Lak na zadní světla

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Lak na zadní světla
:total:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Lak na zadní světla

No, no, no..! Takže když si vylepším interiér a vypadá to, je to podle tebe tuzing. Předsedo. To je stříška nad pátýma dveřma co tam mám k poklepání na čelo? A ty jsi jako tedy jako schopen to posoudit ? Že bych se poučil.

Píšu že je to čistě můj subjektivní názor. Dobře - tak k čemu je ta stříška nad pátýma dveřma, kterou tuneři (i tuzeři) hrdě nazývaj "odtrhová hrana"? Se zase rád poučím já :)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Lak na zadní světla
nechajte toho chlapci.... je jedno co na aute mas. nieje na druhych aby to posudzovali. je to len a len na tebe. robis to pre seba. kym je vsetko vazne v ramci bezpecnosti tak je to v pohode....

mna nazor druhych ludi co je tuning a co tuzing nezaujima... to co je pre mna pekne sa niekomu nepaci a co sa mne nepaci je pre niekoho pekne,....

nechcem byt stiplavy, ale spytam sa Predsedu predsalen stiplavu otazku... co take si ty vytvoril aby si mohol posudzovat pracu druhych ludi../ a neber to v zlom, ber to ako radu skuseneho do zivota..... :P

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od Předseda

nechajte toho chlapci.... je jedno co na aute mas. nieje na druhych aby to posudzovali. je to len a len na tebe. robis to pre seba. kym je vsetko vazne v ramci bezpecnosti tak je to v pohode....

mna nazor druhych ludi co je tuning a co tuzing nezaujima... to co je pre mna pekne sa niekomu nepaci a co sa mne nepaci je pre niekoho pekne,....

nechcem byt stiplavy, ale spytam sa Predsedu predsalen stiplavu otazku... co take si ty vytvoril aby si mohol posudzovat pracu druhych ludi../ a neber to v zlom, ber to ako radu skuseneho do zivota..... :P

No já měl - co se tématu týká - akorát vytuzený erko. Mělo křídlo, obrovský přední a zadní nárazník, osm světel vpředu, ZADNÍ SVĚTLA A PŘEDNÍ BLINKRY NASTŘíIKANÝ NA ČERNO, široký kola. Zespoda žádný úpravy, prostě motor, brzdy atd. základ. Jako na pohled celkem pěkný, ale pak jsem si řek, jestli nejsem magor. Nárazníky byly jak radlice, takže to muselo mít odpor jako kráva a univerzální křídlo na zadní kapotě jakbysmet. Do toho ta černá... Pochopil jsem, že takhle se tuning nedělá, zbavil jsem se toho a přesedlal jsem na veterány (oktávka, sedan, stejšn...). Moc rád bych Vám ukázal aspoň to erko, bohužel mi tenkrát ukradli foťák i s nevyvolaným filmem a auto jsem mezitím prodal.

Jenom - jestli je to červený v Tvojí ikonce Tvoje současný auto, tak musím říct, že takhle se mi to líbí. Žádný přehnaný výstřelky, aspoň pokud můžu soudit z tý maličky fotky.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od stiglitz
Ta stříška je tam čistě jen proto že se mi to prostě líbí. Nejsem tak blbej abych si myslel že se to může nějak projevit. Jenom mi prostě ladí k autu. OKA..? Jinak tuning je i o vzhledu. Ale decentně. Třeba pěkný prahy k tý stříšce a pěkný kola. To mi stačí. Chci prostě mít pěkný auto.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od Předseda

Ta stříška je tam čistě jen proto že se mi to prostě líbí. Nejsem tak blbej abych si myslel že se to může nějak projevit. Jenom mi prostě ladí k autu. OKA..? Jinak tuning je i o vzhledu. Ale decentně. Třeba pěkný prahy k tý stříšce a pěkný kola. To mi stačí. Chci prostě mít pěkný auto.

