zdochyna auto
- Lujgi320
- Autor tématu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jaká je poloha klapky při startování, není moc otevřená? Spíš bych hledal problém ve snímání polohy klapky, to totiž říká jednotce kolik má pustit benzínu, když se snímá blbě tak je směs nevyvážená a nenastartuješ...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- Lujgi320
- Autor tématu
- Lujgi320
- Autor tématu
ludia nikto nema otom probleme ani sajnu pomozte prosim nemozem chodit na aute dakujem vopred
nevim co vy klucí ze slovenska máte za divnou úchylku furt chodit na autě,dyť musíte mít prošlapaný střechy.jestli se chcete hnout z místa musíte za volant
dopředu se omlouvám jesli to někoho popudilo,ale nemoh jsem si pomoct
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
- Lujgi320
- Autor tématu
Ale pokud ti protéká benzín i bez motoru, tak bude chyba asi jinde. Zkoušel jsi odpojit vstřikovací cívku od napájení jestli neprotéká samotná bez impulzu???
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- Lujgi320
- Autor tématu
Pokud jsem to pochopil špatně a dělá to jen při startování (že tam jde moc benzínu) - tak tam už mají vliv čidla (potenciometr škrtící klapky, teplota nasávaného vzduchu atd...)
K tomu zapalování - pokud to hází jiskru na 4. válec (píšeš že na 1,2,3 ne), nemusel jsi měnit cívku. Tam je to buď kabelama nebo víčkem rozdělovače. Jestli je to vyměněný za funkční, tak mě napadá se kouknout při startování a sundaném víčku rozdělovače jestli se otáčí palec - může být totiž něco na ose (třeba ulomené ty dva trny kterými zapadá osa do vačky - nebo pokud máš rozdělovač dole na bloku tak obroušené ozubení)
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
budeš mít vadný Halův snímač otáček motoru. Měl jsem stejný problém, po výměně OK. Nachází se na pravé straně jakoby mezi převodovkou a motorem a vede k němu jeden káblík, ale se dvěma žílama. Buď to bude jen přívodním kabelem k němu, což je ta levnější varianta (0 Kč), nebo čidlem okolo 1000Kč. Chceš-li vědět více, zadej do pana googla "Halův snímač"
TIPO 1.4 OHC - r.v. 1990 - první Tipo a kéž by nebylo i poslední
Začínám Tipkařit a každá dobrá rada nad zlato =)
od května 2010 už néní Tipo, bylo odejito
- Lujgi320
- Autor tématu
hej skusal som odpojit a na prvi krat ked som odpojil tak vstrekoval aj bez toho ze bi bol zapojeni a pri druhom pokuse to nerobil ale ked chcem nastartovat tak benzin strieka jak saleny proste prudom ale dnes som prisiel nato ze este mi nehadze iskru do 1 2 3 valca tak ze neviem co sa deje vimenil som aj kable viko rozdelovaca inducnu cievku a nic nechapem uz tomu a to vsetko sa stalo znicoho nic
cavte tak chibu som uz odstranil moja chiba bola ta ze preskocil rozvod a stal len na 4 valci a tam hadzalo iskru pricina preskocenia rozvoda bola ta ze sa povolila klatka a hned aj zobralo aj zremena asi cca10cm zubov tak som to cele zamenil a nastartoval som islo to normalne as kim sa mi nezlomil 1 ventil tak som dal celu komplet hlavu dolu a obiednal 4 vifukove ventili len tie boli zle teras som poskladal vsetko tak ako to ma bit a auto nejde nastartovat nechapem tomu proste tocim a nic benzin ide iskri hadze na vsetky 4 valce a nenastartujem neviem co sa deje nestretli ste sa stakim niecim robi to neki snimac?
A točí se vůbec vršek?(vačka) - jestli se při tom potkání motoru nestřihl klínek dole na klikovce nebo nahoře na vačce).
Když jsi vyměnil ventily, zabrousil jsi je v sedlech? Aby ti přes ně neutíkala komprese...
- Lujgi320
- Autor tématu
ventili mi zakladal kamarat a hovotil ze zafrezovaval
ja som uz stoho zúfali
A nebo úplná blbost - přehozené kabely ke svíčkám...