zdochyna auto

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #1 od Lujgi320
zdochyna auto vytvořil uživatel Lujgi320
nazdar ludia mam taky mensi problem s temprov!
zdochyna!
takze asi takym stilom idem do mesta ked mu slapnem na krk ta k po cca20km alebo niekedi aj skor zrazu zdochne ! a potom zasa ked idem plinule jednou rychlostov tak to ties spravy! proste ako keby som vypol motor! no len ked mi to spravi tak potom mi je tasko nastartovat!!! stretol sa niekto stakim niecim?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #2 od deli
Odpověděl deli pro téma Re: zdochyna auto

nazdar ludia mam taky mensi problem s temprov!
zdochyna!
takze asi takym stilom idem do mesta ked mu slapnem na krk ta k po cca20km alebo niekedi aj skor zrazu zdochne ! a potom zasa ked idem plinule jednou rychlostov tak to ties spravy! proste ako keby som vypol motor! no len ked mi to spravi tak potom mi je tasko nastartovat!!! stretol sa niekto stakim niecim?

deli:ahoj mam ten samy problem jenze mne to chcipa uz po 5-10 km.a pak mi to nejde nastartpvat az tak po 1-2 mina zase to jede ale hned se to zacne dusit .když vyhodim rychlost tak motor běži dale jak ma ale když to rozjedu tak to zase dusi až to chcipne nemuze nam nekdo oradit diky moc

Více
15 roků 3 měsíců zpět #3 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zdochyna auto
Kluci, co napsat jaký tam máte motory...

Více
15 roků 3 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: zdochyna auto
já vám chlapi nevím, ale mě to příjde jen na ucpané sýtko v nádrži. Po tomhle bych šel jako první, protože když to na volnoběh jde normálně a pod zátěží ne, tak to znamená, že nemá dost benzínu (nafty) a proto zdechne. To samé jak psal kolega, že jde natočit až po 1-2 minutách. Až to zase nasaje tak to jede dál ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #5 od eifel
Odpověděl eifel pro téma Môže byť
Najskôr by som šiel po týchto jednoduchších veciach. Ako píše Charles.
Sitko a bordel v nádrži. Ak auto stálo dlhšie bez pohybu, môže tam byť sajrajt. A za to okrem svojej práce a námahy nič nedáš. Skúšajte vec po veci.

...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !

A bol Fiat Tipo 8)

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #6 od Lujgi320
Odpověděl Lujgi320 pro téma Re: zdochyna auto
no ja mam svoju tempru 1,6 57kw
no pravdu povediac som si ties myslel ze to bude sajrajt v nadrzy tak preto so m to vydrhol a nepomohlo to! ono proste je to tak idem na aute a zrazu cukne vtom vypne motor hodim tam nisju rychlost a uz to vobec nereaguje musym zastavit a tak skusam startovat a startujr na prazdno potom po chvili skoci a niekedy mu to trva dost dlho aj cca20min!

• jumbo
15 roků 3 měsíců zpět #7 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma zdochyna auto
Těch příčin může být víc. Najeď si na diskusní fórum a hledej v sekci motory.
Taky ti to klidně může dělat i ucpané víčko od nádrže, źe ti nepřisáva vzduch. Ale dej na rady Charlese.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #8 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: zdochyna auto
Víčko nádrže pokud vím nepotřebuje odvzdušňovat je tam přisávání vzduchu extra. Měnil jsi palivový filtr? Zkus pročistit všechny kostry, aby nevypadávalo třeba palivové čerpadlo.
Pokud projdeš motorové forum, narazíš na několik příspěvků o vadném potenciometru škrtící klapky, na něj bych se zaměřil a zkontroloval, tam bývá často chyba a chování tomu odpovídá. Dělal jsem podobné věci (čištění kontaktů, výměny filtrů, svíček,...) všechno bylo na prd, pomohla až výměna poťáku.

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #9 od Lujgi320
pravdu povediac palivovy filter som menil asi pred 4mesiacmi takze by mal bit ok! no musim skusit prejst nejake kostry! a petenciometer som menil asi pred tyzdnom a to nepomohlo a ktomu som aj vimenil krokovy motorcek! mam aj vimenene sviecky kable vyko rozdelovaca a aj palec! no takze neviem!

mna len trocha napada ze ci to nemoze robit inducna cievka co vy nato?

Více
15 roků 3 měsíců zpět #10 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: zdochyna auto
to jsem teď četl tyhle příznaky,ale byl to peugeot 206.pokud motor zhasne a nenastartuje bývá příčina snímač otáček.pokud naskočí a ihned zhasne může být vadná ř.j.imobilizéru,hlavní ř.j(mimochodem u peugeotu-magneti mareli)nebo zkrat v komunikačním vedení.zkrátím to:po vyčtení paměti hlásilo bez závad(jak jinak)pak se pokusili o test ř.j na osciloskopu při níž došli k vadné zapalovací liště na které jedna cívka měla mezizávitový zkrat,při čemž došlo k zahřátí vinutí cívky a tím k rušení ř.j. tak že přestala pracovat a řídit chod motoru.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #11 od Lujgi320
bery1970 no pravdu povediac som stoho hotovi co si napisal otom vsetko!
len mne sa to casto nestava niekedy to nespravi tyzden a niekedy to zase roby pri kazdej jazde! takze neviem neviem ci to moze bit to iste! dnes som aj presiel kostry pod baterkov aj oproti a aj na agregate co su nejak tak som to presiel brusnym papierom a nepomohlo!

Více
15 roků 3 měsíců zpět #12 od bery1970
je to jen možnost,samozřejmě to může být cokoli

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #13 od Lujgi320
ja viem ze to je jedna z moznosti ale co si ti myslis osobne bude to v tom?
no napriklat dnes som spravil asi 50km a ani ras necuklo a ani nezdochlo!

Více
15 roků 3 měsíců zpět #14 od bery1970
to chce prostě zkoušet co by to mohlo být.já když měl ještě tipo tak jsem sice problém se chcípáním neměl,ale zato s takovým tím poskakováním jako když ti dochází šťáva,hlavně na křižovatkách,když se potřebuješ rozjet a po přidání se auto začlo dusit jsem si užil dosyta.a právě zapalovací cívka byla snad jediná věc kterou jsem nevyměnil,jinak stříkačku s poťákem,krokomotorek,řj,prostě na co si vzpomeneš ano a stejně jsem nezvítězil.snad to můžou být jen kabely,zkus je proměřit

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

• Lujgi320
  • Autor tématu
15 roků 3 měsíců zpět #15 od Lujgi320
ved toto ze treba skusat len ked auto ide tak jak ma ist tak vela toho nezistim bo v tej chvili mu funguje vsetko jak ma a na ceste ked clovek niegde stoji a nemoze nastartovat tak toho vela nepocaruje ked je stoho nasraty!
no skusim kuknut na tu zapalovacu cievku jak to stoji a tak podobne!
no niektore veci sa daju premerat ktore viem jake maju mat parametre ale dost toho je co nemam ani sajnu!

Vygenerováno za 0.951 sekund