Jo, to jo. Prahy, lemy, nárazníky, maska - to všechno je OK. Ale třeba mračítka... no já už sem radši nic psát nebudu, bych se nerad nějak někoho dotknul, nebo se hádal. Todle je fakt tenký led a strašně subjektivní. Takže mi radši zítra poradíte, od čeho je drát v motorovým prostoru mojí Tempry, kterej nikam nevede a to tohohle vlákna vám kecat už nebudu.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od stiglitz
To je v pohodě. Já se nenasírám :lol: Jinak takovej drát co nikam nevede jsem spojil s kostrou a rozsvítila se kontrolka opotřebení brzdových destiček. Je možný ře máš to samý, když stojim proti otevřený haupně tak je myslím na pravý straně. Některý destičky to čidlo nemají.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 10 měsíců zpět #23 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Lak na zadní světla
...tak se nebavte o tuningu, to by bylo na samostatný téma, ptal se na zatmavení zdních světel a ty tu předsedo začínáš rozebírat ostatní. Mimochodem to, co tuneři a podle tebe i tuzeři nazývají odtrhová hrana, je ve skutečnosti opravdu odtrhová hrana aerodynamického odporu vzduchu, který se víří za autem a strhává ji proud vzduchu co jde okolo střechy. Mimochodem ji na Felicie montovali již od výroby, protože když si zákazník nechal buď příplatkově nebo dodatečně namontovat střešní okno, tak oknem pronikaly výfukové plyny... a slovo tuning znamená úprava, to znamená vše, co není série a jde jak o tzv. Performance - což máš jistě na mysli ty, akorát to nedovedeš pojmenovat, tak i o vizuélní optický tuning. Každý si upravuje auto podle svých představ a proto je spousta více či méně upravených i více či méně hezkých aut. Každý máme svůj názor, svůj styl, každý má jiné cítění - a bohu dík, že to tak je, jinak by mohlo jezdit jedno auto, který budou mít všichni stejný. Takže bych byl při té kritice trochu zdrženlivější a nehanil hned chuť kluka upravit si auto. Proto tu všichni jsme, abychom mu to vysvětlili, řekli názor, poradili mu atd. Máme si tu všichni vycházet vstříc, vždyť jsme jedna rodina a ty tak kritizuješ. Myslím, že tvá přezdívka na fóru "předseda" tě asi vystihuje... :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #24 od Předseda
Pravda, rozjelo se to špatným směrem. Každopádně abysme se teda vrátili k původnímu tématu - zastříkaná zadní světla jsou skutečně špatně. A myslím, že nejlepší způsob, jak zjistit co je a co není dobře je zeptat se na technický.

Když už má někdo potřebu to s těma zadníma světlama dělat, měl by do nich pak aspoň dát silnější žárovky.

Pokud jsem se někoho dotknul, omlouvám se.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #25 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Lak na zadní světla

Jo, to jo. Prahy, lemy, nárazníky, maska - to všechno je OK. Ale třeba mračítka... no já už sem radši nic psát nebudu, bych se nerad nějak někoho dotknul, nebo se hádal. Todle je fakt tenký led a strašně subjektivní. Takže mi radši zítra poradíte, od čeho je drát v motorovým prostoru mojí Tempry, kterej nikam nevede a to tohohle vlákna vám kecat už nebudu.

tak jsou mračítka a mračítka :!: :lol:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #26 od BOHHy
Odpověděl BOHHy pro téma osvětlení
K tomu že to málo svítí při zatmavení ... na fiatu sice ne ale mám zatmavené na bmw a když se tam dají silnější žárovky je to uplne v pohodě a svítí to normálně !

Více
16 roků 10 měsíců zpět #27 od stiglitz
A policajti?

stiglitz.
/////

Více
16 roků 10 měsíců zpět #28 od BOHHy
Odpověděl BOHHy pro téma Re: Lak na zadní světla

A policajti?

Nikdy žádný problém ... stavěli mě .. ale na světla nic neříkali.

Vygenerováno za 0.441 sekund