zdochyna auto
- Lujgi320
- Autor tématu
zdochyna!
takze asi takym stilom idem do mesta ked mu slapnem na krk ta k po cca20km alebo niekedi aj skor zrazu zdochne ! a potom zasa ked idem plinule jednou rychlostov tak to ties spravy! proste ako keby som vypol motor! no len ked mi to spravi tak potom mi je tasko nastartovat!!! stretol sa niekto stakim niecim?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
deli:ahoj mam ten samy problem jenze mne to chcipa uz po 5-10 km.a pak mi to nejde nastartpvat az tak po 1-2 mina zase to jede ale hned se to zacne dusit .když vyhodim rychlost tak motor běži dale jak ma ale když to rozjedu tak to zase dusi až to chcipne nemuze nam nekdo oradit diky mocnazdar ludia mam taky mensi problem s temprov!
zdochyna!
takze asi takym stilom idem do mesta ked mu slapnem na krk ta k po cca20km alebo niekedi aj skor zrazu zdochne ! a potom zasa ked idem plinule jednou rychlostov tak to ties spravy! proste ako keby som vypol motor! no len ked mi to spravi tak potom mi je tasko nastartovat!!! stretol sa niekto stakim niecim?
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Sitko a bordel v nádrži. Ak auto stálo dlhšie bez pohybu, môže tam byť sajrajt. A za to okrem svojej práce a námahy nič nedáš. Skúšajte vec po veci.
...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !
A bol Fiat Tipo
- Lujgi320
- Autor tématu
no pravdu povediac som si ties myslel ze to bude sajrajt v nadrzy tak preto so m to vydrhol a nepomohlo to! ono proste je to tak idem na aute a zrazu cukne vtom vypne motor hodim tam nisju rychlost a uz to vobec nereaguje musym zastavit a tak skusam startovat a startujr na prazdno potom po chvili skoci a niekedy mu to trva dost dlho aj cca20min!
- jumbo
Taky ti to klidně může dělat i ucpané víčko od nádrže, źe ti nepřisáva vzduch. Ale dej na rady Charlese.
Pokud projdeš motorové forum, narazíš na několik příspěvků o vadném potenciometru škrtící klapky, na něj bych se zaměřil a zkontroloval, tam bývá často chyba a chování tomu odpovídá. Dělal jsem podobné věci (čištění kontaktů, výměny filtrů, svíček,...) všechno bylo na prd, pomohla až výměna poťáku.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- Lujgi320
- Autor tématu
mna len trocha napada ze ci to nemoze robit inducna cievka co vy nato?
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
- Lujgi320
- Autor tématu
len mne sa to casto nestava niekedy to nespravi tyzden a niekedy to zase roby pri kazdej jazde! takze neviem neviem ci to moze bit to iste! dnes som aj presiel kostry pod baterkov aj oproti a aj na agregate co su nejak tak som to presiel brusnym papierom a nepomohlo!
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
- Lujgi320
- Autor tématu
no napriklat dnes som spravil asi 50km a ani ras necuklo a ani nezdochlo!
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
- Lujgi320
- Autor tématu
no skusim kuknut na tu zapalovacu cievku jak to stoji a tak podobne!
no niektore veci sa daju premerat ktore viem jake maju mat parametre ale dost toho je co nemam ani sajnu!