Klubova samolepka na SPZ

Více
16 roků 3 měsíců zpět #31 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ

Je to sice pekne, ale napr. ja by som si na biele auto urcite nedal podpozku, zelenu, modru, ci cervenu. K cervenemu, alebo ciernemu autu ano, ale na bielom to bude vyzerat zle. Max. by som rozmyslal nad bielou.

No ale tak to se nikdy nedostaneme na společnou barvu klubu, to si ji rovnou můžeme každý přestříkat sám a vyfasovat jen samolepky www.fiattipo.net

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #32 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
Jenže nejde o to, jak moc to má ladit k autu, ale jak moc to bude na dálku vidět. Jde hlavně o PŘEDNÍ podložku. Proto jsem hlasoval pro nejvýraznější, tedy červenou, ač se mi taky k barvě auta vůbec nehodí. Kdo to chce mít sladěné, bude mít podložku nenápadnou a v tom případě pro něj nemá smysl si jí vůbec pořizovat a příslušnost ke klubu může řešit třeba klubovou samolepkou.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #33 od stevo MI
Odpověděl stevo MI pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
Suhlas Předseda. Ono na našich väčšinou čiernych prednych naraznikoch sa asi najviac bude hodiť červená. (a mne paradne sekne dozadu :lol: )

tipo 1,9 TD "92"

Více
16 roků 3 měsíců zpět #34 od JiFi

Suhlas Předseda. Ono na našich väčšinou čiernych prednych naraznikoch sa asi najviac bude hodiť červená. (a mne paradne sekne dozadu :lol: )

Souhlasím také, i když mám auto zelené, červená mi nevadí, půjde dobře vidět a to je nejdůležitější

16 roků 2 měsíců zpět #35 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
A co tak udělat jí ve stylu italské vlajky - tedy tři svislé pruhy těch tří barev ?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #36 od vvoky182
Odpověděl vvoky182 pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ

A co tak udělat jí ve stylu italské vlajky - tedy tři svislé pruhy těch tří barev ?

Tak to mám já dělal jsem si to sám a už sem to udělal i hodně lidem z okolí

Více
16 roků 2 měsíců zpět #37 od vvoky182
Odpověděl vvoky182 pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
Tady to jde vidět dělal jsem to ségře na coupe na tipu to už mám taky, ale ještě to není vyfocený

Více
16 roků 2 měsíců zpět #38 od vvoky182

Více
16 roků 2 měsíců zpět #39 od JiFi

www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=13343

no není to špatný nápad, záleží na tom, kolika lidem by se to líbilo? já na to mám nic moc názor, nevím, ale mít tam trojbarevnou spz podlozku mi neprijde jako reseni "viditelnosti"..
Jako článek, i když krátký jsem napsal, napsal jsem i důvody proč červenou, pokud by lidé byli proti, angažovat se nemusím, já nikomu nic nevnucuji. Jde jen o diskusi, ze které by měla vzejít oficiální barva členů klubu. Pokud se rozhodne tříbarevná, proč ne, nebráním se, pak bychom měli tedy zvolit, kdo by to udělal a za kolik.. ;-)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #40 od Tonny Tempra SW
inak mam kamosa co robí tuningove nalepky a urobí cokolvek aj na spz-tky,dalo by sa nieco urobyt napr:s farebnymi reflexnymi samolepkami"cez den su farebne napr:cervene a v noci pekne svietia takze ked by si siel okolo niekoho z klubu tak ho nepriehladnes ci za svetla alebo tmy.Skuste o tom popremyslat a preberte taketo nieco.Ja by som bol za taketo neake riesenie.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #41 od JiFi

inak mam kamosa co roby tuningove nalepky a uroby cokolvek aj na spzky,dalo by sa nieco urobyt napr:s farebnymi reflexnymi samolepkami"cez den su farebne napr:cervene a v noci pekne svietia takze ked by si siel okolo niekoho z klubu tak ho nepriehladnes ci za svetla alebo tmy.Skuste o tom popremyslat a preberte taketo nieco.Ja by som bol za taketo neake riesenie.

To vůbec není špatný nápad, chápu že jde o reflexní 3M nálepku, nikoho by to moc nestálo, jen tu nálepku, jenže, jak moc dobře by to na tom plastu drželo? trvanlivost?

Více
16 roků 2 měsíců zpět #42 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
tohle řešní se mi docela zamlouvá, jinak barvu bych bral červenou

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 2 měsíců zpět #43 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
Ja mam take bile auti ale me bi to celkem nevadilo mit neco odlisneho na aute bil bych taky pro tu cervenou je to pekna barva a hlavne je videt!!!kdyby bili cerveny beru 2ks hned!!! :P

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #44 od Tonny Tempra SW
tie samolepky drzia velmi dobre,pisem to preto lebo akurat mesiac uz mam polepene cele auto plamenovym drakom a kopec inych vzorov aj na kapote a drzi to super,ja to mam sice v striebornej ale ani v umyvarke pod kefamy to neurobilo ziadny skrkancek.Mali by vydrzat niekolko rokov bez odlepenia,samozrejme ak mi to niekto prejde od zavisti klucom tak ju porusi ale zatial som nadmieru spokojny.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #45 od Wolf1888
Odpověděl Wolf1888 pro téma Re: Klubova samolepka na SPZ
No mne sa asi najviac paci ta italska trikolora, ale keby bol cely drziak taky, nie len ten spodok, ale ked nic ine, tak aj cervenu by som bral :wink:

:arrow: Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
:arrow: Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik

Vygenerováno za 0.562 sekund