Klubova samolepka na SPZ
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Skor by bolo lepsie streknut to niakou farbou na plast, a bolo by to ok...Asi bych to zvládl vyrobit všem, ale dokážu to nalepit jen na ten širší okraj pod spz na ty uzoučký okolo ta folie nebude držet prostě tak jak je to na té fotce
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
Skor by bolo lepsie streknut to niakou farbou na plast, a bolo by to ok...Asi bych to zvládl vyrobit všem, ale dokážu to nalepit jen na ten širší okraj pod spz na ty uzoučký okolo ta folie nebude držet prostě tak jak je to na té fotce
Jo možná jo, ale to jsem nikdy nedělal a možná bych řekl, že ta folie vydrží víc, ale jak říkám nemám s barvou zkušenosti a taky jak by bílá překryla tu černou podložku?
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
Asi bych to zvládl vyrobit všem, ale dokážu to nalepit jen na ten širší okraj pod spz na ty uzoučký okolo ta folie nebude držet prostě tak jak je to na té fotce
no tak to chápu, fólie na tom drží lépe, jde o to, že by to na celém povrchu podložky ještě více vyniklo.
to all: Navrhuji řešení dle vvoky182 fólie má větší trvanlivost a hlavně, barva na plastu ráda opadá (časem). Grafické řešení to už je to poslední, já si myslím, že to co vytvořil vvoky182 není vůbec špatné. To že by si to mohl zajistit každý sám u lidí, co s tím pracují, no jako proč ne. Pokud vyhovuje grafické řešení italské vlajky zkoseně řešené zprava do leva, tak bych byl pro, jen bych požádal vvokyho, aby nám dodal tedy přesné rozměry jednotlivých barevných pruhů. Teď k tomu odlišení se od těch, co už takovou trikoloru mají a to nejen na Tipech.. Těžko říct, zda to nějak řešit, dle mě je to zbytečné. Prostě trikoloru budeme mít mi a ostatní klidně taky, když ji ale na autě bude mít Tipko, budu předpokládat, že je to na 99% tipař z klubu. Takže co?
Jdeme tedy do finální podoby? já osobně nemám nikoho v okolí kdo se fóliemi zabývá, takže bych byl pro, aby se ustanovil někdo (např. vvoky182) na koho se mohou obrátit lidé, kteří nemají možnost si takovou výrobu zajistit. Ten kdo by takovou možnost neměl, tak by zažádal o zaslání fólie poštou, případně by poslal svoji dosavadní podložku a obratem ji obdržel zpět polepenou. Samozřejmě za nějakou cenu + poštovné.
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Mam este jeden napad, su aj nalepky co sa pouzivaju na vyrobu dopravcneho znacenia, a tie su aj reflexne, a mozno by som aj doma niake nasiel, skusim pohladat a pripadne z toho to spravit... co vy na to?
nevím nakolik by se policajtům líbila reflexní červená nebo zelená na předním nárazníku zejména v noci... :
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
To že by si to mohl zajistit každý sám u lidí, co s tím pracují, no jako proč ne. Pokud vyhovuje grafické řešení italské vlajky zkoseně řešené zprava do leva, tak bych byl pro, jen bych požádal vvokyho, aby nám dodal tedy přesné rozměry jednotlivých barevných pruhů
Já jsem taky pro, jen jedna technická poznámka...znaky fiatu jsou zleva do prava a ne naopak Já osobně nevím kde shánět nalepovací folie, ale myslím si že by nemuselo být od věci, aby někdo kontaktoval Michala Zajíčka, který obstarává klubové samolepky, protože by mohl si myslíš sehnat i přesně nařezané samolepky připravené ka nalepení
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km