Lak na zadní světla
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
No, no, no..! Takže když si vylepším interiér a vypadá to, je to podle tebe tuzing. Předsedo. To je stříška nad pátýma dveřma co tam mám k poklepání na čelo? A ty jsi jako tedy jako schopen to posoudit ? Že bych se poučil.
Píšu že je to čistě můj subjektivní názor. Dobře - tak k čemu je ta stříška nad pátýma dveřma, kterou tuneři (i tuzeři) hrdě nazývaj "odtrhová hrana"? Se zase rád poučím já
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
mna nazor druhych ludi co je tuning a co tuzing nezaujima... to co je pre mna pekne sa niekomu nepaci a co sa mne nepaci je pre niekoho pekne,....
nechcem byt stiplavy, ale spytam sa Predsedu predsalen stiplavu otazku... co take si ty vytvoril aby si mohol posudzovat pracu druhych ludi../ a neber to v zlom, ber to ako radu skuseneho do zivota.....
nechajte toho chlapci.... je jedno co na aute mas. nieje na druhych aby to posudzovali. je to len a len na tebe. robis to pre seba. kym je vsetko vazne v ramci bezpecnosti tak je to v pohode....
mna nazor druhych ludi co je tuning a co tuzing nezaujima... to co je pre mna pekne sa niekomu nepaci a co sa mne nepaci je pre niekoho pekne,....
nechcem byt stiplavy, ale spytam sa Predsedu predsalen stiplavu otazku... co take si ty vytvoril aby si mohol posudzovat pracu druhych ludi../ a neber to v zlom, ber to ako radu skuseneho do zivota.....
No já měl - co se tématu týká - akorát vytuzený erko. Mělo křídlo, obrovský přední a zadní nárazník, osm světel vpředu, ZADNÍ SVĚTLA A PŘEDNÍ BLINKRY NASTŘíIKANÝ NA ČERNO, široký kola. Zespoda žádný úpravy, prostě motor, brzdy atd. základ. Jako na pohled celkem pěkný, ale pak jsem si řek, jestli nejsem magor. Nárazníky byly jak radlice, takže to muselo mít odpor jako kráva a univerzální křídlo na zadní kapotě jakbysmet. Do toho ta černá... Pochopil jsem, že takhle se tuning nedělá, zbavil jsem se toho a přesedlal jsem na veterány (oktávka, sedan, stejšn...). Moc rád bych Vám ukázal aspoň to erko, bohužel mi tenkrát ukradli foťák i s nevyvolaným filmem a auto jsem mezitím prodal.
Jenom - jestli je to červený v Tvojí ikonce Tvoje současný auto, tak musím říct, že takhle se mi to líbí. Žádný přehnaný výstřelky, aspoň pokud můžu soudit z tý maličky fotky.
stiglitz.
/////
Ta stříška je tam čistě jen proto že se mi to prostě líbí. Nejsem tak blbej abych si myslel že se to může nějak projevit. Jenom mi prostě ladí k autu. OKA..? Jinak tuning je i o vzhledu. Ale decentně. Třeba pěkný prahy k tý stříšce a pěkný kola. To mi stačí. Chci prostě mít pěkný auto.
Jo, to jo. Prahy, lemy, nárazníky, maska - to všechno je OK. Ale třeba mračítka... no já už sem radši nic psát nebudu, bych se nerad nějak někoho dotknul, nebo se hádal. Todle je fakt tenký led a strašně subjektivní. Takže mi radši zítra poradíte, od čeho je drát v motorovým prostoru mojí Tempry, kterej nikam nevede a to tohohle vlákna vám kecat už nebudu.
stiglitz.
/////
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Když už má někdo potřebu to s těma zadníma světlama dělat, měl by do nich pak aspoň dát silnější žárovky.
Pokud jsem se někoho dotknul, omlouvám se.
Ta stříška je tam čistě jen proto že se mi to prostě líbí. Nejsem tak blbej abych si myslel že se to může nějak projevit. Jenom mi prostě ladí k autu. OKA..? Jinak tuning je i o vzhledu. Ale decentně. Třeba pěkný prahy k tý stříšce a pěkný kola. To mi stačí. Chci prostě mít pěkný auto.
Jo, to jo. Prahy, lemy, nárazníky, maska - to všechno je OK. Ale třeba mračítka... no já už sem radši nic psát nebudu, bych se nerad nějak někoho dotknul, nebo se hádal. Todle je fakt tenký led a strašně subjektivní. Takže mi radši zítra poradíte, od čeho je drát v motorovým prostoru mojí Tempry, kterej nikam nevede a to tohohle vlákna vám kecat už nebudu.
tak jsou mračítka a mračítka
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz.
/////
Nikdy žádný problém ... stavěli mě .. ale na světla nic neříkali.A policajti?