zatmaveni prednich svetel!

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od TDGT
zatmaveni prednich svetel! vytvořil uživatel TDGT
zdravim nedavno sem videl na netu alfu 146 mozna vite nekteri o co se jedna ma ji chlapik pod nickem Reproboy(vinova 1.8T.S) a ma zatmaveny vnitrky prednich lamp,nevim jestli me zatmaveny paraboly nebo jak to ma vyreseny,kazdopadne to vypade dobre ,nemate stim nekdo zkusenost co to je?

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od stiglitz
To sem nepiš, to se nedělá, :lol:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
Přesně tak, to je prasečina největšího kalibru, stejně jako zastříkání zadních lamp nějakym sprejem :evil: všechno co snižuje viditelnost je podle mě nebezpečný

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
navic to neukecas pred fizlama, ti naperou pekny flastr, kdyz na to prijde 8)
nehlede na to, ze kolikrat to v noci sviti i tak pekne na ho*no, tak proc to jeste umyslne zatmavovat :lol:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
no budu tam davat prestavbovou xenonoveou sadu budu ji mit zadarmo v hodnote 4000 Kč a myslim si ze by to tem xenonum moc neubralo

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od TDGT
jako nektery auta to meli uz z vyroby viz treba Punto GT a jini

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
Já radši osilňuji řidiče svým světlem než aby mne na silnici neviděli....proto si chci koupit xenonové žárovky a do mlhovek nějaké modré a bude :driver: :rentgen:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od TDGT
neva chlapi ja se ptal jen na nazor jak to ma vyresiny no jestli by to melo mit takovej ucinek jako treba zminovany zatmavena zadni svetla tak to kaslu

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
rozhodol si sa spravne, xenony tam predsa chces dat koli tomu aby si lepsie videl, tak preco by si zatemnoval.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od TDGT
zatmaveny svetla na zadku sem mel na minulym tipku nastrikal to predchozi majitel je pravda ze se mi to libilo ale to sveto neslo moc videt uz tak sou zadni lampy u tipa jako bludicky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
ty zatmanevý nebo zasříkaný zadní světla jsme tu už taky řešili, psal jsem tam, jak jsem málem sundal týpka se 120kou, když mu to zdechlo a stál u krajnice, nebylo to vůbec vidět....takovejhle tuzing teda nemám rád a jak jsi psal u tipa už to takhle svítí docela málo :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
počkejte pánové. vy se tu pořád bavíte o tom že to sníží svit. Kámoš jednou sehnal takovej sprej (modrej tušim) přímo na světla. nastříkal a světla byli celý modrý (jen tak lehce ale celý). když ale rozsvítil svítilo to naprosto normálně.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od TDGT

počkejte pánové. vy se tu pořád bavíte o tom že to sníží svit. Kámoš jednou sehnal takovej sprej (modrej tušim) přímo na světla. nastříkal a světla byli celý modrý (jen tak lehce ale celý). když ale rozsvítil svítilo to naprosto normálně.

jn to si taky myslim tady nejde o zastrikani te sklenene plochy ,prosimte nevis nahodou jak a co strikal?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od TDGT
no pokud se bavim o sklech svetel,tak se daji koupit i takove folie na ne (modra,zelena,cervena a buhvi co jeste) vypada to hezky je to podobnej princip jako folie na okna ale z daleko vetsi propustnosti

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od TommyAngelo
Mno ja jenom vím že tenkrat jak jsem se ještě bavil z gennym666 tak si to udělal na svém típlu a ještě se mněl ptal ty jsis toho vším že mám začerněne pření světla a já pravím všiml hned to šlo poznat,pravil mi že to je černy sprey na světla ale nevím kaj to už kupil,a stříka se to myslím na skla světel ne na paroboly :roll: 8)

Vygenerováno za 3.178 sekund