Lak na zadní světla

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od stiglitz
Lak na zadní světla vytvořil uživatel stiglitz
Přemýšlel jsem o tom, ale nemám žádný zkušenosti. A hlavně, co ti můžou policajti? Když už nemůžem kápnout na ty čirý světla, nebo bílý. Mám černý auto, tak černou barvu...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Lak na zadní světla
...ja som cvakal pokutu če vraj mi to slabo svieti a nieje to od vyrobcu...a aj tak je to oničom nechaj to tak škoda roboty...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma světla
já je mám tmavé dost od výroby, a je fakt že ty světla jdou blbě vidět. ale jinak jsem viděl něco ve spreji, ale bylo to myslím v baumaxu či jiném hypersuper.

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Lak na zadní světla
Benga Tě za to sejmou. A dobře ti tak. Protože jet za takovým autem v noci je skutečně o držku.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Lak na zadní světla
To je fakt, potom to není vidět, že to svítí....takhle jsem málem sebral škodovku 120 co stála u krajnice a bylo to malinko za mlhy, no měl jsem to tak tak, jsem ho minul snad o 5 cm :roll: , tak jsem zastavil a čumim jako tele na nový vrata, vylezl z toho klučík že bych mu víc jak 15 neřekl a že se omlouvá, ale že mu to zdechlo a čeká na odtah :!:
No co by jste na to řekli :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Lak na zadní světla
Asi máte pravdu. Napadlo mě to protože jsem takový sprej držel v ruce.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od Předseda
Hele, je tuning a tuzing. Zaflákat zadní světla barvou spadá jednoznačně do druhý kategorie.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Lak na zadní světla

Hele, je tuning a tuzing. Zaflákat zadní světla barvou spadá jednoznačně do druhý kategorie.

ja mam zaflakane svetla cervenou farbou. to som ako tuzer??? nejde o to, ze mas zastriekane svetla farbou, ide o tom, ako to k tomu autu ladi.

ten sprej na svetla vyraba firma MOTIP alebo tak nejako. su v zelenej, cervenej modrej a ciernej farbe.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Lak na zadní světla

ja mam zaflakane svetla cervenou farbou. to som ako tuzer??? nejde o to, ze mas zastriekane svetla farbou, ide o tom, ako to k tomu autu ladi.

ten sprej na svetla vyraba firma MOTIP alebo tak nejako. su v zelenej, cervenej modrej a ciernej farbe.

...samozřejmě souhlasím s mt-tuning. Když to sladíš barevně, tak je to pěkné. Dělají se speciální barby a když použiješ jednu, max dvě vrstvy, tak to svítivost nesnižuje natolik, že by to vidět nebylo. Ale Tipa mají již v základu kouřové, popř. celočervené lampy a pamatuju si, když jsem poprvé uviděl Tipo - byla to prostě bomba a já snil, že jednou... Navíc auto roku - co víc si přát. A teď s odstupem času, kdy ceny se staly více než příznivé.... :)

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

• User_69
16 roků 10 měsíců zpět #10 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma no to ne

promiň, ale s tím nesouhlasím. Tobě to třeba ladí s autem, ale ostatní tě nevidí. To má být jako dobré jo? No až do tebe někdo napálí zezadu a sundá ti dveře i s těma zamalovanýma světlama, a řekne "já jsem tě neviděl" Tak co bude?
Já bych to ani nerozděloval na tuning a tuzing, ale npodle normálního rozumu. :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: no to ne

promiň, ale s tím nesouhlasím. Tobě to třeba ladí s autem, ale ostatní tě nevidí. To má být jako dobré jo? No až do tebe někdo napálí zezadu a sundá ti dveře i s těma zamalovanýma světlama, a řekne "já jsem tě neviděl" Tak co bude?
Já bych to ani nerozděloval na tuning a tuzing, ale npodle normálního rozumu. :)

...nevidíš jen ty, co to schválně přeženou a dají více vrstev. Když dá jednu a počká, až to zaschne, tak to chytne nádech. Lak je průhledný, pro tento účel dělaný a je vidět normálně. Druhá vrstva teprve trochu snižuje, ale minimálně. Pak jsou Ti, co jim to nestačí a musí to mít úplně v barvě a to je pak problém. Samozřejmě to chce mít rozum a nepřehánět, raději méně než více.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: no to ne

prave o to ide. mam tam dve jemne vrstvy laku s nadychom do cervena a svietivost je ta ista.... preto sa to vola tonovaci lak a nie akrylatova farba :oops:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od Předseda
Já osobně to dělím takto: tuning je úprava, která zlepšuje jízdní výkony a naopak nezmenšuje původní kvality auta. Čili úpravy na motoru, brzdách, pérování, ale i třeba sedačky, zrcátka - to všechno přispívá k tomu, že auto je pak lepší než původní.

Tuzing je všechno ostatní. Čili mračítka a barva na zadní světla každopádně - vpředu se zmenšuje činná plocha světla, vzadu se snižuje svítivost. Taky sem spadají různá univerzální křídla, která místo přítlaku na autu vytvářejí aerodynamický odpor a vířivé proudění vzduchu.

Samostatná kapitola tuzingu jsou opičárny - autu nepomůžou, ani neuškodí, co se týká provozních vlastností, jenom si nad nimi každý normální člověk poklepe na čelo. A sem spadají všemožné imitace všeho možného (osobně za nejtrapnější z nich považuju "imitace brzdových kotoučů" - to by jeden brečel), dále sem určitě spadají stroboskopy, modrý světýlka a neony.

Tohle je můj osobní názor, samozřejmě naprosto subjektivní. Chápu, že spousta lidí mě za to nebude mít ráda, což je mi ovšem jedno.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tuning
taková dávka odporu, to tu ještě nebylo :lol: . nejlepší na auto nešahat a je to. holt každému se líbí něco jiného

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Lak na zadní světla
No, no, no..! Takže když si vylepším interiér a vypadá to, je to podle tebe tuzing. Předsedo. To je stříška nad pátýma dveřma co tam mám k poklepání na čelo? A ty jsi jako tedy jako schopen to posoudit ? Že bych se poučil.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.499 sekund