2,0 8V přestal mazat
18 roků 5 měsíců zpět #16
od Kyslik
Nejsem padlej na hlavu ani milionář, abych tam lil plnou syntetiku...mám tam Mogul Speed 10W50 tušim a je to polosyntetika...na minerál mi ale zas přišlo toho motoru líto...jenže co teď? To auto je z bazaru (najel jsem tak 100 km) a jenom koukam jakej byl majitel prase...tak teď nevim co s tim...jestli jim to hodit na hlavu (zas mi přijde škoda těch peněz nacpanejch do plechů, svíček, kabelů, barev, oleje, filtru a přepisu... a i toho strávenýho času). Jakpa je to v případě takové reklamace? Vrací bazar peníze, nebo musí uhradit opravu takovéto dle mého uvážení skryté závady (pro mě lepší varianta)? Auto maže vždy tak 10-20 km a pak ne...což jsem samozřejmě poznal až když jsem auto protáhl na delší vzdálenost...
Odpověděl Kyslik pro téma Re: Za tepla nemaže
Protože mezi lidma se tvrdošíjně drží pověra že čím řidší a dražší olej - tím lepší!!! Do našich motorů vyběhaných s nejrůznějšíma vůlema jsou to zbytečně vyhozený peníze. To pochopím u novýho auta ale ne u našich. Sorry, nevím co tam leješ ale přesně tyhle problémy měl ten kámoš - jak jsem psal výše...Ale proč to dělá jen za tepla? A BTW...kolipa je tak normální tlak u tohohle motoru?
Spodek jsem kontroloval a ten se zdá být v pořádku...
Nejsem padlej na hlavu ani milionář, abych tam lil plnou syntetiku...mám tam Mogul Speed 10W50 tušim a je to polosyntetika...na minerál mi ale zas přišlo toho motoru líto...jenže co teď? To auto je z bazaru (najel jsem tak 100 km) a jenom koukam jakej byl majitel prase...tak teď nevim co s tim...jestli jim to hodit na hlavu (zas mi přijde škoda těch peněz nacpanejch do plechů, svíček, kabelů, barev, oleje, filtru a přepisu... a i toho strávenýho času). Jakpa je to v případě takové reklamace? Vrací bazar peníze, nebo musí uhradit opravu takovéto dle mého uvážení skryté závady (pro mě lepší varianta)? Auto maže vždy tak 10-20 km a pak ne...což jsem samozřejmě poznal až když jsem auto protáhl na delší vzdálenost...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 5 měsíců zpět #17
od Honza
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: 2,0 8V přestal mazat
na bravo webu měl jeden člověk podobnej problém.. HGT mu přestalo amazt.. prodejce byl fér a provedl opravu na svý náklady...
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
18 roků 5 měsíců zpět #18
od Kyslik
Odpověděl Kyslik pro téma Re: 2,0 8V přestal mazat
No...asi to fakt nechám na skrytou závadu....i když je mi líto bazaru, protože ten za to nemůže...pravdou ovšem zůstává, že ze zákonu je to jeho povinnost poskytovat takovouto záruku.
Nevíte někdo jak postupovat při opravě skryté závady? Zda to nechat nejdřív opravit a pak se domáhat zaplacení faktury? Nebo zda se nejdřív domluvit nějak s bazarem?
Nevíte někdo jak postupovat při opravě skryté závady? Zda to nechat nejdřív opravit a pak se domáhat zaplacení faktury? Nebo zda se nejdřív domluvit nějak s bazarem?
18 roků 5 měsíců zpět #19
od Honza
zkusil bych nejdřív dohodu s bazarem...
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: 2,0 8V přestal mazat
No...asi to fakt nechám na skrytou závadu....i když je mi líto bazaru, protože ten za to nemůže...pravdou ovšem zůstává, že ze zákonu je to jeho povinnost poskytovat takovouto záruku.
zkusil bych nejdřív dohodu s bazarem...
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Vygenerováno za 0.282 sekund