nestálý volnoběh

Více
17 roků 11 měsíců zpět #16 od honik
Odpověděl honik pro téma Re: nestálý volnoběh
Zkus si koupit přísadu do benzinu na vyčištění vstřikovacích ventilů.Prej to dělá hodně.Já to budu taky zkoušet.

2.0 16v

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #17 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: nestálý volnoběh
Nevím. Dal jsem za to 183.- kaček a výsledek je nula celá :ass: .Prý jsou aditiva na pročištění toho nebo onoho přidávána do paliva i tak - bez nich už by to prý nešlo - takže je zbytečný za to dávat prachy. Nevím jak kdo ale já nepoznal vůbec nic.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #18 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: nestálý volnoběh

Nevím. Dal jsem za to 183.- kaček a výsledek je nula celá :ass: .Prý jsou aditiva na pročištění toho nebo onoho přidávána do paliva i tak - bez nich už by to prý nešlo - takže je zbytečný za to dávat prachy. Nevím jak kdo ale já nepoznal vůbec nic.

Cos kupoval? Ja jsem mel nekolikrat STP cistic a celkem spokojenost. Auto viditelne ozilo.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #19 od gotie
Odpověděl gotie pro téma Re: nestálý volnoběh
Tento problem jsem taky mnel sehnal jsem si funkcni teplotni cidlo nasavaneho vzduchu a od te doby je vse v poho.Zadne kolisani otacek uz nemam.

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 11 měsíců zpět #20 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: nestálý volnoběh

Cos kupoval? Ja jsem mel nekolikrat STP cistic a celkem spokojenost. Auto viditelne ozilo.

Taky STP. Právě. Po tom co jsem na to slyšel za chvalozpěvy. Ale třeba to bude tím že můj motor prostě už líp běžet ani vlastně nemůže. :twisted:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #21 od HAJECEK
Odpověděl HAJECEK pro téma Re: nestálý volnoběh
Ten čistič trysek bych klidně zkusil, ale mohl byste mi poradit jaký a kde ho vpraze kupit ? Díky

FIAT TIPO 1.6 sx DOHC, 66kW - DGT

Vygenerováno za 0.341 sekund