zapojeni stroboskopu
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1,9 TD
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
predsedo, citas si sem tam aj pravidla fora??? toto nieje odpoved... takze
no do tech parkovacek by to snad slo,ale ty stroboskopy muzou jen svitit ne?myslim misto te parkovacky,hlavne kdyby me chytkli fizli tak abych to pred nima nepustil a ono mi to jen neblikalo,jinak jak myslis stim plus a minus,vsak musis mit nekde zdroj ne?takze snad na tu baterku to pripojis?nevom sem ztoho jelen jako ovladani intenzity zablesku atd to vim ze tam je ale to zapojeni
no ty stroby co mam ja tak jen blikaji takze stale svitit nemuzou a schvalene to nej ni takze se to policii stejne libit nebude at tak ci tak.a mel jsem je zapojene tak ze v kabine jsem si nasel staly proud myslim ze ze zapaloväce uz nevim presne ten jsem privedl na vypinac a z vypinace do motoru ke strobum.no a minus ti staci pripojit v motoru nekde na kostru a ovladac jsem mel tak blizko u tech vybojek ze jsem ho musel nechat v motoru a nastavil jsem si to a pak uz s tim nehybal.
Zkratka FIAT je FIAT
Zkratka FIAT je FIAT
no já osobně bych už bych si stroba koupil jen kvalitní (od 1000kč víš) s těma za 300lč z pumpy mam takove skušenosti , že tak po cca 30 hodinách svítění začnou blikat , jak se jim zachce , nejdou pravidelně spolu ale blikaj jak ,,policejní maják" a ktomu opravdu nepravidelně a kámoš měl tu stejnou skušenost a pak koupil strobo za 1500kč a má je už 3 roky a bezproblemuja mam obyc kupovany na pumpe asi za 3 kila
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
tuning.autodoplnky.cz/stroboskopy/strobo...v-safety-car-s287579
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
no tak červenej bude + a černej - , černej chytni někam na kastli, nebo přimo na baterku (nebo pod baterkou je je ukostřovací bod) a + si natahni k palubce tak si dej vypínač a jeden kabel napoj na ten vypínač co povede od strobáčů a druhej kabel vem někde ze stálýho + třeba v pojstkovce, nebo přímo na baterce a dej na druhej kontakt spínače a mělo by to chodit (eště bych dal jednu pojstku mezi spínač a strobáče)tak sem si koupil ty stroboskopy,prozatim jen za 3 kila a chtel sem se zeptat jak to teda zpojit ,sou tam dva kabliky, cernej a cervenej cili + a - kdyz je napojima na autobaterii tak vklidu svciti ale muze mi nekdo poradit jak to udelat abych to pokazde nemusel pripojovat k baterii?sory jestli z se o tom nekdo zminoval ale rad bych to slysel poporadku tak jestli ma nekdo tu zkusenost tak prosim o radu