mám vanu a nápravu odřenou

Vygenerováno za 0.486 sekund