zatmaveni prednich svetel!

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!

Mno ja jenom vím že tenkrat jak jsem se ještě bavil z gennym666 tak si to udělal na svém típlu a ještě se mněl ptal ty jsis toho vším že mám začerněne pření světla a já pravím všiml hned to šlo poznat,pravil mi že to je černy sprey na světla ale nevím kaj to už kupil,a stříka se to myslím na skla světel ne na paroboly :roll: 8)

tak to bude zrejme stejnej zpusob jako ty folie taky ,na sklo

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od TommyAngelo

Mno ja jenom vím že tenkrat jak jsem se ještě bavil z gennym666 tak si to udělal na svém típlu a ještě se mněl ptal ty jsis toho vším že mám začerněne pření světla a já pravím všiml hned to šlo poznat,pravil mi že to je černy sprey na světla ale nevím kaj to už kupil,a stříka se to myslím na skla světel ne na paroboly :roll: 8)

ale nevypadalo to zle skus napsat genymu666 ten ti řekne víc jestly chceš kontakt na jeho icq mužu poslat 8)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
a uvazujete pri tom cerneni aj o bezpecnosti?
lebo vidiet a byt videny je dolezite z hladiska bezpecnosti.
chcelo by to zmerat intenzitu svetla s tym namalovanym sklom, lebo ak to obmedzi prechod svetla, a myslim ze ano, tak uz uvazujte.
pri nehode ktora sa stane preto lebo vas nebolo vidno, a pride niekto o zdravie alebo zivot, to by som neprial nikomu.
koli tomu ze je to pekne, a niekto pride do invalidneho voziku....???!!!

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od TDGT

a uvazujete pri tom cerneni aj o bezpecnosti?
lebo vidiet a byt videny je dolezite z hladiska bezpecnosti.
chcelo by to zmerat intenzitu svetla s tym namalovanym sklom, lebo ak to obmedzi prechod svetla, a myslim ze ano, tak uz uvazujte.
pri nehode ktora sa stane preto lebo vas nebolo vidno, a pride niekto o zdravie alebo zivot, to by som neprial nikomu.
koli tomu ze je to pekne, a niekto pride do invalidneho voziku....???!!!

jak sem rekl radsi se prvni zeptam tady na foru kdo stim ma jaky zkusenosti a pak az popripade bych to provedl ale kdyby to melo byt na ukor bezpecnosti tak to kaslu uvidime

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od TDGT

ale nevypadalo to zle skus napsat genymu666 ten ti řekne víc jestly chceš kontakt na jeho icq mužu poslat 8)

jj to bys byl hodnej kdybys mi dal kontakt bych se poptal co a jak

Více
16 roků 6 měsíců zpět #21 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: zatmaveni prednich svetel!
je to přímo spray na světla a maj to dnes skoro všude,já ho používám tak 4roky,nesmí se toho tam dát hodně moc,jinak to nesnižuje nic,ale je to vábnička na POLiše

Více
16 roků 6 měsíců zpět #22 od Předseda
No já už tu na to jednou psal svůj názor a byl jsem ostře napaden, takže už se vyjadřovat nebudu.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #23 od mt-tuning
k tomuto sa vyjadrim... zatmavovat cinnu plochu svetla doporucim jedine na showcar ak si nechces technicky preukaz vybavovat nanovo.,.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Vygenerováno za 0.070 sekund