Spotřeba!
No tak jestli je přivařená tak to poťežpánbůh....no popravdě,ani vlastně nevím,jak ji mám změřit?to ji asi musím vyšroubovat?to bude asi problém,protože ji mám už od minulího majitele přivařenou na tvrdo
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tak bohužel když jsem to kupoval,tak jsem si toho navšiml a potom,dokud to bylo v poho,tak jsem na to nechtěl vůbec šahatNo tak jestli je přivařená tak to poťežpánbůh....no popravdě,ani vlastně nevím,jak ji mám změřit?to ji asi musím vyšroubovat?to bude asi problém,protože ji mám už od minulího majitele přivařenou na tvrdo
Fiat Tipo,1.4ie,r.v.91,naj.102000 km
asi budete myslet,že jsem uplně blbej,ale když odpojím konektor,tak mám měřit co,to co jde do lambdy,nebo to co jde od jednotkyvyšroubovat né stačí jen odpojit konektor
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Tak bohužel když jsem to kupoval,tak jsem si toho navšiml a potom,dokud to bylo v poho,tak jsem na to nechtěl vůbec šahatNo tak jestli je přivařená tak to poťežpánbůh....no popravdě,ani vlastně nevím,jak ji mám změřit?to ji asi musím vyšroubovat?to bude asi problém,protože ji mám už od minulího majitele přivařenou na tvrdo
nová předpokládám.Upřímně řečeno,moc se mi nechce jí kupovat,navíc to nemusí tím být.Myslíš,že diagnostika by mi takovou závadu nahlásila?
Nemusí se nic objevit, taky se mi nic neobjevilo.Když jsem přijel na test, tak byla vadná jen v některých režimech. Špatně zabírala na volnoběhu a při nižších otáčkách. Univerzální lambda NGK stála 1200:-)
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Nechci z Tebe delat blbce, ale dival ses opravdu spravne na tu lambdu? Je opravdu privarena? Ono to tak na prvni pohled vypada (ten fiting je privareny na vyfuk. svodech), ale neni. Nemyslim si, ze bych nejaky kutil tam varil tu lambdu s vedomim, ze ji odepise, to by muselo byt nejake fakt velke hovado.Tak bohužel když jsem to kupoval,tak jsem si toho navšiml a potom,dokud to bylo v poho,tak jsem na to nechtěl vůbec šahatNo tak jestli je přivařená tak to poťežpánbůh....no popravdě,ani vlastně nevím,jak ji mám změřit?to ji asi musím vyšroubovat?to bude asi problém,protože ji mám už od minulího majitele přivařenou na tvrdo
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
DÍKY MOC VŠEM za rady :god: